0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα στους αναγνώστες. Είμαι φιλόλογος και σκέφτομαι να ζητήσω απόσπαση για το 2ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης. Είδα όμως στη σελίδα του ΙΔΕΚΕ ότι για τα γλωσσικά μαθήματα προβλέπονται 3 ώρες εβδομαδιαίως. Τι γίνεται με το υπόλοιπο ωράριο, στέλνουν για συμπλήρωση ωραρίου; Αν κάποιος γνωρίζει, ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ και καλό βράδυ
Τα σδε απο όσο ξέρω δίνουν απολυτήριο τίτλο γυμνασίου! Έαν επιτρεπόταν στο δάσκαλο με επιμόρφωση σε ένα αντικείμενο να διδάξει, τότε θα έπρεπε να επιτραπεί στους καθηγητές να διδάσκουν στην πρωτοβάθμια επίσης! Οι ΠΕ04 γιατί τρώμε πόρτα εαν ζητήσουμε να διδάξουμε περιβάλλον στο δημοτικό; Νομίζω ότι έτσι θα άνοιγαν και αρκετές θέσεις στην πρωτοβάθμια για καθηγητές, σπάζοντας τα διδακτικά αντικείμενα και καλύπτοντας τα με συμβασιούχους! Μάλλον όμως δε συμφέρει τους δασκάλους αυτό!
Α, δεν το ήξερα ότι δίνουν απολυτήριο γυμνασίου. Είπα ότι ίσως να υπάρχουν και τάξεις δημοτικού.
.Οι απορίες που έχω είναι οι εξείς:1)στο ένα ΣΔΕ ήμουν δεύτερη αλλα το ατόμο που ήταν πανω απο μένα στα μόρια πήρε αποσπαση στην διέυθυνση,τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση; 2)Αν τελικά αποσπαστώ στα ΣΔΕ και δεν εχει βγεί άλλως κύκλος αποσπάσεων δίαγραφεται κατευθέιαν το όνομα μου απο εκεί, έχω την δυνατότητα να επιλέξω;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