0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως hapiness μάθε λοιπόν οτι όντως με δείχνουν με το δάχτυλο. Και ξέρεις γιατί? Επειδή τελικά θα απεργήσω και θα είμαι η μόνη που θα το κάνει στο σχολείο μου. Πάντως η θεωρία σου περί συναδελφικής συμπεριφοράς είναι παντελώς άστοχη.Οι πλατειασμοί από ο,τι φαίνεται είναι το χόμπυ σας και οι ιντερνετικοί διαξιφισμοί η ψυχοθεραπεία σας. Έχει καταντήσει κουραστικό βέβαια, αλλά εκτονωθείτε, τσάμπα είναι!
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θεέ μου τί κακία! Πρέπει να υποφέρεις πραγματικά! :-)
Άδεια πάνω στην απεργία;;; Χμμ, ξέρετε, κάποτε, πριν 20 χρόνια περίπου, κάποιοι συνάδελφοι προχώρησαν σε 1 μήνα απεργία προκειμένου να κατακτηθούν κάποια στοιχειώδη δικαιώματα για τον κλάδο μας. Τότε, αν δεν κάνω λάθος, προς το τέλος της απεργίας, η δημοκρατική κυβέρνηση που έχουμε και σήμερα έσυρε τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια και διέταξε επίταξη του κλάδου- αν κάνω λάθος σε αυτό διορθώστε με. Επίσης πριν 10 περίπου χρόνια έγινε άλλη μια 2μηνιαία απεργία. Με την ίδια δημοκρατική κυβέρνηση που κάνει κουμάντο και σήμερα. Πάλι ο κλάδος οδηγήθηκε στα δικαστήρια και κηρύχθηκε η απεργία παράνομη και καταχρηστική. Πλην όμως, με αυτές τις δύο απεργίες κερδήθηκε το εξωδιδακτικό επίδομα απασχόλησης και η τιμαριθμική του αναπροσαρμογή! Και ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς αυτό ο μισθός όλων θα κυμαινόταν από 700-1100 ευρώ (ανάλογα τα χρόνια προϋπηρεσίας). Και τώρα αυτές οι κατακτήσεις που κερδήθηκαν με πολύ κόπο και θυσίες, αρχίζουν να ξεφτίζουν. Και καθόμαστε και μιλάμε για το "δημοκρατικό δικαίωμα" της εργασίας, εν μέσω απεργίας.Ξέρετε πόσοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θέλουν να απεργήσουν και δεν μπορούν γιατί νιώθουν τον πέλεκυ να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους; Ξέρετε σε κάθε απεργία ότι υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τη δουλειά τους επειδή απήργησαν και τόλμησαν να υψώσουν ανάστημα; Αυτοί δηλαδή πρέπει να νιώθουν ηλίθιοι που απήργησαν για τα δίκαια του κλάδου τους; Ωραία η ατάκα που μας ξεφούρνισε η μεγάλη "δημοκρατική" παράταξη πριν 25 χρόνια, ότι υπάρχει δικαίωμα στην εργασία εν μέσω απεργίας, αλλά τουλάχιστον ας μην προκαλούν κάποιοι. Το να πάρεις άδεια σε μέρα απεργίας είναι προσβλητικό και ανήθικο για αυτούς που θα παλέψουν, ώστε να καρπωθούν κι αυτοί που δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους για τίποτα.