0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, επαναλαμβάνω, οι δημοσιογράφοι τελικά είναι πολύ πιο ΑΠΕΧΘΕΙΣ και σφοδρότεροι ΠΟΛΕΜΙΟΙ των εκπαιδευτικών από την ίδια τη Χρ και τη Δ!
Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνονται οι άδειες κύησης, αλλά να μην λαμβάνονται τα μόρια της περιόδου που αφορά.Είναι εντελώς άδικο και επίσης είναι γνωστό το τρικ "πάω στο τάδε δυσπρόσιτο, δεν πατάω ποτέ και τσιμπάω 2χ12=24 μοριάκια".Τουλάχιστον 4 άτομα συνάντησα προσωπικά με αυτό το σχέδιο, όσο ήμουνα στη Ρόδο.Σεβασμός στις εγκύους, να κάτσουνε στο σπίτι τους 2 ή και παραπάνω χρόνια επί πληρωμή, αλλά μην το παραχέσουμε με τα μόρια, γιατί άλλοι όντως πάνε και υπηρετούν στις Τήλους και στα Καστελλόριζα.
Σχετικά με τα μόρια των δυσπρόσιτων και τις αδειες γενικότερα συμφωνω και εγώ. Μόνο όποιος υπηρετει πραγματικά να παίρνει και τα μόρια,. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη να μην παίρνουν καθόλου μόρια οι εγκυμονούσες! Αυτό είναι πρωτακουστο δεν περίμενα να το ακούσω, εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, ψυχραιμία παίδες!
Οι επαπειλούμενες ΔΕΝ πρόκειτα να κοπούν (άλλο το τι θα γίνει με τα μόρια).