*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ασέπ ?  (Αναγνώστηκε 140662 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ασέπ ?
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:22:26 pm »
μας έχουν μπερδέψει πάρα πολύ πάντως τα δημοσιεύματα, όπως κάθε φορά. πριν από λίγο διαφήμιση για το αυριανό φύλλο των νέων έγραφε: "στα σκαριά ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών".

ο κατσικασ την παρασκευη στη νετ το πρωι ειπε οτι δεν θα γινει ..εγω πηρα τηλ στο υπουργειο και μου ειπαν δεν ξερουν ποιοσ ειναι ο κυριοσ και τι 'κονε' εχει αλλα δεν εχει βγει καποια αποφαση. χτεσ στα νεα εγραφε οτι δεν θα γινει  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4571579  σημερα στην αβ υπαρχει το νομοσχεδιο οπωσ θα κατατεθει αυριο στη βουλη και δεν λεει κατι καθαρα..http://www.alfavita.gr/ank_b/ank25_4_10_1002.php  και αυριο τα νεα θα εχουν το σχετικο αρθρο ''στα σκαρια ο διαγωνισμοσ΄΄ πραγματικα εχω καταμπερδευτει..αλλα και ΤΑ ΝΕΑ πολυ αναποφασιστα ειναι ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:17 »

Αποσυνδεδεμένος Spartan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:28:18 pm »

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:36:09 pm »
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=85&cm_prdid=9854

εγω δεν βγαζω καποιο συμπερασμα  για το αν θα γινει η οχι ???

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Απριλίου 25, 2010, 05:15:40 pm »

ο κατσικασ την παρασκευη στη νετ το πρωι ειπε οτι δεν θα γινει ..εγω πηρα τηλ στο υπουργειο και μου ειπαν δεν ξερουν ποιοσ ειναι ο κυριοσ και τι 'κονε' εχει αλλα δεν εχει βγει καποια αποφαση. χτεσ στα νεα εγραφε οτι δεν θα γινει  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4571579  σημερα στην αβ υπαρχει το νομοσχεδιο οπωσ θα κατατεθει αυριο στη βουλη και δεν λεει κατι καθαρα..http://www.alfavita.gr/ank_b/ank25_4_10_1002.php  και αυριο τα νεα θα εχουν το σχετικο αρθρο ''στα σκαρια ο διαγωνισμοσ΄΄ πραγματικα εχω καταμπερδευτει..αλλα και ΤΑ ΝΕΑ πολυ αναποφασιστα ειναι ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
O Κάτσικας είναι αιρετός, δεν μπορεί να μην ξέρουν ποιός είναι...Όσα άρθρα του έχω διαβάσει είναι έγκυρα...

Όσο για τα " Νέα" αυριο θα δούμε τι θα γράψουν...φοβάμαι μήπως είναι τρικ διαφημιστικό...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:17 »

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Απριλίου 26, 2010, 10:39:10 am »

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 26, 2010, 10:43:54 am »
 Μόλις είπε στην Τσαπανίδου ότι ο ΑΣΕΠ δε θα γίνει φέτος. Εξέφρασε επίσης ένα προβληματισμό για το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το έχουν οι υποψήφιοι του επόμενου ασεπ, λόγω στενότητας χρόνου και έλλειψης υποδομών και γενικότερης οργάνωσης.

Αποσυνδεδεμένος Kallipateira

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02:-)
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 26, 2010, 12:14:42 pm »
Μόλις είπε στην Τσαπανίδου ότι ο ΑΣΕΠ δε θα γίνει φέτος. Εξέφρασε επίσης ένα προβληματισμό για το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το έχουν οι υποψήφιοι του επόμενου ασεπ, λόγω στενότητας χρόνου και έλλειψης υποδομών και γενικότερης οργάνωσης.

Ποιός το είπε συγκεκριμένα;

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 26, 2010, 12:49:41 pm »
Eντός του Ιουνίου εκτιμά το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) να προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την επόμενη διετία.
...
Στόχος του ΑΣΕΠ, εφόσον το υπουργείο Παιδείας τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και αποστείλει εγκαίρως την εξεταστέα ύλη και τις θέσεις ανά ειδικότητα των καθηγητών που θα προσληφθούν, είναι ο διαγωνισμός να διεξαχθεί έως τα τέλη του έτους, προκειμένου να εκδοθούν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και τα αποτελέσματα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο επικείμενος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών δεν θα έχει αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους, καθώς οι όποιες αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας για την πρόσληψη εκπαιδευτικών θα ισχύσουν από τον επόμενο διαγωνισμό, το 2012.

Από τα ΝΕΑ 26/04/2010

http://digital.tanea.gr/ClipForm.aspx?nid=15605784

Αποσυνδεδεμένος Lana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 26, 2010, 06:08:19 pm »
Λεγοντας πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας εννουμε το πτυχιο νηπιαγωγου????

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Απριλίου 26, 2010, 09:32:25 pm »
Δε νομίζω. Απ'ότι έχω καταλάβει θα  πρέπει να παρακολουθήσουμε μερικά ειδικά μαθήματα παιδαγωγικής και διδακτικής για να πάρουμε αυτό το πιστοποιητικό. Το πτυχίο της νηπιαγωγού είναι άλλο πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος Travel Girl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Απριλίου 26, 2010, 09:39:23 pm »
Δείτε εδώ: www.enet.gr

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Απριλίου 26, 2010, 11:05:02 pm »
νομιζω οτι το θεμα τελειωσε! ασεπ το 2012! κανενα σχολιο...καμια ευκαιρια στουσ ποιο νεους. οποιοσ αρχισε διαβασμα η μαθηματα ασ σταματησει γτ η κυρια διαμαντοπουλου ξυπνησε με ορεξη !ραντεβου το 2012. :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος teogan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Απριλίου 27, 2010, 12:25:02 am »
Δε νομίζω. Απ'ότι έχω καταλάβει θα  πρέπει να παρακολουθήσουμε μερικά ειδικά μαθήματα παιδαγωγικής και διδακτικής για να πάρουμε αυτό το πιστοποιητικό. Το πτυχίο της νηπιαγωγού είναι άλλο πράγμα.

Τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής και προσχολικής εκπαίδευσης είναι τα μόνα τμήματα που το πτυχίο δίνει παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, και αυτό διότι στα τμήματα αυτά, γνωστικό αντικείμενο = παιδαγωγικά και διδακτική, κάτι που δε συμβαίνει σε κανένα άλλο τμήμα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)