*

Αποστολέας Θέμα: Νεα πρόταση του υπουργείου για τα μόρια από τα δυσπρόσιτα..  (Αναγνώστηκε 12224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
Απ: Νεα πρόταση του υπουργείου για τα μόρια από τα δυσπρόσιτα..
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:26:36 pm »

οντως δεν εχω ζησει ,αλλα φιλοι μου απ το πρωην ανατολικο βερολινο μου εχουν πει..οσο για το " χωθηκα" το προσπαιρνω.. αυτοσεβασμο ρε συ ..εγω δεν θα ενοιωθα καλα να πηγαινα με κουπονια να ψωνισω,οσο αθλια και να ηταν τα οικονομικα μου απλα δεν θα το εκανα..θεωρω οτι ειναι ενα ειδος στιγματισμου...αχ μωρε τον ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ τον καθηγητη ηρθε με τα κουπονακια του ..δλδ θα σωθεις με 30 ή 50 ευρω;;;

Αμαν πια, να πρεπει να εξηγω τα πάντα, το "χωνεσαι" δεν έχει κατ' ανάγκη κακό χαρακτηρα ρε συ, σημαινει "μπήκες", "ήρθες στην παρέα"... αυτό.. Οπότε προσπεράσεις - δεν προσπερασεις η λέξη δεν αλλάζει..  ;D Ο τροπος που ο καθενας δίνει το νοημα, ναι, αλλάζει...  ;)

Όσο για το άλλο που λες.. Καταρχήν δε μιλάω για 30 και 50 ευρω, μιλάω για πολύ πιο σημαντικά ποσα (200-300 ευρώ).
Δευτερον εγω δε χαραζω πολιτικές. Στη λέξη κουπόνι, βάλε ότι άλλο θες..
Αλλά δεν είδα κανεναν να λεει τιποτα ή να ενοχλείται για τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού ή βιβλίων, ή πολιτισμού (θεατρου) που δίνει 20 χρόνια τωρα η Εργατική Εστία... Ουτε μνημες ξυπνανε σε μια χωρα που δεν έχει ούτως ή άλλως τετοιες μνημες..

Ξερεις Αναστασία μου τι λέει ο κόσμος για τους καθηγητές στην επαρχία τωρα που δεν υπαρχουν "κουπόνια" και παροχές;;; Και ξέρουν ότι πανε καθηγητες που όχι μόνο πληρωνονται, αλλά πληρωνουν από την τσεπη τους μπας και διοριστούν καποτε (ωρομίσθιοι); Να σου πω εγώ:
Α, τον κακομοίρη τον καθηγητάκο που μας ηρθε εδώ 500 και 1000 χιλιόμετρα μακρια από το σπίτι του για ένα ψωροχιλιάρικο (ή και ...τίποτα) να του πιάσουμε εμείς τον κ..λο!!

Τι νόμιζες πως λένε Αναστασία;; Καλώς τον καθηγητή του κεντρικού κρατους, τον σπουδαγμενο, τον μορφωμενο, με τα πτυχια και τα μεταπτυχιακά του που ήρθε να δώσει πνοή στον τόπο μας και να μεταλαμπαδευσει αξίες και γνώσεις στα παιδιά μας μπας και γίνουν άνθρωποι και προκόψουν;;;...

Τι λέτε ρε;;... Δεν παίζει...

Αν θεωρείς, ότι έτσι όπως έχει τα πραγματα σημερα στην παιδεία η κακή πολιτική τόσων και τόσων χρόνων, δεν είναι πλήρως απαξιωμένος ο ρόλος και η ταυτότητα των εκπαιδευτικών και θα τον χάσουμε από κίνητρα και παροχες στα δυσπρόσιτα, πάσο..  :-\
Εγώ γιατί πιστεύω το αντίθετο; Ότι δίνει στιγμα έτσι, ότι "τους ανθρωπους που επιτελούν ειδικό και σημαντικό έργο τους προσέχω";...

