0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν και κοινωνικός άνθρωπος - οφείλω να το πω - σπάνια συνάντησα την ευαισθησία, την ανιδοτελώς εκφρασμένη, της domenica και της aeee που, παρά την ψυχρότητα του μέσου (Η/Υ), φυσικότατα την εκφράζουν ...Στην Πάτρα ή στα μέρη τους, ελπίζω κάποτε να συναντήσω, δίχως την ηλεκτρονική διαμεσολάβηση, δυο πραγματικούς ανθρώπους.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 09, 2010, 12:49:17 amAν και κοινωνικός άνθρωπος - οφείλω να το πω - σπάνια συνάντησα την ευαισθησία, την ανιδοτελώς εκφρασμένη, της domenica και της aeee που, παρά την ψυχρότητα του μέσου (Η/Υ), φυσικότατα την εκφράζουν ...Στην Πάτρα ή στα μέρη τους, ελπίζω κάποτε να συναντήσω, δίχως την ηλεκτρονική διαμεσολάβηση, δυο πραγματικούς ανθρώπους.Είναι βαθιά συγκινητικό αυτό που αναφέρεις (και μάλιστα δημόσια) ...Οτι και να πω για να σ'ευχαριστήσω μοιάζει πολύ λίγο και μικρό.Θα προτιμήσω τα λόγια του αγαπημένου σου ποιητή :θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να συναντήσω εσένα και την aeee
Μα ο εαυτός μου μια βραδιά εμπρός μου θα υψωθείκαι λόγο ως ένας δικαστής στυγνός θα μου ζητήσει,κι αυτό το ανάξιο χέρι μου που τρέμει θα οπλιστεί,θα σημαδέψει κι άφοβα το φταίχτη θα χτυπήσει.Κι εγώ που τόσο επόθησα μια μέρα να ταφώσε κάποια θάλασσα βαθειά στις μακρινές Ινδίες,θα 'χω ένα θάνατο κοινό και θλιβερό πολύκαι μια κηδεία σαν των πολλών ανθρώπων τις κηδείες.[/[/font][/color]center]