0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που αρκετοί οι οποίοι δούλεψαν σαν ωρομισθιοι σε ΣΔΕ διορίστηκαν κι έγιναν μόνιμοι τι κάνουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε τις αποσπάσεις μονίμων ώστε όλοι αυτοί οι αξιόλογοι συνάδελφοι να συνεχίσουν το έργο τους στα ΣΔΕ;
Συνάδελφε γιατί λες ότι θα είναι άδεια τα σχολεία; Για αυτό το λόγο βγαίνουν οι πίνακες ωρομισθιων -το θέμα είναι πότε θα τους προσλάβουν.
Προφανώς η πρόσκληση βγήκε με καθυστέρηση, αλλά πως μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού εκκρεμούσαν οι τοποθετήσεις των διευθυντών και υποδιευθυντών (που έγιναν σήμερα);Πάντως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που γίνονται με τα ΙΕΚ. Οριστικούς πίνακες διευθυντών χωρίς ονοματεπώνυμα και μόνο με αριθμό πρωτοκόλλου πρώτη φορά βλέπω!
Μια χαρά μπορούσε να γίνει αλλιώς! Τι σχέση έχουν οι κρίσεις στελεχών με τους εκπαιδευτές ;;;;
Σε αυτό δεν έχεις δίκιο. Έχει σχέση και άμεση μάλιστα, ειδικά στα περιφερειακά ΣΔΕ.Δες τις ειδικότητες των Δντων και Υδντων και τις αντίστοιχες εξαιρέσεις στα συγκεκριμένα ΣΔΕ (π.χ. δες στα ΣΔΕ που έγιναν υδντες πληροφορικοί γράφει ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και φυσικά ανάλογα στις υπόλοιπες ειδικότητες).
Προφανώς η πρόσκληση βγήκε με καθυστέρηση, αλλά πως μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού εκκρεμούσαν οι τοποθετήσεις των διευθυντών και υποδιευθυντών (που έγιναν σήμερα);
aporias, έτσι όπως τα παρουσιάζεις, ανησυχώ. Το πρόβλημα είναι μες στα ΣΔΕ ή στο Υπουργείο; Αν είναι να κάθονται διευθυντής και υποδιευθυντής, και να τραβάνε το ζόρι οι 2-3 καθηγητές, να λείπει το βύσσινο. Κατά τ΄ άλλα, το ωράριο 5-9 είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό, δεν το συζητάω αυτό.