0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά επιμένω, ότι τα μόρια ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ τα παίρνουμε γιατί υποκείμεθα σε ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ στο σχολείο στο οποίο ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. Εάν κάποιος δεν υπόκειται σε αυτές, τότε δεν είναι λογικό να τα παίρνει.
Το γεγονος ότι υπάρχουν νόμοι που το ορίζουν δε σημαίνει ότι είναι και δικαιο!!!
Παράθεση από: daniel στις Μάρτιος 09, 2010, 01:43:54ΠαράθεσηΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Θα σου αντιστρέψω το ερώτημα.Αν εσύ ζούσες στη Λάρισα και ήσουν δικηγόρος και η σύζυγός σου έφευγε το Σεπτέμβριο έγκυος να πάει να δουλέψει στο δυσπρόσιτο των Δωδεκανήσων,πόσες πιθανότητες είχε να μην πάρει επαπειλούμενη?Θα σου απαντήσω εγώ.Καμία.
Για να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.
Εγώ πάλι θεωρώ λογικό οι μανάδες να παίρνουν τα μόρια των δυσμενών συνθηκών ακόμη κι αν υπηρετούν από το σπίτι τους.Σημασία όμως δεν έχει τί λέω,εγώ και συ.Γι'αυτό υπάρχουν νόμοι που ρυθμίζουν τις μεταξύ μας σχέσεις.Και η νομοθεσία είναι κάτι παραπάνω από σαφής.
Επειδή θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και με την οικογένειά τους ενωμένη,γι'αυτό κάνουν χρήση των αδειών και παίρνουν τα μόρια.Για να μπουν μια ώρα αρχύτερα στο νομό τους.
ps:Πραγματικά συνάδελφε μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ενώ σύντομα θα γίνεις πατέρας,σκέφτεσαι έτσι
Παράθεση από: daniel στις Μαρτίου 11, 2010, 10:48:12 pmΠαράθεση από: dodop στις Μαρτίου 11, 2010, 09:53:14 pmΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου. Τι εννοεί ο ποιητης;.. Κάν'το ψιλά, δεν το πιασα... με οσα εχω περασει ευχαριστως να μην πληρωνωμαι απο το να δουλευω και να χασω τα διδυμακια μου στα οποια εχω επενδυσει ψυχολογικα και οικονομικα. Τωρα το επιασες ,ή οχι ακομα?
Παράθεση από: dodop στις Μαρτίου 11, 2010, 09:53:14 pmΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου. Τι εννοεί ο ποιητης;.. Κάν'το ψιλά, δεν το πιασα...
Για να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου.
Προσωπικά θεωρώ ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα και δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον.
Παράθεση από: dodop στις Μαρτίου 12, 2010, 01:10:38 pmΠαράθεση από: daniel στις Μαρτίου 11, 2010, 10:48:12 pmΠαράθεση από: dodop στις Μαρτίου 11, 2010, 09:53:14 pmΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου. Τι εννοεί ο ποιητης;.. Κάν'το ψιλά, δεν το πιασα... sorry για τα σημεια στιξης και τους τονους αλλα γραφω απο το κρεβατι και δυσκολευομαιμε οσα εχω περασει ευχαριστως να μην πληρωνωμαι απο το να δουλευω και να χασω τα διδυμακια μου στα οποια εχω επενδυσει ψυχολογικα και οικονομικα. Τωρα το επιασες ,ή οχι ακομα?Ναι τωρα έγινε κατανοητο, κι ας μην εχει σημεια στιξης (όπως το ..ακατανόητο...) Η ερωτηση τα έχει όμως όλα.. Ήσουν σαφεστατη... Με το καλό τα διδυμακια.. Ό,τι καλυτερο!!!
Παράθεση από: daniel στις Μαρτίου 11, 2010, 10:48:12 pmΠαράθεση από: dodop στις Μαρτίου 11, 2010, 09:53:14 pmΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου. Τι εννοεί ο ποιητης;.. Κάν'το ψιλά, δεν το πιασα... sorry για τα σημεια στιξης και τους τονους αλλα γραφω απο το κρεβατι και δυσκολευομαιμε οσα εχω περασει ευχαριστως να μην πληρωνωμαι απο το να δουλευω και να χασω τα διδυμακια μου στα οποια εχω επενδυσει ψυχολογικα και οικονομικα. Τωρα το επιασες ,ή οχι ακομα?