0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Μάιος 07, 2010, 05:04:15 μμ Και εγώ αντιτίθεμαι λέγοντας ότι αυτά που έγραψα μου τα είπε ο κ. Σταθιάς. Σήμερα μου είπε τα ακόλουθα. Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου στο φόρουμ ότι θα προσληφθούν γύρ στους 300 φιλολόγους. Δεν ήταν προσωπικές μου εκτιμήσεις. Εσύ αυτά που υποστηρίζεις στα είπε κάποιος από το υπουργείο ή είναι δικές σου προβλέψεις σύμφωνα με αυτά που διαβάζεις και ακούς?Για μαθηματικούς σου είπε ;
Και εγώ αντιτίθεμαι λέγοντας ότι αυτά που έγραψα μου τα είπε ο κ. Σταθιάς. Σήμερα μου είπε τα ακόλουθα. Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου στο φόρουμ ότι θα προσληφθούν γύρ στους 300 φιλολόγους. Δεν ήταν προσωπικές μου εκτιμήσεις. Εσύ αυτά που υποστηρίζεις στα είπε κάποιος από το υπουργείο ή είναι δικές σου προβλέψεις σύμφωνα με αυτά που διαβάζεις και ακούς?
Τα κενά στους φιλολόγους υπάρχουν. Σίγουρα δεν είναι μόνο 300. Το υπουργείο διορίζει μόνο 300 όχι γιατί τόσες είναι οι κενές θέσεις αλλά γιατί τόσα χρήματα έχει... Τις υπόλοιπες θέσεις θα τις καλύψει με αναπληρωτές... Γιατί πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.. Νομίζω δεν έχουμε υλικό για να συζητήσουμε και ασχολούμαστε με τετριμμένα....
σε μια συζητηση που ειχα τις προαλλες μου ειπε συναδελφος πως δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπουνε στους πινακες τελικά...αφου εκκρεμει ακομη δικαστική αποφαση...και οσο γινεται αυτο παπαλα ΟΑΕΔίτες να μπουνε στους πίνακες!!!!