0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά....και καλή επιτυχία!!!!Σε οτι αφορα την ειδικη διδακτικη της Λογιστικης εγω αναφερθηκα σε κομματι του σχεδιου μαθήματος(στο σταδιο της εφαρμογής) οπου και ανεφερα τα παραδειγματα που ζητούσε, δεν εκανα ολόκληρο το σχεδιο γιατί πιστευω οτι δεν το ζητουσε αλλα ζητούσε συγκεκριμένα πραγματα(μονο τα παραδειγματα). Εσείς κανατε ολόκληρο το σχέδιο μαθήματος?Πραγματικά το γνωστικό ηταν δυσκολούτσικο...Παντως μετα την ανακοίνωση της alfavita για τα αποτελεσματα την αλλη Παρασκευή δεν σας κρύβω οτι αγχώθηκα....
Πχ σκέψου: ένα μεταπτυχιακό στην ειδικότητα σου δηλαδή, τα οικονομικά θα σου δώσει 2 μόρια επιπλέον, ένα μεταπτυχιακό στη διδακτική της ειδικότητας του κλάδου σου 3 μονάδες προσαύξηση.
rouso δική μου άποψη είναι να κάνεις άιτηση για ΑΣΠΑΙΤΕ γιατί εάν έχεις το πτυχίο σου του χρόνου και το 50% των φετινών μορίων από ΑΣΕΠ μπαίνεις κατευθείαν στον Πίνακα
Μάλιστα πληρώνονται με το κομμάτι με 3,50 ευρώ και όταν μάλιστα του είπα ότι ετσι τους δίνουν κίνητρο για κερδοσκοπία μου είπε ότι τους ελέγχουν για το χρόνο που κρατάνε το κάθε γραπτό για διόρθωση ,ο οποίος είναι 3 με 4 ώρες περίπου. επίσης όταν τον ρώτησα για το πως βγαίνει ο τελικός βαθμός μου είπε ότι δεν είναι ο μέσος όρος αλλά ο βαθμός του ενός . εχουν λέει ελαστικούς και σκληρούς βαθμολογητές και φροντήζουν να τους βάζουν σε ζευγάρια.