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2010, 05:49:34 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:34:07 pm »
Αν προσέξατε δεν μιλάει για την περίπτωση μόνο της απόσπασης αλλά και για της μετάθεσης.
Εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι θα μηδενίζονται πλέον τα μόριά σου κι αν επιθυμείς νέα μετάθεση ή απόσπαση θα αρχίζεις από το μηδέν. Έτσι θα γίνει πιο δύσκολο όχι μόνο να παίρνει κάποιος απόσπαση αλλά και μετάθεση. Με άλλα λόγια υποχρεωτική παραμονή σε κάθε νέο τόπο που θα πηγαίνουμε :-X

Προφανώς εννοεί τη μετάθεση πριν συμπληρωθεί ο υποχρεωτικός χρόνος παραμονής 2-3 ετών στα δυσπρόσιτα. Αν μηδενίζονταν τα μόρια τότε ποιός ο λόγος να σου τα δώσουν εξαρχής; Εδώ λέει πως αν πας σε δυσπρόσιτο σου δίνω τα Χ παραπάνω μόρια ως κίνητρο για να πας εκεί και να μείνεις την υποχρεωτική περίοδο 2-3 χρόνων και μετά να πας εκεί που θέλεις. Αν είναι να τα διαγράψει μετά, ποιός ο λόγος να πας στην άλλη άκρη; Όλοι πηγαίνουν για να μαζέψουν μόρια,αν δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί να πάνε; Νομίζω πως αυτό εννοεί και το όλο συγκεκριμένο μέτρο είναι το πιο σωστό για να μην έχουμε φαινόμενα επιδομάτων και μοριοδότησης παραμεθορίου στο κέντρο της Αθήνας!! ;) ;)

Και για τις μεταθέσεις το ίδιο θα ισχύσει.Αν ζητήσεις μετάθεση πριν τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού διαστήματος παραμονής χαιρέτα και τα μόρια του δυσπρόσιτου,δε θα σε ακολουθήσουν αν φύγεις από εκεί.(Να είσαι ας πούμε στη Θεσσαλονίκη και να παίρνεις τα μόρια από την Κω,όπως γινόταν ως τώρα.)
Το ερώτημα που μου δημιουργείται όσο το επεξεργάζομαι,είναι το εξής; Αν ζητήσουμε μετάθεση ή απόσπαση στο 2ο χρόνο πχ, ενώ ας πούμε η υποχρεωτική περίοδος είναι 3 χρόνια,τα μόρια του χρόνου που δουλέψαμε στο δυσπρόσιτο θα τα πάρουμε ή θα μετρήσουν ως απλά μόρια;  ??? ??? Γιατί το να σου τα διαγράψουν εντελώς σα να μη δούλεψες καθόλου είναι απαράδεκτο νομίζω.

Δεν τιθεται τετοιο ζητημα. Εφοσον διοριστηκε σε οργανικη θεση δυσπροσιτου σχολειου δε δικαιουται ο εκπαιδευτικος να υποβαλει αιτηση μεταθεσης ή αποσπασης, αν δεν παρελθει η διετια (ή τριετια παλιοτερα και στο εγγυς μελλον, αν επιβεβαιωθουν οι διαρροες του υπουργειου). Αρα δε νοειται η απωλεια της μοριοδοτησης του δυσπροσιτου εν ειδει ποινης, εφοσον μετακινηθει νωριτερα της διετιας/τριετιας ο εκπαιδευτικος, αφου δεν εχει δικαιωμα μεταθεσης ή αποσπασης.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι θα μαζεύουμε μόρια από κάθε θέση ξεχωριστά και θα τα χρησιμοποιούμε για να πάρουμε μετάθεση αλλού και μετά πάλι από την αρχή;
Δηλαδή (γιατί και εγώ δύσκολα το καταλαβαίνω όπως το έγραψα), Διορίζομαι σε ένα δυσπρόσιτο, θα έχω την υποχρέωση να καθίσω 3 χρόνια και θα πάρω τα μόρια των τριών χρόνων, ας πούμε 30. Όταν πάρω μετάθεση και πάω σε κάποιο μέρος με αυτά τα 30 μόρια, ας πούμε στην Καβάλα, μετά τα μόρια μου θα μηδενιστούν και θα αρχίζω να μετράω πάλι από τηνα αρχή. Ας πούμε ότι η Καβάλα μου δίνει 4 μόρια το χρόνο και μένω εκεί 3 χρόνια, θα έχω 3Χ4=12 μόρια, πούλοιπόν μπορώ να πάω με 12 μόρια; Ας πούμε στην Ξάνθη. Εκέι, πάλι θα ηδενιστούν τα μόρια μου και θα αρχίζουνα πό την αρχή.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να λειτουργησει ετσι το συστημα, διοτι θα βραχυκυκλωσει πληρως το καθεστως των μετακινησεων προκαλωντας τεραστιες ανισοτητες και στρεβλωσεις στις μεταθεσεις των εκπαιδευτικων.

