*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 16838 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rouso

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 10, 2007, 12:09:12 pm »
mat και saraxni σας ευχαριστώ πραγματικά.... Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ μπερδεμένος πλέον. Όσο αφορά την ΑΣΠΑΙΤΕ το γνωρίζω και θα προσπαθήσω αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να μπω εκεί. Είναι ελάχιστες οι θέσεις όπως ξέρετε.Πρώτο μου μέλημα θα είναι ως ωρομίσθιος (εάν τύχει φυσικά), μόνο έτσι δε θα κάνω μεταπτ αλλιώς πιστέυω ότι η ενισχυτική δε συμφερει να το θυσιάσω.. Ετσι λέω ....τώρα... Ναι mat η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ξεφύγω από το στόχο μου γιατί έτσι θα το χάσω το παιχνίδι...Έλπίζω μονάχα να μου βγει σε καλό!!
Πιστεύτε ότι θα έχει ξανά ασεπ για εμάς έτσι; Δε νομίζω να μας κόψουν τις θέσεις δηλαδη; Να ξαναπροσπαθήσουμε τουλάχιστον.. Σας ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά σας εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας!!! mat σου εύχομαι να είσαι στους διοριστέους.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 10, 2007, 02:21:08 pm »
Παρόλο που έχουμε ξεφύγει τελείως από τη θεματική βάση για τους οικονομολόγους θα σου πω τα τελευταία εξής:
Ότι θα έχει πάλι και για τη δικιά σου και για τη δικιά μου ειδικότητα θέσεις στον επόμενο ΑΣΕΠ θα έχει. Το πόσες δεν ξέρω γιατί θα εξαρτηθεί πάλι από το πως θα αναμορφώσουν ας πούμε το πρόγραμμα σπουδών στα Ε.Λ. και τα ΕΠΑΛ. Διάβασα ότι κάτι πάλι ετοιμάζουν στο ΥΠΕΠΘ. Οι όποιες όμως αλλαγές δεν σημαίνει πως θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον κλάδο σου.
Αλλά όπως και να έχει κατ' εμένα  Και βέβαια να ξαναδώσεις εφόσον θέλεις πραγματικά να εργαστείς στην εκπαίδευση.
Κάνε την αίτηση σου στην ΑΣΠΑΙΤΕ και βλέπεις ίσως να σου χαμογελάσει η τύχη καλύτερα. Αν δεν σου χαμογελάσει κι έτσι τότε κοιτάς τις άλλες εναλλακτικές για να την κάνεις να σου χαμογελάσει την επόμενη φορά. Αυτό νομίζω είναι το κυριότερο να βλέπεις ότι έχεις εναλλακτικές και να μη θεωρήσεις ότι με την πρώτη στραβή τα πράγματα πάνε χαμένα.
Στα λέω αυτά γιατί στην ηλικία που, υποψιάζομαι ότι είσαι, εγώ κάπως έτσι την πάτησα κι όχι για να σου κάνω την έξυπνη. Συνήθως όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία τα θέλουμε όλα (δικαίως) αλλά και εκείνη τη στιγμή που τα θέλουμε (εδώ είναι το λάθος) χωρίς να υπολογίζουμε τον κόπο και τον χρόνο με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε ότι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι πάντα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.
Και μη ξεχνάς τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη μας ζωή ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 11, 2007, 11:40:05 am »
Γεια σας παιδιά....και καλή επιτυχία!!!!

Σε οτι αφορα την ειδικη διδακτικη της Λογιστικης εγω αναφερθηκα σε κομματι του σχεδιου μαθήματος(στο σταδιο της εφαρμογής) οπου και ανεφερα τα παραδειγματα που ζητούσε, δεν εκανα ολόκληρο το σχεδιο γιατί πιστευω οτι δεν το ζητουσε αλλα ζητούσε συγκεκριμένα πραγματα(μονο τα παραδειγματα). Εσείς κανατε ολόκληρο το σχέδιο μαθήματος?

Πραγματικά το γνωστικό ηταν δυσκολούτσικο...

Παντως μετα την ανακοίνωση της alfavita για τα αποτελεσματα την αλλη Παρασκευή δεν σας κρύβω οτι αγχώθηκα....

