*

Αποστολέας Θέμα: Aνάληψη υπηρεσίας και παρουσία στο σχολείο  (Αναγνώστηκε 4863 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anaplirwtissos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Aνάληψη υπηρεσίας και παρουσία στο σχολείο
« στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:07:26 pm »
Μια βοήθεια..Με πήραν αναπληρωτη ..Οταν υπογράψω την ανάληψη υπηρεσίας την επόμενη μέρα κατευθείαν πάω στο σχολείο ή μου δινουν κάποιες μέρες προθεσμία??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Aνάληψη υπηρεσίας και παρουσία στο σχολείο
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:49:35 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:10:33 pm »
Τι εννοείς προθεσμία;;;
Υπογράφεισ στην α/βάθμια ή β/άθμια (αντίστοιχα) και πηγαίνες στο σχολείο.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:18:12 pm »
Δηλαδή πάω αύριο και δουλεύω κατευθείαν αύριο?Επειδή δεν μένω μόνιμα εκει που με διόρισαν γι αυτο λεω αν θα μου δωσουν κάποιες μέρες προθεσμια ετσι ωστε να τακτοποιηθω(να βρω που θα μείνω)!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:26:49 pm »
Δηλαδή πάω αύριο και δουλεύω κατευθείαν αύριο?Επειδή δεν μένω μόνιμα εκει που με διόρισαν γι αυτο λεω αν θα μου δωσουν κάποιες μέρες προθεσμια ετσι ωστε να τακτοποιηθω(να βρω που θα μείνω)!

Από όσο ξέρω, δεν δίνουν καμία προθεσμία! Δεν ενδιαφέρονατι αν έχεις πού να μέινεις, αν πηγαινοέρχεσαι κλπ.
Η κολλητή μου πέρυσι από Θράκη πήγε στα Χανιά και αμέσως έπιασε δουλειά. Έμενε σε ξενοδοχείο και έψαχνε για σπίτι τα απογεύματα....
Το ίδο έγινε και όταν διορίστηκα (μόνιμα) εγώ. Διορίστηκα σε νησί, έπρεπε να παρουσιαστώ σε άλλο νησί, και την επόμενη μέρα άρχισα να δουλεύω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:49:35 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:31:50 pm »

Από όσο ξέρω, δεν δίνουν καμία προθεσμία! Δεν ενδιαφέρονατι αν έχεις πού να μέινεις, αν πηγαινοέρχεσαι κλπ.
Η κολλητή μου πέρυσι από Θράκη πήγε στα Χανιά και αμέσως έπιασε δουλειά. Έμενε σε ξενοδοχείο και έψαχνε για σπίτι τα απογεύματα....
Το ίδο έγινε και όταν διορίστηκα (μόνιμα) εγώ. Διορίστηκα σε νησί, έπρεπε να παρουσιαστώ σε άλλο νησί, και την επόμενη μέρα άρχισα να δουλεύω...
     Είναι σιγουρο αυτο???Απλα μου φαίνεται λιγο τραβηγμενο να μην σου δίνουν ουτε 2 -3 μέρες!!!Δηλαδή εγω πρέπει να παω με τον σάκο μου να υπογράψω και απο εκει σφαιρα στο σχολείο ??Μήπως σε σένα έγινε αυτο επειδη ησουν μονιμη???
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2010, 08:33:58 pm από anaplirwtissos »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:38:46 pm »
Μια βοήθεια..Με πήραν αναπληρωτη ..Οταν υπογράψω την ανάληψη υπηρεσίας την επόμενη μέρα κατευθείαν πάω στο σχολείο ή μου δινουν κάποιες μέρες προθεσμία??

Ωρομίσθιος δεν έχεις δουλέψει για να ξέρεις;

Όταν κάνεις ανάληψη υπηρεσίας στα σχολεία, ξεκινάς την ίδια μέρα κι όλας μάθημα, όχι την επόμενη!

Τωρα εσύ αν θέλεις να τακτοποιηθεις πρώτα (και όχι παράλληλα) χρεώσου άδεια! ;D
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:39:23 pm »

Είναι σιγουρο αυτο???Απλα μου φαίνεται λιγο τραβηγμενο να μην σου δίνουν ουτε 2 -3 μέρες!!!Δηλαδή εγω πρέπει να παω με τον σάκο μου να υπογράψω και απο εκει σφαιρα στο σχολείο ??Μήπως σε σένα έγινε αυτο επειδη ησουν μονιμη???

:) Είναι εντελώς σίγουρο! Θα σου ζητήσουν να παρουσιαστείς στο σχολείο την ίδια ή την επόμενη μέρα και θα αναλάβεις αμέσως υπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:50:39 pm »
σου δίνουν προθεσμία για να παρουσιαστείς 2-3 μέρες, απλά τα μόρια που θα πάρεις μετράνε από την ημέρα που θα παρουσιαστείς.
όταν εμένα με κάλεσαν σε νησί την τελευταία μέρα, λόγω απόστασης,  παρουσιαστήκαμε πολλά άτομα, μία τρίτεκνη είπε πως είχε πρόβλημα με το παιδάκι της και στο σχολείο παρουσιάστηκε λίγο αργότερα με άδεια από το διευθυντή της δευτεροβάθμιας. Η κοπέλα ήρθε στο ίδιο σχολείο με μένα, το σχολείο είχε κατάληψη, εγω παρουσιάστηκα κανονικά και πήγαινα κάθε μέρα, η κοπέλα ήρθε την επομένη που έληξε η κατάληψη αν θυμάμαι καλά.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:56:04 pm »
Πρωτη φορα θα δουλεψω  γι αυτο σας ρωταω...Δηλαδη ΑΥΡΙΟ παω στην πρωτοβαθμια υπογραφω και μετα παω στο σχολειο και κανω μαθημα?Ρωταω απο την δικη σας εμπειρια να μου πειτε.Παρατηρω οτι ενα μελος λεει οτι σου δινουν 2 με 3 μερες.Τελικα τι ισχυει.?Σας ευχαριστω παντως.

