*

Αποστολέας Θέμα: Ψεκάσαν το Γλέζο!!!!!!  (Αναγνώστηκε 23629 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Απ: Ψεκάσαν το Γλέζο!!!!!!
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:19:00 pm »
Δεν είχα την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να βρεθώ σε μια διαδήλωση σε μεγάλη πόλη.
Σε όσες όμως διαδηλώσεις έχω πάει στη δική μου επαρχειακή πόλη, όποια φορά και αν έγιναν επεισόδια (μικρά σε σχέση με όσα γίνονται σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη, σημαντικά όμως για εδώ) ξεκίνησαν από μπάτσους-προβοκάτορες. Μάλιστα, επειδή είμαστε σχοσόν όλοι λίγο πολύ γνωστοί, κει επειδή η μπατσική ηγεσία (;;;;) είναι ανεγκέφαλοι, το ρόλο των προβοκατόρων τον ανέθεταν σε ντόπιους και άρα γνωστούς.
Από αυτές τις προβοκατόρικες ενεργειες έπαιρναν αφορμή και χτυπούσαν ή έριχναν δακρυγόνα....
Έχω προπηλακιστεί (σε άλλη όλη) από μπάτσο, με πολιτικά, κράνος και κουκούλα μέσα από το κράνος (συστυχώς γι' αυτόν τον γνώρισα από τα περίεργα μάτια που είχε) απλά και μόνο γιατί καθόμουν σε ένα τοιχάκι και δεν έφυγα επειδή μου το ζήτησε (χωρίς να υπάρχει λόγος). Με έχουν σταματήσει άπειρες φορές στο δρόμο (σε διάφορες πόλεις) για εξακρίβωση στοιχείων (μόνο των δικών μου στοιχείων και όχι της παρέας μου) και με έχουν πάει πολλε΄ς φορέ στο τμήμα χωρίς λόγο απλά και μόνο επειδή με ήξεραν από πορεία. Μου έχουν δέιξει φωτογραφία μου σε πορεία και με ρώτησαν γιατί βρισκόμουν εκεί και τι σόι δασκάλα είμαι. Μου έκαναν σωματικό έλεγχο για ναρκωτικά, ενώ τους έδειξα ταυτότητα (δεν ε΄χουν δικάιωμα για έλεγχο αν δείξεις ταυτότητα) και προκλητικά μου είπαν "Εδώ εγώ είμαι ο νόμος και κάνω ό,τι θέλω"....
Μην με τρελαίνετε λοιπόν ότι οι μπάτσοι είναι καλοί και δρουν για το καλό όλων μας....... Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι καλοί, μετρημένοι στα δάχτυλα!!! 
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:14:03 »

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:26:40 pm »
Η μια κοινωνική ομάδα θα βάλει εναντίον της άλλης.

Μόνο η ανασφάλεια των ημερών , η   εύρεση εργασίας και η φτώχεια τα δημιουργεί όλα αυτά.
Δεν βρίσκω άλλο λόγο , ούτε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι  με τόσο μίσος μέσα τους.

Είναι και λίγο (μονόλογος) αυτά που λέμε μεταξύ μας        είμαστε μόνο εκπαιδευτικοί  εδώ μέσα      και το κάναμε και λίγο γκέτο             δεν υπάρχει αντίλογος.

Σκεφτείτε το λίγο  πιο ψύχραιμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2010, 03:28:32 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:33:49 pm »
Μπάτσος δεν ήταν αυτός που σε ντου στα Ζωνιανά έμεινε φυτό? Και μάλιστα νεαρής ηλικίας!
Μπάτσοι δεν είναι οι καλύτεροι μαθητές μας,που παρακαλάμε να μας πάρουν για ιδιαίτερο?

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:39:53 pm »
Μπάτσος δεν ήταν αυτός που σε ντου στα Ζωνιανά έμεινε φυτό? Και μάλιστα νεαρής ηλικίας!
Μπάτσοι δεν είναι οι καλύτεροι μαθητές μας,που παρακαλάμε να μας πάρουν για ιδιαίτερο?