Καλημέρα κι από μένα, συγχαρητήρια στους διοριστέους, για τους υπόλοιπους εύχομαι υπομονή! Εγώ έγραψα

Γνωστικό 44,06
Παιδαγωγικά 57,03
Ειδική Διδακτική 62,50

Η αλήθεια είναι ότι πήγα τουρίστας (με 1 βδομάδα διάβασμα και αυτό στη Λογιστική) οπότε δεν περίμενα και πολλά. Ειδική διδακτική έγραψα κυριολεκτικά ό,τι μου κατέβηκε στο κεφάλι, δεν έκανα πουθενά σχέδιο μαθήματος και φυσικά εξεπλάγην με το βαθμό, περίμενα πανωλεθρία! Τελικά τι ζητάνε να γράφουμε; Εσείς τι γράψατε και τι βαθμό πήρατε; Εγώ στην 1η ερώτηση ανέλυσα το οικονομικό πρόβλημα (πολλές οι ανάγκες λίγα τα αγαθά σαν κεντρική ιδέα) και στη 2η έδωσα ορισμούς και ένα-δύο παραδείγματα. Αυτά. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν έκατσα να διαβάσω γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα αποτύχω πλήρως στην Ειδική μια και δεν έχω ΑΣΠΑΙΤΕ ή καθηγητική εμπειρία  ???.

Πχ σκέψου: ένα μεταπτυχιακό στην ειδικότητα σου δηλαδή, τα οικονομικά θα σου δώσει 2 μόρια επιπλέον, ένα μεταπτυχιακό στη διδακτική της ειδικότητας του κλάδου σου 3 μονάδες προσαύξηση.

Αν ξέρει κανείς πού κάνουν τέτοιο μεταπτυχιακό παρακαλώ να ενημερώσει...

Αποσυνδεδεμένος sieol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 12, 2007, 09:27:08 am »
rouso δική μου άποψη είναι να κάνεις άιτηση για ΑΣΠΑΙΤΕ γιατί εάν έχεις το πτυχίο σου του χρόνου και το 50% των φετινών μορίων από ΑΣΕΠ μπαίνεις κατευθείαν στον Πίνακα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος saraxni

• Νέο μέλος
  • *
  • climbing takes you higher
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 12, 2007, 10:13:09 am »
Ο βαθμός του ΑΣΕΠ δνε μετράει στην ΑΣΠΑΙΤΕ.... μονο βαθμός πτυχίου, μεταπτυχιακού, διδακτορικού, ξένες γλώσσες και υπολογιστές..... φέτος δεν μετράει ούτε η προϋπηρεσία που μετρούσε παλια.... δεν ξέρω πότε είναι η προθεσμία για την αίτηση πάντως η προκύρηξη έχει βγει....www.aspete.gr ... μπεσ και κατεβασε τα σχετικα αρχεία....

Αποσυνδεδεμένος sieol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 12, 2007, 11:15:34 am »
Ευχαριστώ πολύ,οντως μπηκα στο site και το ειδα.....Με λιγα λογια πρεπει να περιμενουμε τον επομενο διαγωνισμο,αν εχουμε τις  δυναμεις να ξαναπεραουμε αυτον τον γολγοθα και αν φυσικα υπαρχουν θεσεις για την ειδικοτητα μας γιατι κατι ακουσα πως ισως να μην εχει για εμας θεσεις.....Θα δουμε....

Αποσυνδεδεμένος pand1982

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 17, 2007, 03:21:55 pm »
Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς ή ξέρει τι παίζει με τη πιθανότητα αναβαθμολόγησης ειδικής διδακτικής με κάποιο τρόπο (που προφανώς δεν θα είναι η απλή ένσταση όπου το αποκλείει...)? Μου φαίνονται λίγο τραγικά τα αποτελέσματα.... Δεν υπονοώ κάτι για βήσμα που είναι πολύ δύσκολο να παίζει στον ΑΣΕΠ αλλά αναρωτιέμαι μήπως και οι αξιολογητές δε βαθμολόγησαν με την προσοχή που έπρεπε κάποια γραπτα! Έχω ακούσει περιπτώσεις που έγραψαν τα ίδια με εμένα και πήραν πολύ λιγότερο ή περισσότερο και μου κάνει εντύπωση αυτό... και δεν αναφέρομαι σε 10% διαφορα... Προσπαθώ να ψάξω λίγο το θέμα περισσότερο και ότι στοιχείο δώσετε είναι ευπρόσδεκτο!

