0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπήρχε και ένα βιβλίο με το όνομα Ανθολογιο Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφεων; Τι ήταν ακριβώς;
Παράθεση από: platonas254 στις Μαρτίου 18, 2010, 03:50:55 pmΥπήρχε και ένα βιβλίο με το όνομα Ανθολογιο Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφεων; Τι ήταν ακριβώς;πω πω τι μου θυμησες!!!προοιμια Ιλιαδας και Οδύσσειαςιλιάδα Εκτορας και ΑνδρομάχηΣαπφωΑισχυλου Προμυθευς ΔεσμώτηςΑριστοφάνη ΕιρήνηΗροδοτος Σπαρτιατικό ήθοςΘουκυδιδης Αθηναϊκό δαιμόνιοΑριστοτελης ΠολιτικάΑριστοτελης ΡητορικηΞενοφωντα ΕλληνικάΔημοσθένης Κατά ΜειδίουΑποσπάσματα προσωκρατικώνΠλάτωνας Φαίδρος
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 18, 2010, 04:10:18 pmΠαράθεση από: platonas254 στις Μαρτίου 18, 2010, 03:50:55 pmΥπήρχε και ένα βιβλίο με το όνομα Ανθολογιο Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφεων; Τι ήταν ακριβώς;πω πω τι μου θυμησες!!!προοιμια Ιλιαδας και Οδύσσειαςιλιάδα Εκτορας και ΑνδρομάχηΣαπφωΑισχυλου Προμυθευς ΔεσμώτηςΑριστοφάνη ΕιρήνηΗροδοτος Σπαρτιατικό ήθοςΘουκυδιδης Αθηναϊκό δαιμόνιοΑριστοτελης ΠολιτικάΑριστοτελης ΡητορικηΞενοφωντα ΕλληνικάΔημοσθένης Κατά ΜειδίουΑποσπάσματα προσωκρατικώνΠλάτωνας Φαίδροςσωστα! και να προσθεσω : Θουκυδιδης "Η προσωπικοτητα ενος μεγαλου ηγετη"
Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε χρόοοοοοοοοονι πίσω.....Ήμουνα νιά......... ( το επόμενο της παροιμίας δεν ισχύει φυσικά!!!!!!!! )
Χαίρεται. Είμαι καινούριος και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ψάχνω να βρω τα βιβλία της 3ης δεσμης αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενα. Ποια μαθηματα υπηρχαν; Που μπορώ να βρω τα βιβλία γιατί τα χρειάζομαι;
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2010, 04:22:58 pmΠαράθεση από: aeee στις Μαρτίου 18, 2010, 04:10:18 pmΠαράθεση από: platonas254 στις Μαρτίου 18, 2010, 03:50:55 pmΥπήρχε και ένα βιβλίο με το όνομα Ανθολογιο Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφεων; Τι ήταν ακριβώς;πω πω τι μου θυμησες!!!προοιμια Ιλιαδας και Οδύσσειαςιλιάδα Εκτορας και ΑνδρομάχηΣαπφωΑισχυλου Προμυθευς ΔεσμώτηςΑριστοφάνη ΕιρήνηΗροδοτος Σπαρτιατικό ήθοςΘουκυδιδης Αθηναϊκό δαιμόνιοΑριστοτελης ΠολιτικάΑριστοτελης ΡητορικηΞενοφωντα ΕλληνικάΔημοσθένης Κατά ΜειδίουΑποσπάσματα προσωκρατικώνΠλάτωνας Φαίδροςσωστα! και να προσθεσω : Θουκυδιδης "Η προσωπικοτητα ενος μεγαλου ηγετη"Δεν υπάρχει πια.........
... Γενικά όμως, πιστεύω ότι το συτημα των δεσμών ήταν καλύτερο και τα μαθήματα πιο απαιτητικά.