0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ακριβώς εννοεί: όποιος παίρνει απόσπαση από το δυσπρόσιτο, δεν θα λαμβάνει πλέον τα πολλά μόρια, αλλά -πιθανότατα- τα μόρια της περιοχής, όπου αποσπάται.
Εντάξει, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, σωστό μου φαίνεται ως μέτρο. Αν είσαι σε δυσπρόσιτο, πάρε τα μόρια του δυσπρόσιτου, αν είσαι σε πόλη, πάρε τα μόρια της πόλης. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τα χρήματα που απαιτούνται για να μείνεις μακριά από το σπίτι σου. Μήπως θα έπρεπε να θεσπιστούν και κάποια υλικά κίνητρα για τους εκπαιδευτικούς των παραμεθωρίων περιοχών- π.χ. κάποιο εφάπαξ βοήθημα για το νοίκι του;
Αν προσέξατε δεν μιλάει για την περίπτωση μόνο της απόσπασης αλλά και για της μετάθεσης. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι θα μηδενίζονται πλέον τα μόριά σου κι αν επιθυμείς νέα μετάθεση ή απόσπαση θα αρχίζεις από το μηδέν. Έτσι θα γίνει πιο δύσκολο όχι μόνο να παίρνει κάποιος απόσπαση αλλά και μετάθεση. Με άλλα λόγια υποχρεωτική παραμονή σε κάθε νέο τόπο που θα πηγαίνουμε
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 03, 2010, 01:36:35 pmΑν προσέξατε δεν μιλάει για την περίπτωση μόνο της απόσπασης αλλά και για της μετάθεσης. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι θα μηδενίζονται πλέον τα μόριά σου κι αν επιθυμείς νέα μετάθεση ή απόσπαση θα αρχίζεις από το μηδέν. Έτσι θα γίνει πιο δύσκολο όχι μόνο να παίρνει κάποιος απόσπαση αλλά και μετάθεση. Με άλλα λόγια υποχρεωτική παραμονή σε κάθε νέο τόπο που θα πηγαίνουμε Προφανώς εννοεί τη μετάθεση πριν συμπληρωθεί ο υποχρεωτικός χρόνος παραμονής 2-3 ετών στα δυσπρόσιτα. Αν μηδενίζονταν τα μόρια τότε ποιός ο λόγος να σου τα δώσουν εξαρχής; Εδώ λέει πως αν πας σε δυσπρόσιτο σου δίνω τα Χ παραπάνω μόρια ως κίνητρο για να πας εκεί και να μείνεις την υποχρεωτική περίοδο 2-3 χρόνων και μετά να πας εκεί που θέλεις. Αν είναι να τα διαγράψει μετά, ποιός ο λόγος να πας στην άλλη άκρη; Όλοι πηγαίνουν για να μαζέψουν μόρια,αν δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί να πάνε; Νομίζω πως αυτό εννοεί και το όλο συγκεκριμένο μέτρο είναι το πιο σωστό για να μην έχουμε φαινόμενα επιδομάτων και μοριοδότησης παραμεθορίου στο κέντρο της Αθήνας!!
Εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι θα μηδενίζονται πλέον τα μόριά σου κι αν επιθυμείς νέα μετάθεση ή απόσπαση θα αρχίζεις από το μηδέν.
Γιατί το να σου τα διαγράψουν εντελώς σα να μη δούλεψες καθόλου είναι απαράδεκτο νομίζω.