0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άλλος για μπάρτσα τράβηξεκαι άλλοι για τους ομίλουςκι απέμειναν μονάχοι τουςαυτούς που λένε θρύλους τώρα γιατί όλοι νομίζεται ότι το έγραψα για τον aristo2;; σας είπα εγώ κατι τετοιο;; ααα….θα σας μαλώσω καλώς ηρθες στο (λημέρι)σου domenica
ΑπόγευμαΉταν ωραίο εκείνο το απόγευμα με την ατέλειωτησυζήτηση στο πεζοδρόμιο.Τα πουλιά κελαηδούσαν, οι άνθρωποι πέρναγαν,τ’ αυτοκίνητα τρέχανε.Στο απέναντι παράθυρο το ράδιο έπαιζε ρεμπέτικακαι το κορίτσι του διπλανού μας τραγούδαγε το ντέρτι του.Φυλλορροούσε η ακακία κι ευώδιαζε το γιασεμίκαι μες στην Τάπια τα παιδιά παίζαν κρυφτούλικαι τα κορίτσια γύρναγαν σχοινί -παίζαν στην Τάπια και δεν ξέραν από θάνατο,παίζαν στην Τάπια και δεν ξέραν από τύψη,κι εγώ τους αγάπησα πολύ τους ανθρώπους εκείνο τοαπόγευμα,δεν ξέρω γιατί, πολύ τους αγάπησα, σαν ένας μελλοθάνατος.
Αργύρης ΜαρνέροςΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣΚάποια μέρα σε μια σχολική γιορτήΟι μαθητές ντύθηκαν παπαγάλoιΚαι έλεγαν το μάθημα χωρίς χάνoυν λέξηΚαι όλοι βαθμoλoγήθηκαν με άριστα.Και από τότε δεν ήταν μόνο σχολική γιορτήΑλλά επίσημο πλέον σύστημα παιδείας.