0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απόψε έχω μες την καρδιά μουμια λαχτάρα πικραμένη.Απόψε στέλνω απ' την ψυχή μουαγγελούδια στον καημό.Γιατί να κλαίνετα μαύρα σου μάτιαμάτια-παλάτιατου πόθου κομμάτιαχωρίς τελειωμόκαι μαστιγώνουν τον πόνο,το χρόνο, το φθόνο,το άπειρο...Και ζωγραφίζουνζωή της ζωής μουτραγούδι γλυκό!Απόψε θέλω να ζωντανέψωμια ελπίδα τσακισμένη.Απόψε θα' ρθω να σε αγγίξωγια να βρω το λυτρωμό!
Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ Αντισταθείτεσ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκικαι λέει: καλά είμαι εδώ.Αντισταθείτε σ' αυτόν που γύρισε πάλι στο σπίτι και λέει: Δόξα σοι ο Θεός .Αντισταθείτεστον περσικό τάπητα των πoλυκατοικιών στον κοντό άνθρωπο του γραφείουστην εταιρεία εισαγωγαί- εξαγωγαίστην κρατική εκπαίδευσηστο φόροσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτεσ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες ατέλειωτες τις παρελάσειςσ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει έντυπα αγίων λίβανον και σμύρνανσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτε πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται μεγάλοιστον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτεστις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτεςσ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροισ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστραστις κολακείες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις από γραφιάδες και δειλούς για το σοφό αρχηγό τους.Αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών και διαβατηρίωνστις φοβερές σημαίες των κρατών και τη διπλωματίαστα εργοστάσια πολεμικών υλώνσ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια στα θούριαστα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους στους θεατέςστον άνεμοσ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς στους άλλους που κάνουνε το φίλο σαςως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε.Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την Ελευθερία.ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ(1920-1998)
Παράθεση από: epak στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 02:51:31 pm Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ Αντισταθείτεσ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκικαι λέει: καλά είμαι εδώ.Αντισταθείτε σ' αυτόν που γύρισε πάλι στο σπίτι και λέει: Δόξα σοι ο Θεός .Αντισταθείτεστον περσικό τάπητα των πoλυκατοικιών στον κοντό άνθρωπο του γραφείουστην εταιρεία εισαγωγαί- εξαγωγαίστην κρατική εκπαίδευσηστο φόροσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτεσ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες ατέλειωτες τις παρελάσειςσ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει έντυπα αγίων λίβανον και σμύρνανσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτε πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται μεγάλοιστον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτεστις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτεςσ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροισ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστραστις κολακείες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις από γραφιάδες και δειλούς για το σοφό αρχηγό τους.Αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών και διαβατηρίωνστις φοβερές σημαίες των κρατών και τη διπλωματίαστα εργοστάσια πολεμικών υλώνσ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια στα θούριαστα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους στους θεατέςστον άνεμοσ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς στους άλλους που κάνουνε το φίλο σαςως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε.Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την Ελευθερία.ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ(1920-1998)επικαιρο....αλλα που να τρεχουμε τώρα για αντισταση.....ας το κάνει κανείς άλλος!!!!!
Παράθεση από: paraxenos στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 03:16:31 pmΠαράθεση από: epak στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 02:51:31 pm Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ Αντισταθείτεσ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκικαι λέει: καλά είμαι εδώ.Αντισταθείτε σ' αυτόν που γύρισε πάλι στο σπίτι και λέει: Δόξα σοι ο Θεός .Αντισταθείτεστον περσικό τάπητα των πoλυκατοικιών στον κοντό άνθρωπο του γραφείουστην εταιρεία εισαγωγαί- εξαγωγαίστην κρατική εκπαίδευσηστο φόροσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτεσ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες ατέλειωτες τις παρελάσειςσ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει έντυπα αγίων λίβανον και σμύρνανσε μένα ακόμα που σας ιστορώ.Αντισταθείτε πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται μεγάλοιστον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτεστις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτεςσ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροισ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστραστις κολακείες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις από γραφιάδες και δειλούς για το σοφό αρχηγό τους.Αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών και διαβατηρίωνστις φοβερές σημαίες των κρατών και τη διπλωματίαστα εργοστάσια πολεμικών υλώνσ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια στα θούριαστα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους στους θεατέςστον άνεμοσ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς στους άλλους που κάνουνε το φίλο σαςως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε.Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την Ελευθερία.ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ(1920-1998)επικαιρο....αλλα που να τρεχουμε τώρα για αντισταση.....ας το κάνει κανείς άλλος!!!!! ... πάω εγώ ...
Αερικό - Νίκος Γκάτσος Αερικό Αερικό λένε την κόρη που αγαπώΑερικό Αερικό λένε την κόρη που αγαπώ