Όχι. Ο πρώτος ήταν αστυνομικός (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου στην επαγγελματική πορεία καθενός από αυτούς), ενώ το δεύτερο δεν παίζει. Οι καλύτεροι μαθητές, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν λίγο καλύτερη κρίση για να πάνε να γίνουν μπάτσοι! Εκτός από τη σχολή αξιωματικών, στις άλλες σχολές (και ακόμα χειρότερα όταν πάνε για ειδικοί φρουροί) δεν πάνε οι "καλύτεροι μαθητές".
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:14:03 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:45:23 pm »
για φαντασου!! μετα από μερικά χρονια..... αυτοί οι μαθητες μας ...... να μας ψεκασουν και εμας σε καμια διαδηλωση για την παιδεια  ;D

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:46:55 pm »
Ε ναι,οι χαζοί που μετράνε συντάξιμα από τα 18 γίνονται μπάτσοι,οι έξυπνοι γίνονται φυσικοί.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:54:03 pm »
Ε ναι,οι χαζοί που μετράνε συντάξιμα από τα 18 γίνονται μπάτσοι,οι έξυπνοι γίνονται φυσικοί.
ναι αλλα οι φυσικοι και οι χημικοι ετοιμαζουν το υγρο χημικό με το οποιο θα μας ψεκασουν στη διαδήλωση ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 07, 2010, 03:56:10 pm »

Καλύτερα με λίγα, αλλά να ξέρεις τι σου γίνεται, παρά με περισσότερα αλλά μια ζωή στην άγνοια.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:10:21 pm »

Καλύτερα με λίγα, αλλά να ξέρεις τι σου γίνεται, παρά με περισσότερα αλλά μια ζωή στην άγνοια.

Όλα είναι επιλογές, και η κάθε επιλογή έχει και τις συνέπειες της.
Θα πρτιμούσα χίλιες φορές να γίνω αδιόριστη φυσικός (βάλτε όποια άλλη ειδικότητα θέλετε), παρά μπάτσος (όχι ατυνομικός, αλλά μπάτσος).
Από τη στιγμή που έκαναν τη επιλογή τους, μόνιμη θέση με καλά λεφτά, θα υποστούν και τις συνέπειες αυτής της επιλογής (μελανιές που πονάνε για 2 βδομάδες, οργή του κόσμου κλπ)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:13:18 pm »
Άσε,χάλια που περνάνε.....ξέρεις τι δύσκολο είναι στα 25 σου να έχεις μισθό μήνας  βγαίνει μήνας μπαίνει? Ξέρεις τι δύσκολο είναι στα 45 σου που είσαι ακόμη γκόμενος να παίρνεις σύνταξη και άμα έχεις κέφια να δουλεύεις και στον ιδιωτικό τομέα? Μαύρη ζωή κάνουν.....
Ενώ εμείς! Μια ζωή ασεπ! Μια ζωή επιμόρφωση!

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:31:13 pm »

Παράθεση
μαλιστα ...να ρωτησω τι θα κανει ο Ματατζης αν στην πρωτη γραμμη ειναι ο γιος,η κορη ή ο πατερας του;; θα εκτελεση την εντολη ετσι;;;;

Αν κρίνω από τον πατέρα μου (έστω και αν δεν ήταν στα ΜΑΤ), ναι, θα εκτελέσει την εντολή. Οι άνθρωποι που είναι στα σώματα ασφαλείας, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Αν δεν μπορούν να το κάνουν ή παραιτούνται ή αλλάζουν θέση.

Τα ακούτε όσοι τους υπερασπίζεστε; Οι άνθρωποι που είναι στα σωματα ασφαλείας μαθαίνουν πως δεν έχουν ούτε συγγενείς, ουτε τίποτα.. Η υπηρεσία πάνω απ' όλα... Αν δεν μπορούν παραιτούνται ή αλλάζουν θέση..

