0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατσε ομως....ειπαμε οι μισοι θα δωσουμε για παιδαγωγικη επαρκεια.......και οι σχολες που υστερουν σε γνωστικο? αυτοι ειπαμε θα δινουν πιστοποιητικο επαρκειας γνωστικου! πως αλλιως βρε παιδι μου θα μαζεψουνε λεφτα απο παραβολα? πως αλλιως θα μειωσουν κι αλλο τους διοριστεους....? εγω παντως που ειχα δωσει και τεστ δεξιοτητων μπορω να εχω ενα μικρο προβαδισμα κ.αννουλα.....?
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 12:18:19 pmκατσε ομως....ειπαμε οι μισοι θα δωσουμε για παιδαγωγικη επαρκεια.......και οι σχολες που υστερουν σε γνωστικο? αυτοι ειπαμε θα δινουν πιστοποιητικο επαρκειας γνωστικου! πως αλλιως βρε παιδι μου θα μαζεψουνε λεφτα απο παραβολα? πως αλλιως θα μειωσουν κι αλλο τους διοριστεους....? εγω παντως που ειχα δωσει και τεστ δεξιοτητων μπορω να εχω ενα μικρο προβαδισμα κ.αννουλα.....? μη βάζεις ιδέες! Στο τέλος θα μας ζητάει να κάνουμε κι αλλαγή φύλου για να διοριστούμε
Δηλ θα πρέπει από πότε να ψαχνόμαστε για το πιστοποιητικό?Πώς θα το αποκτήσουμε?Ιδέες?Αυτές οι προτάσεις που κατέθεσε θα ψηφιστούν στη
Καλησπερα.Επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη εγω εχω τελειωσει το Φ.Π.Ψ.Πρεπει να παρω παιδαγωγικη επαρκεια και που πρεπει να απευθυνθω?