0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αδικίες είναι πολλές στο υπαιθα, τις λεμε συχνά κι εδώ – μας αφορούν, δεν μας αφορούν- και πρέπει ο κλάδος να τα θέσει όλα (pierre, κάνε πλατφόρμα λέμε να ξεστραβωθείς ! ) . Πχ - και μην πείτε δεν θέλετε να γίνετε διευθυντές , ούτε εγώ , έχω θέση - αλλά μοριοδοτείται το
Σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω συνάδελφε αλλά να επισημάνω το σημείο στο σχόλιο του συναδέλφου παραπάνω που θεωρώ ότι δεν ευσταθεί ως επιχείρημα. Επίσης, κ 'συ ο ίδιος επισημαίνεις συχνά εδώ στο φόρουμ πόσο μπάχαλο είναι το ΙΝΕΔΙ
η δευτεροβάθμια επέμενε ότι δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμού (αλλά τελικά υπήρχε!).Δηλαδή, όχι απλώς δεν έλαβα καμία επιστολή/μέηλ που να αιτιολογεί την απόρριψη, αλλά δεν ενημερώθηκα καν για την ίδια την απορριπτική απόφαση (πέραν της ανάρτησης του οριστικού πίνακα).Είναι υποχρεωμένοι να αιτιολογήσουν/ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους;Ευχαριστώ
σχετικά με τις παράλληλες αιτήσεις για απόσπαση, η δευτεροβάθμια επέμενε ότι δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμού (αλλά τελικά υπήρχε!).Σχετικά με την ένσταση: προφανώς δεν έχει και καμία σημασία, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να αιτιολογήσουν την απόρριψή της; Δηλαδή, όχι απλώς δεν έλαβα καμία επιστολή/μέηλ που να αιτιολογεί την απόρριψη, αλλά δεν ενημερώθηκα καν για την ίδια την απορριπτική απόφαση (πέραν της ανάρτησης του οριστικού πίνακα).Είναι υποχρεωμένοι να αιτιολογήσουν/ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους;Ευχαριστώ
Και εγώ έχω κάνει ένσταση για τη μοριοδότηση αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email, όπως γράφει η προκήρυξη.
Στους οριστικούς που βγήκαν τον δικό μου Αρ πρωτοκόλλου το έβαλαν σε άλλη. Ότι να ναι, χαχαχαχαχα.
Θα τους έλεγα να παν να γαμ...ουν, αλλά έχω τρόπους, χαχαχα.