Nο comments λοιπόν... Μας τέλειωσε κι αυτό το παραμύθι..   >:(

Δεν είχα την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να βρεθώ σε μια διαδήλωση σε μεγάλη πόλη.
Σε όσες όμως διαδηλώσεις έχω πάει στη δική μου επαρχειακή πόλη, όποια φορά και αν έγιναν επεισόδια (μικρά σε σχέση με όσα γίνονται σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη, σημαντικά όμως για εδώ) ξεκίνησαν από μπάτσους-προβοκάτορες. Μάλιστα, επειδή είμαστε σχοσόν όλοι λίγο πολύ γνωστοί, κει επειδή η μπατσική ηγεσία (;;;;) είναι ανεγκέφαλοι, το ρόλο των προβοκατόρων τον ανέθεταν σε ντόπιους και άρα γνωστούς.
Από αυτές τις προβοκατόρικες ενεργειες έπαιρναν αφορμή και χτυπούσαν ή έριχναν δακρυγόνα....
Έχω προπηλακιστεί (σε άλλη όλη) από μπάτσο, με πολιτικά, κράνος και κουκούλα μέσα από το κράνος (συστυχώς γι' αυτόν τον γνώρισα από τα περίεργα μάτια που είχε) απλά και μόνο γιατί καθόμουν σε ένα τοιχάκι και δεν έφυγα επειδή μου το ζήτησε (χωρίς να υπάρχει λόγος). Με έχουν σταματήσει άπειρες φορές στο δρόμο (σε διάφορες πόλεις) για εξακρίβωση στοιχείων (μόνο των δικών μου στοιχείων και όχι της παρέας μου) και με έχουν πάει πολλε΄ς φορέ στο τμήμα χωρίς λόγο απλά και μόνο επειδή με ήξεραν από πορεία. Μου έχουν δέιξει φωτογραφία μου σε πορεία και με ρώτησαν γιατί βρισκόμουν εκεί και τι σόι δασκάλα είμαι. Μου έκαναν σωματικό έλεγχο για ναρκωτικά, ενώ τους έδειξα ταυτότητα (δεν ε΄χουν δικάιωμα για έλεγχο αν δείξεις ταυτότητα) και προκλητικά μου είπαν "Εδώ εγώ είμαι ο νόμος και κάνω ό,τι θέλω"....

Προσυπογράφω, έχω υποστεί τα ίδια και πολύ χειρότερα, χωρίς λόγο και αιτία, καθ' ότι όλη την εφηβεία μου την πέρασα στα Εξάρχεια, και σε καιρούς που τα Εξάρχεια δεν ήταν το Κολωνάκι που είναι τώρα.. Και οι αστυνομικοί και οι ασφαλίτες δεν ήταν κάποια από τα παιδάκια που περνάνε τώρα στην Αστυνομία, αλλά βλαχόμπατσοι μπρούτοι και αμόρφωτοι από τα βουνά... Και το θέμα είναι ότι μπαίνεις μεν παιδάκι αθώο ίσως, αλλά με αυτά που σου λένε, αυτά που βλέπεις, εκείνα που σε βάζουν να κάνεις γουρρουνοποιείσαι θες δε θες κάποια στιγμή...

Παράθεση

Παράθεση

ναι αλλα οι φυσικοι και οι χημικοι ετοιμαζουν το υγρο χημικό με το οποιο θα μας ψεκασουν στη διαδήλωση

Εξαιρετικές ατάκες...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ντου στους χημικούς λοιπόν!!!..  ;D ;D ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2010, 05:04:47 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 07, 2010, 05:08:40 pm »
ναι αλλα οι φυσικοι και οι χημικοι ετοιμαζουν το υγρο χημικό με το οποιο θα μας ψεκασουν στη διαδήλωση ;) ;D
Ναι αλλά τη γλίτωσε ο Γλέζος... Ή έγινε λάθος στη δοσολογία ή είναι πολύ γερό σκαρί... Τα κεφάλια μέσα, πίσω στα εργαστήρια...

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 07, 2010, 08:54:02 pm »
Ναι αλλά τη γλίτωσε ο Γλέζος... Ή έγινε λάθος στη δοσολογία ή είναι πολύ γερό σκαρί... Τα κεφάλια μέσα, πίσω στα εργαστήρια...

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 07, 2010, 09:16:46 pm »

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)