Τώρα, αν θελήσω να πάω σε δυσπρόσιτο με μετάθεση (και όχι με διορισμό) ίσως να μου δίνει κάποια επιπλέον μόρια (π.χ. αντί για 10 τη χρονιά, μπορεί να μου δίνει 15), αλλά εγώ θα έχω την υποχρέωση να παραμέινω για 3 χρόνια για να πάρω αυτά τα επιπλέον μόρια, αλλιώς θα πάρω τα κανονικά μόρια που δίνει το δυσπρόσιτο (π.χ. 10 τη χρονιά)...
Αυτό καταλαβαίνω εγώ....

Αυτο ειναι καλη ιδεα, αλλα να ληφθει υποψιν οτι επι του παροντος οι μεταθεσεις και οι τοποθετησεις εκπαιδευτικων σε σχολεια που κατα τους διορισμους χαρακτηριζονται δυσπροσιτα δεν συνεπονται υποχρεωση των εκπαιδευτικων να παραμεινουν για 2 ετη, δηλαδη κατα τις μεταθεσεις δεν υπαρχουν "δυσπροσιτα σχολεια" με το συνακολουθο περιοριστικο καθεστως, οπως κατα τους διορισμους.

rozy:
Παράθεση
Εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι θα μηδενίζονται πλέον τα μόριά σου κι αν επιθυμείς νέα μετάθεση ή απόσπαση θα αρχίζεις από το μηδέν.

rozy όχι..

Μίλησα με συναδέλφους και είναι αυτό που λέει πολύ σωστά η Αναστασία και ο ..Εφιάλτης (Nightmare)..

Τα μόρια για τα δυσπρόσιτα τα παίρνεις στα δυσπρόσιτα.. Φεύγεις με απόσπαση σε γραφείο; Άντε γεια.. Θα πάρεις τα μόρια του κοντινότερου σχολείου πχ...

Το πιθανότερο είναι η εφημερίδα (τα "Νεα") να κάνει ηλίθια διατύπωση και αναφερει και τη λέξη "μετάθεση" που μπερδεύει τα πραγματα...

Εννοείται πως μακάρι να ισχυσει κάτι τετοιο.. Ανάσταση για όλους τους έντιμους και συνειδητούς εκπαιδευτικούς και ταφόπλακα για τους γλείφτες και ρουφιάνους που καρπώνονταν παράνομα μοριακια..

Γιατί μη μου πειτε πως "ότι είναι νόμιμο είναι και ..ηθικό" επειδη το είπε το λαμόγιο ο
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:41:32 pm »
Σας ενημερώνουμε ότι το συνολικό σχέδιο για το Νέο Σχολείο θα παρουσιασθεί από την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, στο Υπουργικό Συμβούλιο την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 και ώρα 16:00.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση και θα αναμεταδοθεί στο διαδίκτυο από τους ιστοτόπους του Πανελλήνιου Σχολικού

Δικτύου
http://www.sch.gr και του Υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr

Πηγή: http://www.alfavita.gr/ank_b/ank2_3_10_0521.php
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:45:17 pm »
Για να μη μείνουμε λοιπόν μόνο στα δημοσιεύματα του Τύπου να δούμε τι είχε πει η ΑΔ στην εισαγωγική τοποθέτηση και συνέντευξη τύπου στις 12/11/2009:

