0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα συνάδελφοι,αν γνωρίζει κάποιος επί του θέματος ας με διαφωτίσει. Εχω υπόλοιπο να παίρνω την άδεια τριτεκνίας και σκέφτομαι να την πάρω με τη νέα σχολική χρονιά, αφου υποτίθεται ότι θα πάρω πρώτα την απόσπαση.Γνωρίζει κανείς σας αν μετάτην άδεια και αφού πάρω απόσπαση δεν υπάρχουν θέσεις να με τοποθετήσουν τι γίνεται? Κάποιοι μου είπαν ή σε στέλνουν όπου έχει στην[ περιφέρεια] ή γυρίζεις πίσω στην θέση σου!!!!! Είναι δυνατόν αφού έχεις πάρει απόσπαση?Υπόψιν είμαι πε 11 ,δευτεροβάθμια και είμαστε φουλ,δεν χωράει ούτε καρφίτσα στο νομό! Φέτος είμαι διάθεση πρωτοβάθμια,δεν με πειράζει αυτό και για του χρόνου αλλά όχι και να με γυρίσουν στην οργανική μου-διάθεση ενώ έχω πάρει απόσπαση!Αν έχει τύχει σε κάποιον ανάλογη περίπτωση ας με διαφωτίσει![/quotΈτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, αν δεν έχει κενό ο νομός, απόσπαση πώς θα πάρεις ;
Αφου αποσπαστεις και αναλαβεις υπηρεσια στο ΠΥΣΔΕ απόσπασής σου, δεν επιστρεφεις στην περιοχη που υπαγεσαι οργανικα, εφοσον ληξει η τριμηνη αδεια και δεν υπαρχει διαθεσιμο λειτουργικο κενο στις περιοχες αρμοδιοτητας του ΠΥΣΔΕ απόσπασής σου. Σε τετοιες περιπτωσεις, διατιθεσαι στην Α/θμια της περιοχης αποσπάσής σου, επισης σε καποιο Γραφειο Εκπ/σης ή στη ΔΔΕ ή σε σχολικη μοναδα για γραμματειακη υποστηριξη στην περιοχη απάσπασής σου ή, τελος, βασει των προβλεψεων του ν. 3848/2010, μπορεις, δυστυχως, να διατεθεις σε λειτουργικο κενο σε αλλο ΠΥΣΔΕ της ιδιας Περιφερειας στην οποια ανηκει το ΠΥΣΔΕ απόσπασής σου.