*

Αποστολέας Θέμα: Εισαγγελική έρευνα για άδειες εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 22447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Εισαγγελική έρευνα για άδειες εκπαιδευτικών
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 09, 2010, 12:51:09 am »
Στο υπουργείο βλέπουν πολύ Μενεγάκη,δεν εξηγείται αλλιώς αυτό με τις επαπειλούμενες... Σου λέει αυτή πως έκανε μέχρι και την τελευταία στιγμή κάθε μέρα εκπομπή τόσες ώρες έγκυος και στα 3 της παιδιά,εσύ δεν μπορείς να μπεις στην τάξη μισή μέρα;  ;D ;D ;D :P :P  8) 8) Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά βρε παιδιά,τι να λέμε τώρα!! Αντί να συστήσουν επιτροπές να ελέγχουν όταν έπρεπε, έρχονται τώρα να ελέγξουν τις άδειες κατόπιν εορτής ενώ τα παιδιά σε λίγο θα πάνε νηπιαγωγείο!Έλεος!! Και πάλι θα δίνουν άδειες στους δικούς τους και άλλες γυναίκες που τις έχουν ανάγκη θα μένουν απ'έξω να παρακαλάνε κάθε καραγκιόζη και να τρέχουν από επιτροπή σε επιτροπή μέχρι να γεννήσουν, ό,τι γίνεται πάντα και παντού. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ σε αυτή τη χώρα.. :-\ :-\
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:44 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:02:41 am »
Ως γυναίκα, μητέρα και έχοντας υποστεί και μια παλίνδρομη κύηση δηλώνω απερίφραστα ότι προτιμώ να δοθούν 100 γιαλαντζί επαπειλούμενες και να "χώσουν" πχ εμένα στο πρόγραμμα σε άλλα αντί άλλων ώρες, παρά να κοπεί έστω και 1 πραγματικά επαπειλούμενη, που θα είχε ως πιθανό αποτέλεσμα να χαθεί μια ψυχούλα! :(

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:14:02 am »
Εννοείται αυτό,δεν το συζητάμε.. Αλλά και επαπειλούμενη να μην είναι,με τόσα χλμ που κάνουν καθημερινά οι ωρομίσθιες να πάνε σε χωριά και λαγκάδια αλλά ακόμη και η μετακίνηση μέσα στην πόλη είναι επικίνδυνα πολλές φορές. Τι να πει κανείς. Μακάρι να μην έχουμε δυσάρεστα.. :-\
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:19:16 am »
Αναστασία μου, εσύ και εγώ δεν το συζητάμε. Αυτοί, δυστυχώς, το συζητούν!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:44 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:20:24 am »
Πάντως, επαναλαμβάνω, οι δημοσιογράφοι τελικά είναι πολύ πιο ΑΠΕΧΘΕΙΣ και σφοδρότεροι ΠΟΛΕΜΙΟΙ των εκπαιδευτικών από την ίδια τη Χρ και τη Δ!
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:29:17 am »
Εντολοδόχοι, εντολοδόχοι, αλλά ξέρεις πχ τι ταμείο έχουν αυτοί; Μονόκλινο σε ιδιωτικό μαιευτήριο τους καλύπτει! Για να τους δω να μπουν στο ΙΚΑ και θα δεις πώς κόβεται με τη μια ο τσαμπουκάς και η "αγανάκτησή" τους! >:(

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:36:27 am »
Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνονται οι άδειες κύησης, αλλά να μην λαμβάνονται τα μόρια της περιόδου που αφορά.
Είναι εντελώς άδικο και επίσης είναι γνωστό το τρικ "πάω στο τάδε δυσπρόσιτο, δεν πατάω ποτέ και τσιμπάω 2χ12=24 μοριάκια".
Τουλάχιστον 4 άτομα συνάντησα προσωπικά με αυτό το σχέδιο, όσο ήμουνα στη Ρόδο.

Σεβασμός στις εγκύους, να κάτσουνε στο σπίτι τους 2 ή και παραπάνω χρόνια επί πληρωμή, αλλά μην το παραχέσουμε με τα μόρια, γιατί άλλοι όντως πάνε και υπηρετούν στις Τήλους και στα Καστελλόριζα.
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:43:20 am »
Πολύ σωστά. Άλλο η άδεια, άλλο τα μόρια.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:43:54 am »

Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνονται οι άδειες κύησης, αλλά να μην λαμβάνονται τα μόρια της περιόδου που αφορά.
Είναι εντελώς άδικο και επίσης είναι γνωστό το τρικ "πάω στο τάδε δυσπρόσιτο, δεν πατάω ποτέ και τσιμπάω 2χ12=24 μοριάκια".
Τουλάχιστον 4 άτομα συνάντησα προσωπικά με αυτό το σχέδιο, όσο ήμουνα στη Ρόδο.

Σεβασμός στις εγκύους, να κάτσουνε στο σπίτι τους 2 ή και παραπάνω χρόνια επί πληρωμή, αλλά μην το παραχέσουμε με τα μόρια, γιατί άλλοι όντως πάνε και υπηρετούν στις Τήλους και στα Καστελλόριζα.