3.      Επανεξετάζεται συνολικά το σύστημα της μοριοδότησης και κινήτρων. Εδώ η αρχή είναι πολύ συγκεκριμένη. Τα μόρια αφορούν τον τόπο και το αντικείμενο της διδασκαλίας. Άπαξ και ο εκπαιδευτικός μετακινηθεί, τα μόρια δεν τον ακολουθούν. Δεν τα μεταφέρει μαζί του, παραμένουν στη θέση από την οποία ο ίδιος μετακινείται. *
4.      Κανείς εκπαιδευτικός δεν αποσπάται, εάν δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του για τη θέση στην οποία υπηρετεί.
5.      Σε ότι αφορά τις μεταθέσεις, βασική αρχή πλέον θα είναι πως  κάθε μετάθεση αποφασίζεται για να εξυπηρετηθεί πρώτα και κύρια το σχολείο. Δεν είναι αποδεκτό για το δημόσιο συμφέρον να υπάρχουν σχολεία με πλεονάζον προσωπικό και σχολεία με κενά.

* δεν διαχωρίζει τις αποσπάσεις από τις μεταθέσεις, μιλάει για μετακίνηση γενικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 03, 2010, 06:07:38 pm »
Eιναι αληθεια οτι σ' αυτες τις αρχικες δηλωσεις ειχε αποφυγει να διευκρινησει το ακριβες περιεχομενο του ορου "μετακινηση" πυροδοτωντας μια τεραστια παραφιλολογια...

Εκτιμω ομως πως η μεταθεση του εκπαιδευτικου δεν θα εκμηδενιζει τη μοριοδοτηση του. Θα ηταν αδιανοητο.

Συμφωνα με την alfavita, εις αυριον τα σπουδαια.

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 03, 2010, 09:44:45 pm »
Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο η ΑΔ θα παρουσιάσει το νομοσχέδιο για το "νέο σχολείο" και όχι για τις προσλήψεις και τις υπηρεσιακές αλλαγές, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπεπθ. Δεν πρόκειται αύριο να τελειώσει (ή να αρχίσει) η αγωνία μας. Το νομοσχέδιο αυτό ήταν να παρουσιαστεί αρχές Ιανουαρίου αλλά λόγω "πτώχευσης" πήρε αναβολή. Όπως και να έχει το νέο σχολείο ξεκινά φτωχότερο κατά 200 εκ. ευρώ...
Το νομοσχέδιο για τις υπηρεσιακές μεταβολές και τις προσλήψεις θα ανακοινωθεί μέσα στην άνοιξη, σύμφωνα με τις δηλώσεις της υφυπουργού. Την άνοιξη πέφτει και η Μ.Εβδομάδα, ως γνωστόν ;)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 03, 2010, 09:47:13 pm »
το esos λεει αλλα

Αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα θα παρουσιάσει η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου στο υπουργικό Συμβούλιο το γενικό πλαίσιο των  δύο σχεδίων  νόμου που αφορούν το νέο σύστημα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης , προσλήψεων εκπαιδευτικών , αποσπάσεων , μεταθέσεων, και το νέο σχολείο.

Όπως μας ενημέρωσε το υπ. Παιδείας  στο υπουργικό Συμβούλιο

θα παρουσιαστεί  ένα γενικό πλαίσιο και όχι  ολοκληρωμένα τα σχέδια νόμου.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση και θα αναμεταδοθεί στο διαδίκτυο από τους ιστοτόπους του Πανελλήνιου Σχολικού

