0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ω, ναι. Η Ιστορία ήταν το σίγουρο 20άρι, και τα Λατινικά επίσης. Από εκεί και πέρα πάλευες με Αρχαία και Έκθεση, που έπρεπε να είναι πάνω από 16-17 στα σίγουρα. Για να καταλάβεις, το 19 στην ιστορία και τα Λατινικά ήταν αποτυχία. Δεν τα κρατούσες....
θυμαστε επισης ΤΙ
για αλλαξτε τον τιτλο παρακαλω "3η Δεσμη............στιγμες μαγικες........ αντιδοτο στο αλτζχαϊμερ"
Από ότι βρηκα το 1997 στα αρχαια, ειχαν ζητησει το κεηται εγκλιτικη αντικατασταση. Αν ειναι δυνατον! Εξαιρεση στην εξαιρεση.το ανορυξαι και το αποτεθεντων χρονική. Τι ρηματα ειναι αυτά! Τωρα το πιο δυσκολο που μπορουν να βαλουν ειναι το ορω.
17,5 μήπως γιατί διπλασιαζόταν ο βαθμός του ειδικού μαθήματος, οπότε το 17,5 στα υπόλοιπα ήταν αρκετό; Στο λέω γιατί εγώ, η μόνη σχολή που δεν την έπιανα στο μηχανογραφικό μου ήταν η 4η προτίμηση, η Αγγλική φιλολογία. Ενώ είχα γράψει πολύ καλά στα άλλα και πέρασα στη Φιλολογία που ήθελα, την Αγγλική την έχανα, γιατί έγραψα 15 αγγλικά.aeee.... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
Και πολύ λες!
δεν εχω δει αναλυτικα τα θεματα τα τελευταια χρονια..αλλα επειδη εχουν κ τις ασκησεις δεν τους βοηθα καπως? εννοω δεν ξεκινουν εχοντας ενα μινιμουμ βαθμο σιγουρο κανοντας τις ασκησεις? εμας μου φαινοταν οτι ηταν ή του υψους ή του βαθους, με το κινδυνο παντα να βγεις εκτος θεματος κ να το χασεις ολο.
Ο Οιδίποδας είχε πιο πολύ ενδιαφέρον.