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:04:12 pm »
2-3 μέρες σου δίνουν για να παρουσιαστείς. Από τη στιγμή που σου ανακοινώσουν το σχολείο, παρουσιάζεσαι απευθείας ή το αργότερο την άλλη μέρα.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:07:49 pm »
2-3 μέρες σου δίνουν για να παρουσιαστείς. Από τη στιγμή που σου ανακοινώσουν το σχολείο, παρουσιάζεσαι απευθείας ή το αργότερο την άλλη μέρα.

Και το σχολειο στο ανακοινωνουν οταν υπογράφεις την αναληψη υπηρεσιας στην πρωτοβαθμια?

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:10:34 pm »
από ό,τι είδα ειναι να παρουσιαστείς από 15 ως 17 μαρτίου. αυτές ειναι οι 3 μέρες που σου δίνουν. Αν παρουσιαστείς όμως στις 17 θα χάσεις μόρια 2 ημερών! Κάποιοι παρουσιάστηκαν σήμερα για παράδεισμα και θα μετρήσουν τα μόρια από 15 μαρτιου ενω εσένα ...
Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς , εγω σε μια μέρα έκανα βαλίτσες, μία μέρα ταξίδεψα (πήγα 12 ώρες από το σπίτι μου) και την τελευταία παρουσιάστηκα. Μην αγχώνεσαι, σε καταλαβαίνω, δεν ειναι τόσο φοβερό, θα τακτοποιηθείς σιγά σιγά. Στην Ελλάδα πας, όλοι ειναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και σπίτι να βρεις και να μάθεις τον τόπο τους. Αν υπάρχει οικογενειακό κώλυμα τότε δεν ξέρω, μίλησε μα το διευθυντή σου...

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:13:15 pm »
αν δεν πηγαίνουν στην ίδια περιοχή πολλοί αναπληρωτές , οπότε και κάνουν αίτηση τοποθέτησης, ξέρουν ήδη το σχολείο που θα πας.
εγώ και τις 2 φορές έμαθα την ίδια μέρα το σχολείο και απευθείας παρουσιάστηκα

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 16, 2010, 11:20:33 am »
από ό,τι είδα ειναι να παρουσιαστείς από 15 ως 17 μαρτίου. αυτές ειναι οι 3 μέρες που σου δίνουν. Αν παρουσιαστείς όμως στις 17 θα χάσεις μόρια 2 ημερών! Κάποιοι παρουσιάστηκαν σήμερα για παράδεισμα και θα μετρήσουν τα μόρια από 15 μαρτιου ενω εσένα ...
Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς , εγω σε μια μέρα έκανα βαλίτσες, μία μέρα ταξίδεψα (πήγα 12 ώρες από το σπίτι μου) και την τελευταία παρουσιάστηκα. Μην αγχώνεσαι, σε καταλαβαίνω, δεν ειναι τόσο φοβερό, θα τακτοποιηθείς σιγά σιγά. Στην Ελλάδα πας, όλοι ειναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και σπίτι να βρεις και να μάθεις τον τόπο τους. Αν υπάρχει οικογενειακό κώλυμα τότε δεν ξέρω, μίλησε μα το διευθυντή σου...

Χεχεχεχ τι μου θυμίζεις!!!!
Εγώ έμαθα τον διορισμό μου Πέμπτη απόγευμα. Είχα να παρουσιαστώ στη Ρόδο από Δευτέτα 'εως Τετάρτη. Έμενα ακριβώς στην άλλη άκρη της Ελάδας (ούτε με το χάρακα να το είχαν κάνει)....
Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) έψαξα για εισητήριο (ήθελα και 2 αεροπλάνα), δεν υπήρχε καθόλου, κατά το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο ότι βρέθηκε μια θέση ΜΟΝΟ για Σάββατο πρωί... Κατάφερα και έφτιαξα ένα σάκο μόνο με 5 μπλουζάκια, 2 παντελόνια και 2 σεντόνια. Έφυγα σαν την τρελή! Τα υπόλοιπα μου τα έστειλαν οι γονείς μου με ταχυδρομείο...
Όσο για την ορκωμοσια...Παρουσιάστηκα στη Ρόδο και μετά έπρεπε να βρω τρόπο να πάω στο νησί που είχα διοριστεί...Άλλη ταλαιπωρία εκεί! Και μετά, αφού έφτασα στο νησί, να βρω ξενοδοχείο (όλα γεμάτα γιατί ήταν ακόμα τουριστική περίοδος), το πρωί να παρουσιαστώ στο σχολέιο και μετά να ψάξω για σπίτι.... Ταλαιπωρίαααααααααααααααα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716