++++++++++

Η στρατηγική "μπαινω στο δημόσιο-μενω εγκυος-παιρνω επαπειλούμενη έχω δεν εχω προβλημα" πρέπει να σταματησει να υπάρχει.. Ειναι στον ανθρωπο και κατα πόσο υπευθυνος είναι, πόαο μερος του συνόλου και της κοινωνίας στην οποία ζει αισθανεται...

Το γεγονός ότι η πολιτεια εχει θεσπίσει ένα μετρο για κάποιες περιπτωσεις, δε σημαινει ότι ολοι πρέπει να γινουμε "περιπτώσεις".. Αυτό είναι η κλασική ελληνική νοοτροπία για την οποια μας χλευαζουν με το δίκιο τους οι ξενοι...

"Αν αυριο βγει στην Ελλάδα νομος για να αποζημιωνονται οι οδηγοί που παθαινουν ζημια από λακούβες, όλοι οι Ελληνες θα σκάβουν λακουβες στο δρομο" είχε πει καποιος...

Και το να παρει μια συναδελφος επαπειλουμενη εχει-δεν έχει προβλημα στα δυσπρόσιτα που δεν υπάρχουν γιατροι και μεσα μεταφορας είναι σχεδόν επιβεβλημενο, αλλά στον πολιτισμό και μεσα στους γιατρούς... έλεος!

Για να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.

Γιατι όταν ρημαζεις το κρατος με μαϊμουδες επαπειλουμενες, θα σε ρημαξει και κεινο όταν δε θα εχει να σου δινει συνταξεις, εφαπαξ και δωρα.. Και σημαιωτεον το βαζεις και στην πριζα να σου κοψει αυτό το δικαίωμα...

Και ο siobaras έχει δικιο όταν μιλάει για σχεδιο παγιο αρκετων συναδελφων που κανουν και τα αδυνατα-δυνατα να πανε δυσπρόσιτα γι' αυτό το λογο.. Και τα σχολεία και οι μαθητες την πατανε και μενουν μπουκαλα στη μεση της χρονιάς...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2010, 12:13:56 am από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 09, 2010, 01:48:17 am »
Μισό, όμως, να διευκρινίσω κάτι. Εννοείς να μην παίρνει καθόλου μόρια, ούτε πχ της περιοχής που είναι το σπίτι της ή εννοείς της δυσπρόσιτης περιοχής;

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 09, 2010, 10:02:15 am »
Οι επαπειλούμενες ΔΕΝ πρόκειτα να κοπούν (άλλο το τι θα γίνει με τα μόρια).
Αν μία έγκυος ζη΄τησει επαπειλούμενη και ο γιατρός ή ο προϊστάμενος αρνηθεί να της την δώσει,μπορεί μια χαρά να ζητ'ησει γραπτώς την άρνηση.
Έτσι και κάτι συμβεί, γιατί διάβολος μπορεί να σπάσει το ποδάρι του που λέει και η γιαγιά μου, και η γυναίκα αποβάλει, έχοντας αυτό το χαρτί μπορεί να τους κάνει να τρέχουν και να μην φτάνουν για όλη τους τη ζωή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν άδεια. Άλλωστε αυτό συμβαίνει και στις επιτροπές του ΙΚΑ (γνωρίζω πολύ καλά). Όταν πηγαίνει χαρτί γυναικολόγου για επαπειλούμενη ΔΕΝ τολμούν να την κόψουν!

Τώρα για την αδικία των δυσπροσίτων...Μπορεί να δίνουν να τα χαμηλότερα μόρια του νομού..΅Είναι και δίκαιο και έυκολο να γίνει.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος canella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 09, 2010, 10:14:39 am »
Σχετικά με τα μόρια των δυσπρόσιτων και τις αδειες γενικότερα συμφωνω και εγώ. Μόνο όποιος υπηρετει πραγματικά να παίρνει και τα μόρια,. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη να μην παίρνουν καθόλου μόρια οι εγκυμονούσες! Αυτό είναι πρωτακουστο δεν περίμενα να το ακούσω, εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, ψυχραιμία παίδες! ::)

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 09, 2010, 02:08:36 pm »
Σχετικά με τα μόρια των δυσπρόσιτων και τις αδειες γενικότερα συμφωνω και εγώ. Μόνο όποιος υπηρετει πραγματικά να παίρνει και τα μόρια,. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη να μην παίρνουν καθόλου μόρια οι εγκυμονούσες! Αυτό είναι πρωτακουστο δεν περίμενα να το ακούσω, εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, ψυχραιμία παίδες! ::)

Γιατί από ποιόν το άκουσες; Και σε ποιόν απευθύνεσαι όταν λες "ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου;"
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 09, 2010, 11:24:20 pm »
Οι επαπειλούμενες ΔΕΝ πρόκειτα να κοπούν (άλλο το τι θα γίνει με τα μόρια).

και ποιος ειπε οτι θα κοπουν ; δεν ειπε αυτο η υφυπουργος...ειπε οτι οι πραγματικες επαπειλουμενες θα διατηρηθουν και το φαινομενο των επαπειλουμενων-μαιμου θα σταματησει...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)