0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλάβω. Εγώ που διορίστηκα Γ Λασιθίου, αν βγω υπεράριθμος και πάω σε κάποιο γραφείο αυτο θα είναι μέσα στα όρια της Γ Λασιθίου, ολόκληρου του νομού ή κάπως αλλιώς; Εφόσον βεβαίως δεν ζητήσω απόσπαση. Και μια απορία. Οι εκπαιδευτικοί που δουλεύουν στα γραφεία
Είχα ξανακάνει την ερώτηση πριν τους διορισμούς αλλά την κάνω και τώρα για σιγουριά:Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο Λύκειο.Είναι σίγουρο ότι δεν θα είμαι υπεράριθμη εκεί και θα μείνω τη γνωστή διετία?Αν ναι,να πάω λίγο νωρίτερα να βρω σπίτι και να μην περιμένω όλον αυτόν τον κόσμο που πρόκειται να έρθει.
Ευχαριστώ πολύ PpPp. Μήπως ξέρεις επίσης τι γίνεται με τα μόρια σε αυτήν την περίπτωση;
βρήκε σε ποιά απο αυτά τα σχολεία ο καθηγητής της ειδικότητάς του είχε διοριστεί τον προηγούμενο χρόνο (άρα θα έμενε και το επόμενο)... και το δήλωσε πρώτη προτίμηση...΄τον έστειλαν στο σχολείο... φυσικά δεν υπήρχαν ώρες.. και βγήκε υπεράριθμος
Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 14, 2007, 10:35:48 pmβρήκε σε ποιά απο αυτά τα σχολεία ο καθηγητής της ειδικότητάς του είχε διοριστεί τον προηγούμενο χρόνο (άρα θα έμενε και το επόμενο)... και το δήλωσε πρώτη προτίμηση...΄τον έστειλαν στο σχολείο... φυσικά δεν υπήρχαν ώρες.. και βγήκε υπεράριθμοςΓιατί τον έστειλαν σε σχολείο που δεν είχε κενό αφού η θέση ήταν καλυμμένη από τον παλιότερο συνάδελφο; Κανονικά, θα έπρεπε να βγει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και να τοποθετηθεί αργότερα σε λειτουργικό κενό και όχι να βγει υπεράριθμος...
Παιδιά, καλημέρα. Ξέρω ότι το θέμα έχει σχεδόν εξαντληθεί αλλά επειδή μου φαίνεται υπερβολικά δαιδαλώδες επανέρχομαι. Έστω ότι κρίνομαι υπεράριθμη. Έχω καμία ελπίδα να αποσπασθώ στην Αθήνα (κοντά στο παιδάκι και τον άντρα μου) κι αν η απόσπαση αφορά φορέα (π.χ. γραφείο
Παιδιά, αν έχεις συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό και παιδιά δεν θες ΚΑΝΕΝΑ