0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου.
Παράθεση από: Damien στις Μαρτίου 11, 2010, 05:16:49 pmαξιοποιουν τις κομματικες τους διασυνδεσεις προκειμενου να τοποθετηθουν εικονικα στα δυσπροσιτα, εισπραττοντας την αντιστοιχη υψηλη μοριοδοτηση... Αυτό δεν το ήξερα.Πρώτη φορά το ακούω .
αξιοποιουν τις κομματικες τους διασυνδεσεις προκειμενου να τοποθετηθουν εικονικα στα δυσπροσιτα, εισπραττοντας την αντιστοιχη υψηλη μοριοδοτηση...
Ειμαι εκτος θεματος ... αλλα θα σας παρει 10 μονο λεπτακια http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=4L6UeYN3cs0
Να διευκρινήσετε κάτι, γιατί δεν το κατάλαβα,πραγματικά.Τη νόμιμη άδειά της μια γυναίκα που είναι τοποθετημένη σε δυσπρόσιτο ,εννοώ την άδεια ανατροφής (το 9μηνο),αλλά και κυήσεως και λοχείας, λέτε να μην την παίρνει με τα μόρια του σχολείου στο αποίο είναι τοποθετημένη (δηλ. στο δυσπρόσιτο);;; Με ποια λογική;Αν είναι έτσι , τότε εγώ προτείνω να καταθέτει η λεχώνα λογαριασμό Δ.Ε.Η στο όνομά της ,ώστε να βλέπει η υπηρεσία ανά πάσα ώρα και στιγμή πού μένει και να της δίνει ανάλογα τα μόρια!Για την επαπειλούμενη και τη μαϊμού επαπειλούμενη και τα μόρια είναι άλλο θέμα,εκεί το συζητάμε. Όχι όμως και για τις νόμιμες άδειες ,είναι πέρα από κάθε λογική!
Για να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.
Η λέξη κλειδί είναι αξιοπρέπεια.
Παράθεση από: dodop στις Μαρτίου 11, 2010, 09:53:14 pmΓια να το πουμε κι αλλιώς.. Πόσες θα σταματούσαν τη δουλειά τους με επαπειλούμενη άδεια από το 2ο μηνα κυησης αν δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρωνονται; Να σας πω εγω: καμία.Εγω κι εσυ το ιδιο αν ησουν στη θεση μου. Τι εννοεί ο ποιητης;.. Κάν'το ψιλά, δεν το πιασα...
Παράθεση από: desperino στις Μαρτίου 12, 2010, 10:49:38 amΝα διευκρινήσετε κάτι, γιατί δεν το κατάλαβα,πραγματικά.Τη νόμιμη άδειά της μια γυναίκα που είναι τοποθετημένη σε δυσπρόσιτο ,εννοώ την άδεια ανατροφής (το 9μηνο),αλλά και κυήσεως και λοχείας, λέτε να μην την παίρνει με τα μόρια του σχολείου στο αποίο είναι τοποθετημένη (δηλ. στο δυσπρόσιτο);;; Με ποια λογική;Αν είναι έτσι , τότε εγώ προτείνω να καταθέτει η λεχώνα λογαριασμό Δ.Ε.Η στο όνομά της ,ώστε να βλέπει η υπηρεσία ανά πάσα ώρα και στιγμή πού μένει και να της δίνει ανάλογα τα μόρια!Για την επαπειλούμενη και τη μαϊμού επαπειλούμενη και τα μόρια είναι άλλο θέμα,εκεί το συζητάμε. Όχι όμως και για τις νόμιμες άδειες ,είναι πέρα από κάθε λογική!Συνάδελφε, τα μόρια δυσμενών συνθηκών (δλδ τα μόρια που δίνει το κάθε σχολείο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται) κανονικά δεν τα παίρνουμε γιατί είμαστε τοποθετημένοι (έτσι γενικά και αόριστα) στο συγκεκριμένο σχολείο. Τα παίρνουμε γιατί κάθε πρωί εμφανιζόμαστε σε αυτό για δουλειά. Το αν θα μένουμε δίπλα στο σχολείο ή 3 ώρες μακριά από αυτό, είναι δική μας επιλογή και η υπηρεσία δεν κάνει διακρίσεις στην μία περίπτωση ή στην άλλη.Αυτό σημαίνει ότι όποιος συνάδελφος, για οποιονδήποτε λόγο, ΔΕΝ εμφανίζεται το πρωί για δουλειά στο συγκεκριμένο σχολείο, ΔΕΝ είναι λογικό να παίρνει τα μόριά του. Αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να ισχύει τόσο για τους αποσπασμένους, όσο και για τους έχοντες οποιουδήποτε είδους άδεια (εκτός τις αναρρωτικής, διότι η αρρώστια δεν αποτελεί επιλογή).
Αν είναι έτσι , τότε εγώ προτείνω να καταθέτει η λεχώνα λογαριασμό Δ.Ε.Η στο όνομά της ,ώστε να βλέπει η υπηρεσία ανά πάσα ώρα και στιγμή πού μένει και να της δίνει ανάλογα τα μόρια!
Όχι,Happiness.Οι άδειες για τις οποίες μιλώ είναι νόμιμες άδειες που μάλλον δικαιώνουν τις γυναίκες και είναι εντελώς επικίνδυνο για τα δικαιώματά μας να θέλουμε οι ίδιες να τεθούν υπό άλλο καθεστώς. Για σκέψου το καλύτερα. Δε μίλησα για την επαπειλούμενη άδεια ,την οποία τη ζητάς ή δεν τη ζητάς ,είναι πραγματική ή είναι μαίμού, στην εγκρίνουν ή στην κόβουν και σου δίνουν τα μόρια του δυσπρόσιτου ή δεν σου τα δίνουν (αν αποφασιστεί ως άδικο ), αλλά για την άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής. Υπό μία έννοια είναι και αυτές αναρρωτικές.Δηλαδή εσύ λες με το που φτάνει στον έβδομο μήνα κάποια και για τους επόμενους 15 μήνες να παίρνει τα λιγότερα δυνατά μόρια; Και είναι ισότητα αυτό με τον συνάδελφο άντρα που δε θα έρθει ποτέ σε αυτή τη θέση ; Εμ θα φάει το πακέτο εμ θα χάσει και τα μόριά της;Εγώ δεν είμαι συνάδελφος ,μήπως είσαι εσύ;;