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 18, 2007, 10:06:52 am »
Προσέξατε ότι όλοι οι βαθμοί της Ειδικής είναι "στρογγυλοί"; Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;

Αποσυνδεδεμένος kate1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 18, 2007, 06:26:03 pm »
Σήμερα συνάδελφοι επισκέφτηκα το ασεπ για να κάνω ένσταση για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και συγκεκριμένα στην ειδική διδακτική . Ακούστε να σας πω τι μου είπαν . Καταρχήν, για να δούμε τα γραπτά μας και να ελέγξούμε την ορθότητα της μεταφοράς του βαθμού  μας απο τα γραπτά στις βαθμολογικές καταστάσεις μου είπαν ότι πρέπει να κάνουμε αίτηση και όχι ένσταση. Έκανα λοιπόν την αίτηση και μετά πήγα στον τέταρτο όροφο στον διευθυντή του τμήματος ελέγχου του γραπτού διαγωνισμού. Μου είπε ότι θα για το θέμα της ορθής μεταφοράς του γραπτού θα με ειδοποιήσουν γραπτός και ότι τα γραπτά μου θα τα δώ τέλος αυγούστου , μετά δηλαδή την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Του είπα ότι αίτημα μου είναι να δώ και τις γραπτές οδηγίες με βάση τις οποίες διορθώθηκαν τα γραπτά μου και μού είπε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες οδηγίες και ότι οι διορθωτές είναι πανεπιστημιακοί οι οποίοι δεν δέχονται κατευθύνσεις και κάνει ό καθένας ότι θέλει . Μάλιστα πληρώνονται με το κομμάτι με 3,50 ευρώ και όταν μάλιστα του είπα ότι ετσι τους δίνουν κίνητρο για κερδοσκοπία μου είπε ότι τους ελέγχουν για το χρόνο που κρατάνε το κάθε γραπτό για διόρθωση ,ο οποίος είναι 3 με 4 ώρες περίπου. επίσης όταν τον ρώτησα για το πως βγαίνει ο τελικός βαθμός μου είπε ότι δεν είναι ο μέσος όρος αλλά ο βαθμός του ενός . εχουν λέει ελαστικούς και σκληρούς βαθμολογητές και φροντήζουν να τους βάζουν σε ζευγάρια. εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά και αυριο θα πάω στο συνήγορο του πολίτη . Όποιον τον ενδιαφέρει το θέμα ας επικοινωνήσει μαζί μου
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 19, 2007, 09:18:00 am από kate1 »

Αποσυνδεδεμένος saraxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 19, 2007, 02:21:48 pm »
kate1  αν μπορεισ να με ενημερωσεις ενδιαφερομαι και εγω να κανουμε κατι.... εγω παλι δεν ειμαι Αθηνα και δεν μπορω να το ελεγξω... η αίτηση θέλει παράβολο?? Εχω ηδη στείλει ένσταση με παραβολο των 40 ευρώ.... ενημέρωσε με αν μπορείς μήπως και προλάβω τις ημερομηνίες....25/06....

Αποσυνδεδεμένος kate1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 19, 2007, 04:06:18 pm »
η αίτηση είναι χωρίς παράβολο

Αποσυνδεδεμένος saraxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 19, 2007, 09:12:19 pm »
Kate1 Η αίτηση αφορά μόνο τον έλεγχο ότι περάστηκαν σωστά οι βαθμοί??? ή γιίνεται και επανεξέταση??

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 20, 2007, 10:32:25 am »
Μάλιστα πληρώνονται με το κομμάτι με 3,50 ευρώ και όταν μάλιστα του είπα ότι ετσι τους δίνουν κίνητρο για κερδοσκοπία μου είπε ότι τους ελέγχουν για το χρόνο που κρατάνε το κάθε γραπτό για διόρθωση ,ο οποίος είναι 3 με 4 ώρες περίπου. επίσης όταν τον ρώτησα για το πως βγαίνει ο τελικός βαθμός μου είπε ότι δεν είναι ο μέσος όρος αλλά ο βαθμός του ενός . εχουν λέει ελαστικούς και σκληρούς βαθμολογητές και φροντήζουν να τους βάζουν σε ζευγάρια.

Αν η βαθμολογία βγαίνει μόνο από το βαθμό του ενός ποιό το νόημα να τους βάζουν σε ζευγάρια;  ???

Πάντως έχω μείνει άναυδη με αυτά που έγραψες... Τι πάει να πει ότι "είναι πανεπιστημιακοί οι οποίοι δεν δέχονται κατευθύνσεις και κάνει ό καθένας ότι θέλει"; Κι εμείς πώς θα ξέρουμε τι πρέπει να γράψουμε;;;

Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή...

Αποσυνδεδεμένος kate1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 20, 2007, 09:53:30 pm »
τι να σας πω.. να επισκεφθείτε τον ασεπ να σας τα πουν

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά