*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις υπεράριθμων  (Αναγνώστηκε 196396 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Έλενα Μιχ.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:10:06 pm »
πηρα την οργανικη από μεταθεση αλλα στην ουσια αφου ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη δεν μπορω να δουλεψω στο σχολειο που τοποθετηθηκα. Κανοντας αποσπαση εντος ΠΥΣΠΕ αν δεν με εξυπηρετουν τα λειτουργικα κενα που θα προκύψουν δεν θεωρείται ότι την υπηρετησα την οργανικη αφου δεν οφειλεται σε δικο μου λαθος το οτι βγηκα υπεραριθμη;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:48:47 »

Αποσυνδεδεμένος nagia1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 12:41:41 am »
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Αύριο θα πάω στο σχολείο και θα δω τι θα γίνει.Απαράδεκτοι όμως.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:13:33 pm »
θα πρεπει να παρουσιαζομαι καθε μερα στο σχολειο αυτο;;; αφου δεν θα δουλεψω εκει.... η νηπιαγωγος ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να πηγαινω ο προισταμενος λέει να πηγαινω... τι να κανω;;;;

Αποσυνδεδεμένος itsme64

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:56:30 pm »
Γεια σας,
ζητω την βοηθεια σας για κατι που δυστυχως ουτε το ΥΠΕΠΘ μπορει να μου διευκρινησει....ημουν αποσπασμενη στο εξωτερικο και καθως επεστρεψα εκανα αιτηση για να παρω οργανικη εφ οσον την ειχα χασει.Ανηκω στην ειδικη κατηγορια και θα ηθελα να μαθω αν προηγουμαι των υπεραριθμων.
Πηρα βεβαια οργανικη,μακρια ομως απο τον τοπο διαμονης,αφου ολες καλυφθηκαν απο υπεραριθμους,(μενω Ροδο),συγκεκριμενα στη Κω.Ζητω απο το υπουργειο παιδειας να μου απαντησει εγγραφως για το αν προηγουμαι η οχι...η απαντηση τους ειναι να κανω ενσταση μεσω του γραφειου μου,ετσι ωστε να μου απαντησουν εγγραφως.
Αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε σχετικο με το θεμα.....
Ευχαριστω!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:48:47 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:23:06 pm »
καμια γνωμη;;;;

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:37:33 pm »
ο προισταμενος λέει να πηγαινω... τι να κανω;;;;

Γνώμη μου, καθαρά, από τη στιγμή που ο προιστάμενος λέει να πηγαίνεις, καλύτερα να πας για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος @G

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • so and so ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 05:17:34 pm »
Τα περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια μετά τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών σύμφωνα με το άρθρο 14 του ΠΔ 50/96, τα ΠΥΣΔΕ, σε συνεδρίασή τους, αναμορφώνουν τους πίνακες των κενών οργανικών θέσεων κατά το μέρος που τροποποιούνται από τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων. Οι πίνακες αυτοί καθώς και οι καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές αναρτώνται στην πινακίδα ανακοινώσεων των Συμβουλίων. 

Με ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση καθώς και εκείνους που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές να υποβάλλουν μέσα σε πέντε (5) ημέρες δήλωση, στην οποία να αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν. Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγράφουν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.

Τα περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια συνεδριάζουν και αποφασίζουν για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών με την εξής σειρά: α. Μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπ/κών των ειδικών κατηγοριών του άρθρου 13 του ΠΔ οι 50/96 (πολύτεκν, ασθενείς ειδικών κατηγοριών) β. Τοποθετήσεις υπεράριθμων, τοποθετήσεις εκπ/κών από μετάθεση και βελτιώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 14 του ΠΔ 50/96.

Από τα παραπάνω μάλλον δεν προηγεισαι των Οργανικα Υπεράριθμων. Όμως προηγείσαι όλων των άλλων.
Αν βέβαια δεν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 05:22:27 pm από Agse »

Αποσυνδεδεμένος @G

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • so and so ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 05:20:33 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 05:25:00 pm από Agse »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 05:50:01 pm »
να πεις οτι ειναι και διπλα....Πειραιας- Αιγινα περιπου 18 ευρω καθημερινα.....:( :(

Αποσυνδεδεμένος itsme64

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:28:46 pm »
Σ ευχαριστω πολυ..καλα δεν μπορω να καταλαβω τοσα τηλεφωνα και τους ζητουσα απλα να μου πουνε σε ποια παραγραφο αναφερει κατι σχετικο γιατι εγω δεν εβγαζα ακρη...η μια ελεγε ναι προηγουμαι η αλλη οχι,αν εκει μεσα δεν ξερουν τοτε τι να πω.......
Ευχαριστω και παλι..... ;)

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 10:04:41 pm »
πηρα την οργανικη από μεταθεση αλλα στην ουσια αφου ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη δεν μπορω να δουλεψω στο σχολειο που τοποθετηθηκα. Κανοντας αποσπαση εντος ΠΥΣΠΕ αν δεν με εξυπηρετουν τα λειτουργικα κενα που θα προκύψουν δεν θεωρείται ότι την υπηρετησα την οργανικη αφου δεν οφειλεται σε δικο μου λαθος το οτι βγηκα υπεραριθμη;;;;;
Ναι, στην περίπτωσή σου λογικά θεωρείται ότι την έχεις υπηρετήσει (αλλά ψάξτο καλύτερα ρωτώντας στο πυσπε). Μπορείς όμως να δηλώσεις σε λειτουργικά με μόρια:
Αν έχεις καλά μόρια σε σχέση με συναδέλφους της ειδικότητάς σου στην περιοχή σου, σε συμφέρει να δηλώσεις σε λειτουργικά κενά γιατί θα συγκριθείς με όσους είναι στη διάθεση και άλλους σαν εσένα με βάση τα μόρια. Αν δε σε βολεύει κάποια σχολείο στην α φάση τοποθετήσεων στα λειτουργικά μπορείς να περιμένεις τις επόμενες φάσεις (στην περίπτωση βέβαια που υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για ύπαρξη κενών, αλλιώς ρισκάρεις να τοποθετηθείς για τις ανάγκες της υπηρεσίας από το υσ σε σχολείο που δεν θάχεις επιλέξει)
Οι τοποθετήσεις όσων ζητούν απόσπαση εντός (σύμφωνα με τις προτάσεις του υπουργείου)συνεξετάζονται με τις αιτήσεις των αποσπασμένων από άλλα πυσπε μετά την προηγούμενη διαδικασία (παίρνουν ότι έχει μείνει...)με βάση μόρια και κοινωνικά κριτήρια...
Να πηγαίνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μέχρι να τοποθετηθείς σε άλλο, γιατί οι καιροί είναι πονηροί....
Πάντως  γίνονται διάφορα:
Συνάδελφος μου στην Αθήνα ήρθε το 2009 με μετάθεση και πήρε οργανική σε σχολείο χ.
Η οργανική ήταν ανύπαρκτη (όπως η δική σου) και τοποθετήθηκε με δήλωσή του σε σχολείο ψ.
Το 2010 τοποθετήθηκε ως οργανικά υπεράριθμος (κατά προτεραιότητα) σε σχολείο κ.
Συνάδελφος έκανε ένσταση και το συμβούλιο την δέχτηκε με το σκεπτικό ότι κακώς τοποθετήθηκε ως υπεράριθμος στο σχολείο κ διότι δεν είχε υπηρετήσει την οργανική του (διότι κακώς είχε τοποθετηθεί στην οργανική του ένα χρόνο νωρίτερα από το ίδιο συμβούλιο >:( >:( >:( >:()..... ;D ;D ;D ;D ;D.
Καλό θάναι να ενημερωθείς για τα πδ 50/1996 και 100/1997 και τον Ν 3848/2010 που ρυθμίζουν τα θέματα τοποθετήσεων (τα βρίσκεις εύκολα από ίντερνετ, γιατί η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή ;)).
Ελπίζω να βοήθησα... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 10:15:27 pm από aggelhor »
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος @G

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • so and so ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 01:23:55 am »
Σ ευχαριστω πολυ..καλα δεν μπορω να καταλαβω τοσα τηλεφωνα και τους ζητουσα απλα να μου πουνε σε ποια παραγραφο αναφερει κατι σχετικο γιατι εγω δεν εβγαζα ακρη...η μια ελεγε ναι προηγουμαι η αλλη οχι,αν εκει μεσα δεν ξερουν τοτε τι να πω.......
Ευχαριστω και παλι..... ;)

Παρακαλώ... εύχομαι το καλύτερο!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:10:38 am »

Αποσυνδεδεμένος physikos4

• Νέο μέλος
  • *