0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρότι για 12ο συνεχόμενο έτος θα είμαι στα Σδε έχω να πω ότι η προκήρυξη είναι για μια ακόμα φορά κατάπτυστη αφού προτάσει πάλι το γραμματισμο ως κριτήριο και αγνοεί για μια ακόμα φορά την πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων.Απο εκεί έπρεπε να αρχίζουν όλα και να είναι το απόλυτο προαπαιτούμενο οπως είναι και στους ορομισθιους.Αλλα είπαμε αν πάρεις φιλόλογο σου καλύπτει 3 γραμματισμους....
Να ρωτήσω ποτέ θα βγουν οι αποσπάσεις σε ΣΔΕ. Μέχρι 31/8 θα έχουν βγει; Γιατί μου φαίνεται πολύ μικρό το χρονικό περιθώριο
Οταν πάω να επισυναψω τα δικαιολογητικα για ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ ο χαρακτήρας /δεν ειναι αποδεκτος στο αρχειο. Πώς μπορω να το διορθώσω αυτό; ξερει καποιος;
Ναι, προσπαθώ να κάνω αντιγραφή του ονόματος αλλα ο χαρακτήρας [ /] στο Η/Υ δεν ειναι αποδεκτος ως ονομα αρχείου, δεν μπορω να το μετονομάσω δηλ. και ως εκ τουτου δεν ανεβαινει το αρχειο.
Οκ. Τωρα διαβασα σωστα το μήνυμά σας. Νομιζα το ονομα του αρχειου zip θα ειναι ακριβως ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ& ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/ Υ
Σε συνέχεια του προηγούμενου: ή εννοεί αποκλειστικά και μόνο διδακτική εμπειρία σε ΣΔΕ;