0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά έχετε δίκιο για αυτά που λέτε. Όμως, Ερση θα διαφωνίσω για το ότι απαξιώνουμε τη σχολή μας οι ίδιοι. Δεν αντιγράφουν όλοι και αντιγραφές γίνονται πιστεύω σε όλες τις σχολές. Επίσης, αν κάποιοι παίρνουν 9άρια και 10άρια δε σημαίνει απόλυτα ότι αντέγραψαν.
Παράθεση από: maklin στις Μαρτίου 30, 2010, 12:34:10 amΠαιδιά έχετε δίκιο για αυτά που λέτε. Όμως, Ερση θα διαφωνίσω για το ότι απαξιώνουμε τη σχολή μας οι ίδιοι. Δεν αντιγράφουν όλοι και αντιγραφές γίνονται πιστεύω σε όλες τις σχολές. Επίσης, αν κάποιοι παίρνουν 9άρια και 10άρια δε σημαίνει απόλυτα ότι αντέγραψαν. μην διαφωνείς καθόλου με την ερση, μόνο κάνε μια βόλτα μεχρι τον καθρέφτη σου.υποτιμάς όχι μόνο τον εαυτό σου (δικό σου θέμα) αλλά και τους συναδέλφους σου.
μα δεν τα έλεγα εγώ.....εκείνη αναφερόταν ότι γίνονταν τα παραπάνω στο σύνολό ,την προσωπική γνώμη μου την εξέφρασα,σε κάθε περίπτωση η δουλειά μας είναι ιερή και εφόσον την κάνουμε καλά δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν
από προσωπική εμπειρία ,διότι υπήρξα συγκάτοικος φοιτήτριας νηπειαγωγού,θεωρώ ότι οι ίδιοι απαξιώνετε τη σχολή καθώς άκουγα για αντιγραφές σωρηδόν ,για υψηλές βαθμολογίες (9-10) και με κάποιες δυσκολίες σχετικα με τις ψυχολογίες αλλά μέχρι εκεί .Πιστεύω ,όμως,ότι ειναι ιδιαίτερα δύσκολο να γνωρίζει κανείς πώς να χειρίζεται τόσο μικρές ηλικίες και μόνο θετικό και αξιοθαύμαστο μπορούμε να πούμε ότι είναι!!!!
Ήθελα να δω αν είμαι η μόνη...Προφανώς δεν είμαι, elleni ! Πραγματικά με κουράζει, με στεναχωρεί και με θυμώνει αυτή η κατάσταση. Όσο για το γεγονός ότι έβαλα το θέμα σε φόρουμ εκπαιδευτικών, έχεις δίκιο Mάρκο...αλλά δυστυχώς έχω ακούσει και από εκπαιδευτικούς ανώτερης βαθμίδας να κάνουν τέτοια σχόλια...Με συγχωρείτε για τη γκρίνια
Έχω να κάνω τις εξής επισημάνσεις:3. Προτείνω να ορίσουμε το ΜΑΡΚΟ επίτιμο πρόεδρο των νηπιαγωγών !!!!!ΕΙναι ο μόνος από τους άλλους κλάδους που μας υποστηρίζει πάντα
Εγώ το τι έχω ακούσει είναι άλλο πράγμα!!!! Και δεν τα έχω ακούσει μόνο ως νηπιαγωγός, αλλά και όταν ήμουν σε ειδικό σχολείο, αλλά και τώρα στο Τι κάνω;;;; Απλά δεν ακούω! Και όταν είμαι σε σημείο να σκάσω, πολύ απλά τους προτείνω να έρθουν να κάνουν ΜΑΘΗΜΑ (όχι ζωγραφιές και τραγουδάκια) στο νηπιγωγείο για 1 μέρα, όχι για παραπάνω!!!! Σας πληροφορώ ότι κανένας δεν το τολμά!!!! (Εγώ θα τους άφηνα)...Επίσης, όταν μου λένε για τη σχολή και την "ευκολία" της, τους ρωτάω αφού όλα είναι ΤΟΣΟ εύκολα, γιατί δεν πήγαν και αυτοί να σπουδάσουν σε ΠΤΝ;;;;;;; Εκέι δεν απαντάνε, ή λένε βλακείες του τύπου ότι ήθελαν μια σχολή με περισσότερο κύρος!!!ΟΚ! Εγώ σπούδασα κάτι πολύ απλό, σε μια πολύ εύκολη σχολή, κάνω μία γελοία δουλειά, μόνο 4 ώρες τη μέρα και όμως γουστάρω!
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 30, 2010, 09:43:31 amΕγώ το τι έχω ακούσει είναι άλλο πράγμα!!!! Και δεν τα έχω ακούσει μόνο ως νηπιαγωγός, αλλά και όταν ήμουν σε ειδικό σχολείο, αλλά και τώρα στο Τι κάνω;;;; Απλά δεν ακούω! Και όταν είμαι σε σημείο να σκάσω, πολύ απλά τους προτείνω να έρθουν να κάνουν ΜΑΘΗΜΑ (όχι ζωγραφιές και τραγουδάκια) στο νηπιγωγείο για 1 μέρα, όχι για παραπάνω!!!! Σας πληροφορώ ότι κανένας δεν το τολμά!!!! (Εγώ θα τους άφηνα)...Επίσης, όταν μου λένε για τη σχολή και την "ευκολία" της, τους ρωτάω αφού όλα είναι ΤΟΣΟ εύκολα, γιατί δεν πήγαν και αυτοί να σπουδάσουν σε ΠΤΝ;;;;;;; Εκέι δεν απαντάνε, ή λένε βλακείες του τύπου ότι ήθελαν μια σχολή με περισσότερο κύρος!!!ΟΚ! Εγώ σπούδασα κάτι πολύ απλό, σε μια πολύ εύκολη σχολή, κάνω μία γελοία δουλειά, μόνο 4 ώρες τη μέρα και όμως γουστάρω! Αισθάνομαι ότι ακούω τον εαυτό μου! Μα ακριβώς τα ίδια;
Πάντως πιστεύω πως η δουλειά του νηπιαγωγού είναι πολύ σημαντική και απαιτεί εκπαιδευτικούς με μεγάλυτερη ευαισθησία από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Ένας καλός νηπιαγωγός μπορεί να κάνει μεγάλο καλό στην μαθησιακή εξέλιξη ενός παιδιού, αλλά ένας αδιάφορος νηπιαγωγός μπορεί να κάνει και μεγάλο κακό...