0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ή έχω χάσει κάτι από τις εξελίξεις ή κάτι δεν κατάλαβα....Ποιες ειδικές κατηγορίες βάζει πρώτα; ΥΓ: Πάντως οι διορισμοί δεν γίνονται με βάση τα κενά...κάθε φορά εκτός απ'τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ που ήταν προκαθορισμένος αριθμός...όσους τους σφύριζε παίρνανε απ'τις υπόλοιπες κατηγορίες...τα υπόλοιπα κενά που προέκυπταν τα κάλυπταν (ή κάλυβαν....όπως λέει κι ο διευθυντής στο σχολείο μου και μου σηκώνεται η τρίχα ) με αναπληρωτές!
Rublev, μαζι σας ήμουν στην κίνηση ( τώρα δεν μπορώ να σου πω ποιος είμαι , αλλά αν δεις τα παλιά σου μηνύματά σου θα καταλάβεις) ...Συμφωνω με τήν προσφυγή και μακάρι η απόφαση να είναι θετική.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Μαΐου 08, 2010, 12:19:43 amΉ έχω χάσει κάτι από τις εξελίξεις ή κάτι δεν κατάλαβα....Ποιες ειδικές κατηγορίες βάζει πρώτα; ΥΓ: Πάντως οι διορισμοί δεν γίνονται με βάση τα κενά...κάθε φορά εκτός απ'τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ που ήταν προκαθορισμένος αριθμός...όσους τους σφύριζε παίρνανε απ'τις υπόλοιπες κατηγορίες...τα υπόλοιπα κενά που προέκυπταν τα κάλυπταν (ή κάλυβαν....όπως λέει κι ο διευθυντής στο σχολείο μου και μου σηκώνεται η τρίχα ) με αναπληρωτές!Φετος ομως θα κάνει περικοπές ,οπότε το ζήτημα είναι ποιούς θα αφήσει στην αναμονή.Δεν έχει ξεκαθαρίσει φέτος τι θα κάνει με τις ειδικές κατηγορίες π.χ.πολυτέκνους ,αναπήρους ,απλά μπαίνουν και αυτοί στη μεταβατική ,οποτε είναι πιθανό να διορίσει καποιους και φέτος ,ενω οι υπολοιποι διοριστέοι θα πανε του χρόνουοσο για τα λεφτά που λέτε οτι δεν υπαρχουν για μόνιμους διορισμούς και για αυτό δε θα διορίσει με βάση τα κενα ,είναι τουλάχιστον αφελές να πίστεύουμε οτι δεν υπάρχουν ,αλλα οτι θα βρεθούν για να καλέσει αναπληρωτες 1-2 εβδομάδες αργότερα.
Λογικά από όλους τους πίνακες. Σίγουρα οι 120 θα είναι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ
[quote author=
Και εγώ αντιτίθεμαι λέγοντας ότι αυτά που έγραψα μου τα είπε ο κ. Σταθιάς. Σήμερα μου είπε τα ακόλουθα. Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου στο φόρουμ ότι θα προσληφθούν γύρ στους 300 φιλολόγους. Δεν ήταν προσωπικές μου εκτιμήσεις. Εσύ αυτά που υποστηρίζεις στα είπε κάποιος από το υπουργείο ή είναι δικές σου προβλέψεις σύμφωνα με αυτά που διαβάζεις και ακούς?