0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 16, 2010, 04:04:51 pmH Κική επέστρεψε ..., αν και ανώνυμα, μαζί με τη διορισμένη, πλέον, Μαριάνθη ... Το "Κική" ήταν μεγάλο κοπλιμέντο... Ναι, επέστρεψα και από τη μοναχική
H Κική επέστρεψε ..., αν και ανώνυμα, μαζί με τη διορισμένη, πλέον, Μαριάνθη ...
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 17, 2010, 01:12:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 16, 2010, 04:04:51 pmH Κική επέστρεψε ..., αν και ανώνυμα, μαζί με τη διορισμένη, πλέον, Μαριάνθη ... Το "Κική" ήταν μεγάλο κοπλιμέντο... Ναι, επέστρεψα και από τη μοναχική
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 17, 2010, 08:30:35 amΠαράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 17, 2010, 01:12:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 16, 2010, 04:04:51 pmH Κική επέστρεψε ..., αν και ανώνυμα, μαζί με τη διορισμένη, πλέον, Μαριάνθη ... Το "Κική" ήταν μεγάλο κοπλιμέντο... Ναι, επέστρεψα και από τη μοναχική
Χατζιδάκις - Ερωτικό Κι αν γεννηθείς (=διοριστείς) κάποια στιγμήΜιαν άλλη που δε θα υπάρχωΜη φοβηθείςΚαι θα με βρείς είτε σαν άστροΌταν μονάχος περπατάς στην παγωμένη νύχταΕίτε στο βλέμμα ενός παιδιού που θα σε προσπεράσειΕίτε στη φλόγα ενός κεριού που θα κρατάςΔιαβαίνοντας το σκοτεινό το δάσος.για έναν ποιητή που του μέλλεται ο διορισμός και ζει ουσιωδώς, με δύναμη και γνήσιο πόθο..
Ευχαριστώ!!!
Τα λόγια μου θα'χουν ουσία,η σιωπή μου μια σημασία.
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 18, 2010, 05:52:11 pmΤα λόγια μου θα'χουν ουσία,η σιωπή μου μια σημασία.Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα λόγια σου.J.R.R. Tolkien, 1892-1973, Άγγλος συγγραφέαςΟι σιωπές κάνουν τις πραγματικές συζητήσεις μεταξύ φίλων. Αυτό που μετράει δεν είναι να μιλάς, αλλά να μη χρειάζεται να μιλήσεις .Margaret Lee Runbeck, 1905-1956, Αμερικανίδα συγγραφέαςmarianthid όσες φορές "συνάντησα" τα λόγια ή τις σιωπές σου είχαν πάντα ουσία και σημασία..Χαίρομαι με την χαρά σου και εύχομαι τα καλύτερα για τη ζωή σου . Να ζεις το όνειρο κάθε μέρα ,κάθε στιγμή ...οι μαθητές σου (δεν το γνωρίζουν ακόμη) θα λάβουν σύντομα ένα υπέροχο "δώρο"