0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioki_edu στις Μαΐου 08, 2010, 11:55:08 pmΕυχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο. Αυτό που γράφτηκε ότι στις βασικές ειδικότητες μπορεί να πάρει παραπάνω από τους μίσους ισχύει? Θα πιάσει τους φιλολόγους ?έλεγα μήπως έτσι έχω καμία ελπίδα.Φυσικά, "παίζει" κι αυτό το σενάριο. Είναι πιθανόν να πάρουν όλους τους φιλολόγους που απομένουν ,άρα κι εσένα, γιατί οι φιλόλογοι ανέκαθεν διορίζονταν μαζικά ,καθότι είμαστε πολλοί και τα φιλολογικά μαθήματα επίσης πολλά. Εξάλλου, αυτό το περιβόητο 50% μέιωση των διορισμών δεν είναι απαραίτητο να ισχύσει για όλες τις ειδικότητες. Σε άλλες ,μπορεί η μείωση να είναι μεγαλύτερη και σε άλλες -όπως των φιλολόγων ή των μαθηματικών και φυσικών- μικρότερη. Οφείλουμε να περιμένουμε ως τα τέλη Ιουνίου ,περίπου.
Ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο. Αυτό που γράφτηκε ότι στις βασικές ειδικότητες μπορεί να πάρει παραπάνω από τους μίσους ισχύει? Θα πιάσει τους φιλολόγους ?έλεγα μήπως έτσι έχω καμία ελπίδα.
Ευχαριστώ sun. μου δίνεις έλπιδα. Αν και τι να πω ρε παιδιά. Στο σχολείο που είμαι ωρομίσθια όσοι δεν είναι μόνιμοι και μάζευαν μοριάκι μοριάκι χρόνια τώρα , μανάδες με 3 παιδιά μακριά από τις οικογένειες τους μένουν εκτός . Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Μ αρέσει που λένε για διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία. Να δω ποιος θα τους δουλεύει. Εμένα με φώναξαν ωρομίσθια σε κεντρικό σχολείο του ηρακλείου το Δεκέμβρη. Ούτε βαθμούς δεν πήραν τα παιδιά στα μαθημάτά μου το πρώτο τρίμηνο. Κατάντια. Και το άλλο. Οι μόνιμοι κοιμούνται. Σε κάθε απεργία μόνο εγω απεργώ. Και έχουν και παιδιά αδιόριστους εκπαιδευτικούς και αγχώνονται λέει για το μέλλον τους.
paidia auto me thn bash tou asep einai mpourda...afou outws h allws..den prokeita na mas parei ..8a eimaste arketa xamhla..kai as mas dwsei bonous...siga ta wa....