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 03, 2010, 09:49:40 pm »
Το δελτίο τύπου του υπεπθ

http://alfavita.gr/ank_b/ank2_3_10_0521.php

edit: το συνολικό σχέδιο και όχι νομοσχέδιο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2010, 09:53:58 pm από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 03, 2010, 09:55:17 pm »
Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο η ΑΔ θα παρουσιάσει το νομοσχέδιο για το "νέο σχολείο" και όχι για τις προσλήψεις και τις υπηρεσιακές αλλαγές, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπεπθ. Δεν πρόκειται αύριο να τελειώσει (ή να αρχίσει) η αγωνία μας. Το νομοσχέδιο αυτό ήταν να παρουσιαστεί αρχές Ιανουαρίου αλλά λόγω "πτώχευσης" πήρε αναβολή. Όπως και να έχει το νέο σχολείο ξεκινά φτωχότερο κατά 200 εκ. ευρώ...
Το νομοσχέδιο για τις υπηρεσιακές μεταβολές και τις προσλήψεις θα ανακοινωθεί μέσα στην άνοιξη, σύμφωνα με τις δηλώσεις της υφυπουργού. Την άνοιξη πέφτει και η Μ.Εβδομάδα, ως γνωστόν ;)

Ναι αλλά τα "πάθη" μας έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τελειωμό δεν θα έχουν όπως φαίνεται!!! >:( >:(
 Άντε να δούμε τι θα ξεφουρνίσουν αύριο,τόσο καιρό το μαγείρευαν... :-\
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 03, 2010, 09:56:48 pm »
Συμπληρωνω οτι το νεο πολυνομοσχεδιο ειχε προγραμματισθει να ανακοινωθει στο σημερινο υπουργικο συμβουλιο (Τεταρτη) απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα πηρε αναβολη λογω της ανακοινωσης των νεων μετρων.   

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 04, 2010, 12:40:26 am »
το esos λεει αλλα

Αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα θα παρουσιάσει η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου στο υπουργικό Συμβούλιο το γενικό πλαίσιο των  δύο σχεδίων  νόμου που αφορούν το νέο σύστημα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης , προσλήψεων εκπαιδευτικών , αποσπάσεων , μεταθέσεων, και το νέο σχολείο.

Όπως μας ενημέρωσε το υπ. Παιδείας  στο υπουργικό Συμβούλιο

θα παρουσιαστεί  ένα γενικό πλαίσιο και όχι  ολοκληρωμένα τα σχέδια νόμου.

ουδέν σχόλιον

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 04, 2010, 01:24:42 am »
Δεν ειναι το ζητημα ονοματολογικο (αλλωστε στα υπουργικα συμβουλια δε συνηθιζεται να γινεται αναγνωση των καθ' αυτων κειμενων των νομοσχεδιων, αλλα παρουσιαζονται οι γενικοι αξονες και το πλαισιο της εκαστοτε νομοθετικης παρεμβασης).

Το ζητημα ειναι τι ρυθμισεις θα προταθουν στην εισηγηση της υπουργου...

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος Erofilaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 04, 2010, 07:38:12 am »
Αν καταφέρει να το εφαρμόσει αυτό θα διακιώσει πολύ κόσμο. Εγώ είμαι σε ένα από τα περίφημα δυσπρόσιτα, στα οποία υπάρχουν -χ οργανικές και -2χ διορισμένοι που "φαίνονται" ότι τις υπηρετούν και παίρνουν και τα μόρια ενώ είναι αποσπασμένοι σε γραφεία ανά την Ελλάδα...Αυτοί είναι στα σπιτάκια τους, εμείς νοικιάζουμε εδώ (δηλαδή τα μηνιαία έξοδα είναι διπλάσια, ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ.) και έχουμε τον χαρακτηρισμό "ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΠΕ".

Δηλαδή αν αύριο συμβεί κάτι, εμένα μπορεί το ΠΥΣΠΕ να με στείλει στο "κοντινότερο" σχολείο, κάτι το οποίο σημαίνει σε διαφορετικό νησί...άντε να βρεις μεταφορική, άντε να μαζέψεις, άντε να έρθει το πλοίο ::)....Δεν πρέπει να σταματήσει αυτό;;;;

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 04, 2010, 07:43:52 am »
Εγινε κατάληψη στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας  και στο γενικό λογιστήριο του Κράτους.

(Οχι δεν βάζω ιδέες)!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2010, 08:17:07 am από marias »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681