0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειπε ποτε κανενασ ξεκαθαρα οτι δεν θα γινει ουτε οτι θα γινει.αν γινει ισωσ γινει με τον παλιο τροπο.οποοισ δεν θελει να δωσει τα 20 Ε η θεωρει οτι παιζουν με τισ ψυχεσ μασ μπορει απλα να απεχει.10 ατομα να παρουν ειναι κερδοσ για μασ.δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.τεσπα.υπομονη και ελπιζω συντομα να εχουμε μια σιγουρη απαντηση.
Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με την όλη κατάσταση!!! Διαβάζω χθες το βράδυ στο alfavita, σε ένα αρθρο εφημερίδας οτι τελικά θα γίνει ασέπ... Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το πρώτο πράγμα που διαβάζω είναι οτι τελικά θα αναβληθεί για έναν χρόνο.... Είμαι σίγουρη πως όλο το βράδυ ξενύχτησαν συζητώντας αυτο το θέμα!!!!!!!!!! ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ? Ας πάρουν μια ριμάδα απόφαση και ας την ανακοινώσουν... Μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρό
Παράθεση από: irini123 στις Απριλίου 21, 2010, 01:54:47 pmΠραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με την όλη κατάσταση!!! Διαβάζω χθες το βράδυ στο alfavita, σε ένα αρθρο εφημερίδας οτι τελικά θα γίνει ασέπ... Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το πρώτο πράγμα που διαβάζω είναι οτι τελικά θα αναβληθεί για έναν χρόνο.... Είμαι σίγουρη πως όλο το βράδυ ξενύχτησαν συζητώντας αυτο το θέμα!!!!!!!!!! ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ? Ας πάρουν μια ριμάδα απόφαση και ας την ανακοινώσουν... Μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρόΑπλά μας "επεξεργάζονται" με μέθοδο "καινοτόμο" Μήπως να αρχίσουμε να "μαδάμε" μαργαρίτες ...."θα γίνει ΑΣΕΠ" ..."δεν θα γίνει ΑΣΕΠ" .....
Παράθεση από: domenica στις Απριλίου 21, 2010, 02:24:47 pmΠαράθεση από: irini123 στις Απριλίου 21, 2010, 01:54:47 pmΠραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με την όλη κατάσταση!!! Διαβάζω χθες το βράδυ στο alfavita, σε ένα αρθρο εφημερίδας οτι τελικά θα γίνει ασέπ... Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το πρώτο πράγμα που διαβάζω είναι οτι τελικά θα αναβληθεί για έναν χρόνο.... Είμαι σίγουρη πως όλο το βράδυ ξενύχτησαν συζητώντας αυτο το θέμα!!!!!!!!!! ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ? Ας πάρουν μια ριμάδα απόφαση και ας την ανακοινώσουν... Μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρόΑπλά μας "επεξεργάζονται" με μέθοδο "καινοτόμο" Μήπως να αρχίσουμε να "μαδάμε" μαργαρίτες ...."θα γίνει ΑΣΕΠ" ..."δεν θα γίνει ΑΣΕΠ" ..... είναι το αγαπημένο μου λουλούδι, λες άμα την μαδίσω να πιάσει? Στην τελική "μ'αγαπάει και περισσεύει κ ένα"
Παράθεση από: fragy στις Απριλίου 21, 2010, 10:26:16 pmΠαράθεση από: domenica στις Απριλίου 21, 2010, 02:24:47 pmΠαράθεση από: irini123 στις Απριλίου 21, 2010, 01:54:47 pmΠραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με την όλη κατάσταση!!! Διαβάζω χθες το βράδυ στο alfavita, σε ένα αρθρο εφημερίδας οτι τελικά θα γίνει ασέπ... Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το πρώτο πράγμα που διαβάζω είναι οτι τελικά θα αναβληθεί για έναν χρόνο.... Είμαι σίγουρη πως όλο το βράδυ ξενύχτησαν συζητώντας αυτο το θέμα!!!!!!!!!! ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ? Ας πάρουν μια ριμάδα απόφαση και ας την ανακοινώσουν... Μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρόΑπλά μας "επεξεργάζονται" με μέθοδο "καινοτόμο" Μήπως να αρχίσουμε να "μαδάμε" μαργαρίτες ...."θα γίνει ΑΣΕΠ" ..."δεν θα γίνει ΑΣΕΠ" ..... είναι το αγαπημένο μου λουλούδι, λες άμα την μαδίσω να πιάσει? Στην τελική "μ'αγαπάει και περισσεύει κ ένα" Ορίστε λοιπόν.....
Προς αναβολή ο διαγωνισμός ΑΣΕΠγια τους εκπαιδευτικούς http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100081_25/04/2010_398906