0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[quote author=
Οι γυναίκες είναι πολύ πιο άμεσες, είναι καταπληκτικές. Είναι περισσότερο σύνθετες και λιγότερο ντροπαλές!!! Φ.Γκαρθία Λόρκα
θα σε προτιμησω οταν βγει η υλη.... Δεν μπορουσα ποτε αυτο το ρητορικο κατ εμε ερωτημα..."τι θελει να πει ο ποιητης"αααααα....τραβα ρωτα τον....τα φιλια μου στην αξιαγαπητη φιλολογο μου αν και χαθηκαμε τωρα τελευταια..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 21, 2010, 10:35:14 amθα σε προτιμησω οταν βγει η υλη.... Δεν μπορουσα ποτε αυτο το ρητορικο κατ εμε ερωτημα..."τι θελει να πει ο ποιητης"αααααα....τραβα ρωτα τον....τα φιλια μου στην αξιαγαπητη φιλολογο μου αν και χαθηκαμε τωρα τελευταια.. Το τι ήθελε να πει ο ποιητής είναι λίγο δύσκολο να το γνωρίζεις, εκτός και έχει μιλήσει για το ποίημα του. Το θέμα είναι τι λέει σ' εσένα το ποίημα και, γενικά, κάθε προϊόν τέχνης. Ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι, τις εμπειρίες σου, μπορεί να λέει πολλά ή τίποτα. Με εκνευρίζουν και εμένα κάποιοι "δήθεν" που παριστάνουν ότι καταλαβαίνουν έναν ποιητή, γιατί, απλώς, τον αποδέχονται οι κριτικοί.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 21, 2010, 11:32:00 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 21, 2010, 10:35:14 amθα σε προτιμησω οταν βγει η υλη.... Δεν μπορουσα ποτε αυτο το ρητορικο κατ εμε ερωτημα..."τι θελει να πει ο ποιητης"αααααα....τραβα ρωτα τον....τα φιλια μου στην αξιαγαπητη φιλολογο μου αν και χαθηκαμε τωρα τελευταια.. Το τι ήθελε να πει ο ποιητής είναι λίγο δύσκολο να το γνωρίζεις, εκτός και έχει μιλήσει για το ποίημα του. Το θέμα είναι τι λέει σ' εσένα το ποίημα και, γενικά, κάθε προϊόν τέχνης. Ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι, τις εμπειρίες σου, μπορεί να λέει πολλά ή τίποτα. Με εκνευρίζουν και εμένα κάποιοι "δήθεν" που παριστάνουν ότι καταλαβαίνουν έναν ποιητή, γιατί, απλώς, τον αποδέχονται οι κριτικοί. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! και ποιος και με τι κριτηρια ας πουμε θα με κρινει ή καποτε με βαθμολογουσε οεοοοο ;;;;;; ετσι το αντιλαμβανομουν ,αν ηθελες να σου πω την απαντηση του Χ λυσαριου πες το μου να την διαβασω να στην πω....αμα πια....Το καλο βεβαια ειναι οτι με αυτο το τοπικ εχω αρχισει να την βλεπω με αλλο ματι...ισως επειδη δεν εχω το φοβο της....κρισης...Συμπερασμα.....ΕΞΩ Η ΠΟΙΗΣΗ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...