0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ιστορία είχαμε 3 βιβλία, το κόκκινο και τα 2 μπλέ, όπως τα λέγαμε. Το κόκκινο είχε τίτλο "Εισαγωγή στις ιστορικές σπουδές" ενώ τα μπλε είχαν τίτλο (αν θυμάμαι καλά) "Θέματα Νεότερης και Συγχρονης Ιστορίας από τις πηγές" . Στη συνέχεια τα 2 μπλε συγχωνεύτηκαν σε ένα , αφού αφαιρέθηκαν ορισμένα κεφάλαια, όπως οι κοινότητες επί τουρκοκρατίας.
...είχα δυο τέτοια βιβλιαράκια,το ένα ήταν ...ολόκληρο και από το άλλο είχα αφαιρέσει τις σελίδες με τις πηγές για να φαίνεται μικρότερο....
Πω πω, ρε παιδιά, πόσο πίσω με γυρίσατε. Παπαγαλία στο φουλ. Ακόμη θυμάμαι απ'έξω το 4 του Διαφωτισμού, το
Σας ανατρίχιασα ε; nikgre, όντως σαν τους γέρους έγινα, που σου λένε απ' έξω τις ιστορίες τους και μάλιστα 685 φορές... για να το εμπεδώσεις! Χμμμ, την άλλη φορά, νέε μου, θα σου πω για τα Λατινικά! Πάντως, ειλικρινά χαίρομαι που έδωσα με δέσμες, γιατί, για μένα τουλάχιστον, η Γ΄Λυκείου ήταν η πιο ξεκούραστη τάξη, αφού έτυχε να έχω και πολύ καλούς καθηγητές. Ξέρεις τι είναι να έχεις απαλλαγεί από τα Μαθηματικά και να ασχολείσαι μόνο με τα 4 μαθηματάκια που σε ενδιαφέρουν; ... Λοιπόν, τώρα που το καλοσκέφτομαι, ευτυχώς που ανοίγουν τέτοια θέματα και σωζόμαστε από το Αλτσχάιμερ!
Παιδιά, διαβάζω τις χρονολογίες που τελειώσατε το Λύκειο και λέτε για πανελλήνιες και δέσμες... Εγώ το '97 τέλειωνα το δημοτικό!! Και τώρα είμαστε απόφοιτοι των ίδιων σχολών και αγωνιζόμαστε όλοι για τις ίδιες θέσεις στην εκπαίδευση, ενώ δάσκαλοι ακόμη και μικρότεροι από μένα είναι ήδη στα σχολεία και διδάσκουν... Σε λίγο, όπως μας πάνε με τους διορισμούς, θα δούμε και καμιά Αναστασία96 εδώ μέσα να τα παίξουμε τελείως!!! ΥΓ: Μεταξύ σοβαρού και αστείου τα λέω φυσικά,μην παρεξηγηθώ...