0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά με 9 ώρες ΣΔΕ δικαιούμαι να αναλάβω 4 ώρες ΠΔΣ;;;Ξέρω οτι από τις συνολικά 13 ώρες θα μου δίνουν μόρια οι 11 αλλά το ερώτημα είναι έχω το δικαίωμα να τις αναλάβω ή όχι;;;
mariliane εσύ υπέγραψες φέτος κατι τέτοιο στα ΣΔΕ;; Γιατι εμένα στα ΣΔΕ δε μου ζήτησαν να το υπογράψω... δε με ρώτησαν καν!
domenica και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Εσύ το έχεις κάνει αυτό ποτέ;;
Δεν αφήνεται και καμιά ωρίτσα να πάρει και κανένας άλλος συνάδελφος λέω εγώ!
Παράθεση από: babble στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:35:14 pmdomenica και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Εσύ το έχεις κάνει αυτό ποτέ;;Οχι δεν το έχω κάνει, το γνωρίζω όμως από συναδέλφους που έχουν εργασθεί παράλληλα και στα δύο με τον (νόμιμο) τρόπο που αναφέρει η ln03.Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:48:20 pmΔεν αφήνεται και καμιά ωρίτσα να πάρει και κανένας άλλος συνάδελφος λέω εγώ! Το σχόλιο σου είναι προσβλητικό και δεν απαντώ.Αναλογίσου όμως πόσοι συνάδελφοι ,χωρίς πρόσθετα εισοδήματα ,ταξιδεύουν καθημερινά για τον φόβο απώλειας ταμείου ανεργίας για 1 (κυριολεκτικά) ένσημο.Γνωρίζω φυσικό η οποία δέχθηκε κάποιες παραπάνω ώρες στα ΣΔΕ ώστε να συγκεντρώσει τα τελευταία ένσημα για την σύνταξη της.Ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...
και πως θα υπογράψω αφού έχω τα ΣΔΕ;;;