0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Θα ήθελα τα φώτα των παλιότερων σε εμάς τους νεοδιόριστους σχετικά με 2 θέματα. Το πρώτο αφορά το αν οι νεοδιόριστοι τον Αύγουστο του 2010 θα κάνουμε φέτος αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Το δεύτερο αφορά το αν θα κάνουμε κάποια αίτηση σχετικά με το αν θέλουμε να κριθούμε υπεράριθμοι. Τι επιπτώσεις έχει κάποιος που θα κριθεί υπεράριθμος (εννοώ τον ευνοεί αν θέλει να πάρει μετάθεση ή απόσπαση;).Και κάτι τελευταίο θα πρέπει η σχετική εκγκύκλιος που να προσκαλεί για τις αιτήσεις υπεραριθμίας να σταλεί απο τη
ως νεοδιόριστη είσαι τοποθετημένη προσωρινά. Αίτηση οριστικής τοποθέτησης κάνεις την επόμενη χρονιά.Όσον αφορά την υπεραριθμία, ήξερα πριν μερικά χρόνια ότι κάποιος νεοδιόριστος κρίθηκε υπεράριθμος και τοποθετήθηκε σε περιοχή της προτίμησής του. Υπηρετησε δηλαδή 1 μέρα μόνο εκεί που τοποθετήθηκε προσωρινά... Ψάξτο.
Εγώ έχω την εξής απορία: Έστω ότι έχεις οργανική σε ένα σχολείο, και έχεις και ώρες κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά επειδή βαρέθηκες τόσα χρόνια να βλέπεις τις ίδιες φάτσες, θες να αλλάξεις πόστο και να "χτυπήσεις" ενα από τα προτεινόμενα που έχουν κενό και το οποίο λιγουρευσουν χρόνια.Δηλώνεις στη συνέχεια ότι επιθυμείς να είσαι υπεράριθμος.Όμως τελικά το σχολείο που λιγορευόσουν το παίρνει κάποιοςάλλος γιατί είχε πιο πολλά μόρια από σενα.Τώρα τι γίνεται; παραμένεις όπως ήσουν στο παρελθόν στο σχολείο σου με τις ωρίτσες σου βλέποντας τις ίδιες φατσούλες; ή μήπως μπαίνεις σε διάθεση ΠΥΣΔΕ, χάνοντας αυγά και καλάθια?
Παράθεση από: killbill στις Ιουνίου 07, 2011, 03:16:59 pmΕγώ έχω την εξής απορία: Έστω ότι έχεις οργανική σε ένα σχολείο, και έχεις και ώρες κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά επειδή βαρέθηκες τόσα χρόνια να βλέπεις τις ίδιες φάτσες, θες να αλλάξεις πόστο και να "χτυπήσεις" ενα από τα προτεινόμενα που έχουν κενό και το οποίο λιγουρευσουν χρόνια.Δηλώνεις στη συνέχεια ότι επιθυμείς να είσαι υπεράριθμος.Όμως τελικά το σχολείο που λιγορευόσουν το παίρνει κάποιοςάλλος γιατί είχε πιο πολλά μόρια από σενα.Τώρα τι γίνεται; παραμένεις όπως ήσουν στο παρελθόν στο σχολείο σου με τις ωρίτσες σου βλέποντας τις ίδιες φατσούλες; ή μήπως μπαίνεις σε διάθεση ΠΥΣΔΕ, χάνοντας αυγά και καλάθια?κανείς;
Παράθεση από: killbill στις Ιουνίου 07, 2011, 04:52:53 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουνίου 07, 2011, 03:16:59 pmΕγώ έχω την εξής απορία: Έστω ότι έχεις οργανική σε ένα σχολείο, και έχεις και ώρες κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά επειδή βαρέθηκες τόσα χρόνια να βλέπεις τις ίδιες φάτσες, θες να αλλάξεις πόστο και να "χτυπήσεις" ενα από τα προτεινόμενα που έχουν κενό και το οποίο λιγουρευσουν χρόνια.Δηλώνεις στη συνέχεια ότι επιθυμείς να είσαι υπεράριθμος.Όμως τελικά το σχολείο που λιγορευόσουν το παίρνει κάποιοςάλλος γιατί είχε πιο πολλά μόρια από σενα.Τώρα τι γίνεται; παραμένεις όπως ήσουν στο παρελθόν στο σχολείο σου με τις ωρίτσες σου βλέποντας τις ίδιες φατσούλες; ή μήπως μπαίνεις σε διάθεση ΠΥΣΔΕ, χάνοντας αυγά και καλάθια?κανείς;Για να δηλωσεις υπεραριθμος, πρεπει οντως να διαπιστωθει οργανικη υπεραριθμια της ειδικότητάς σου στη σχολικη μοναδα στην οποια ανηκεις οργανικα. Κατα βουληση δεν γινεται.
Καλημέρα. Πριν λίγες μέρες κρίθηκα ως υπεράριθμη, πράγμα που επιθυμούσα! Τώρα όμως φοβάμαι μήπως μου γυρίσει μπούμερανγκ, αφού στην ειδικότητα ΠΕ02 είμαστε 8 υπεράριθμοι, τα οργανικά κενά είναι 4 και όλοι έχουν περισσότερα μόρια από μένα(πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα πάρω νέα οργανική!) Το Σεπτέμβριο είχα κάνει αίτηση για βελτίωση. Αν δεν πάρω τώρα νέα οργανική θέση, μπορώ να κάνω αίτηση για νέα τοποθέτηση με τη διαδικασία των τοποθετήσεων- βελτιώσεων; Αν πάλι δεν πάρω βελτίωση δικαιούμαι να κάνω αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ;