0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Siobaras στις Ιουλίου 05, 2013, 05:22:33 pmΣτην Ανατολική Αττική ανακάλυψαν το εξής όμορφο:Η ομάδα (σχολείων) Χ έχει όμορη την ομάδα Υ, αλλά η Υ δεν έχει την Χ!Υπάρχουν και ομάδες σχολείων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ όμορη!Ωστόσο, άλλες ομάδες είναι όμορες με αυτές!Πώς γίνονται αυτά; Υπάρχει κάποια λογική που δεν καταλαβαίνω;Στο 1.d4 απαντώ Nf6...Για να μιλήσουμε τώρα επί του ζητήματος, μόνο η Ανατολική Αττική τα κάνει αυτά. όπως κ ότι σε βάζει να δηλώσεις -κ μάλιστα μεσοκαλόκαιρο- για εντος ΠΥΣΔΕ απόσπαση ''στα τυφλά'', χωρίς να σου δίνει τα κενά!
Στην Ανατολική Αττική ανακάλυψαν το εξής όμορφο:Η ομάδα (σχολείων) Χ έχει όμορη την ομάδα Υ, αλλά η Υ δεν έχει την Χ!Υπάρχουν και ομάδες σχολείων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ όμορη!Ωστόσο, άλλες ομάδες είναι όμορες με αυτές!Πώς γίνονται αυτά; Υπάρχει κάποια λογική που δεν καταλαβαίνω;
Συνάδελφοι, μετά από μετάθεση τοποθετήθηκα σε οργανικό κενό που προέκυψε από βελτίωση θέσης. Σε αυτό το σχολείο η συνάδελφος που έκανε αίτηση βελτίωσης και την πήρε τελικά, και εγώ τοποθετήθηκα στη θέση της, πέρυσι είχε κριθεί λειτουργικά υπεράριθμη. Φυσικά δεν το γνώριζα όταν δήλωνα σχολεία. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε α) λειτουργικά υπεράριθμος είναι ο εκπαιδευτικος που τοποθετείται τελευταίος ή αυτός με τα λιγότερα μορια μετάθεσης? β) Μπορώ να κάνω ένσταση εφόσον με τοποθετούν σε σχολείο που χρόνια η μία οργανική σε βγάζει λειτουργικά υπεράριθμο? γ) Ποια διαδικασία ακολουθείται το Σεπτέμβρη και υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αλλάξω οργανική? Ελπίζω να έθεσα τα ερωτήματά μου στο σωστό θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα: Το Σεπτέμβρη, εφόσον πρέπει να τοποθετηθώ σε κάποιο λειτουργικό κενό, το κενό αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο ίδιο πύσπε ή επιτρέπεται να είναι και σε άλλο? Πχ εάν ανήκω στη δ αθήνας πρέπει να τοποθετηθώ σε λειτουργικό κενό της δ ή μπορω να ζητήσω να τοποθετηθώ σε λειτουργικό των δωδεκανήσων?