0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά λοιπόν... Το ecdl που το πήρα το 2004 είναι άχρηστο πλέον...
Τώρα πια θα μετράνε, με το νέο νομοσχέδιο.
Παράθεση από: mary_c στις Απριλίου 27, 2010, 03:55:41 pmΤώρα πια θα μετράνε, με το νέο νομοσχέδιο.Ε όχι ρε γαμώτο! Θα μας τρέχουν τώρα να παίρνουμε και τα χαζοπτυχία μέσα σ'ολα!! Σόρυ που ξαναρωτάω αλλά παίζει να μετράνε και πτυχία από ωδείο και τέτοια?
δηλαδή αν κατάλαβα καλά, δεύτερη γλώσσα δεν θα μετράει...
Ο σκοπός του νομοσχεδίου είναι να συμμετέχουν όλο και λιγότεροι στον ΑΣΕΠ. Σε λίγο θα ζητάει δίπλωμα οδήγησης επαγγελματικό, άδεια ναυαγοσώστη και να έχεις πάει ειδικές δυνάμεις στο στρατό....[/quoteχαχα! πολύ καλό γιατί εγώ το παιδί μου σε κάποιον που δεν ξέρει να οδηγάει φορτηγό και δεν φωνάζει "δεν πονάω γιατί είμαι λοκατζής" δεν το εμπιστεύομαι!! Παιδιά μήπως η χωρά μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση και εμείς σκεφτόμαστε τον εαυτό μας; Στην τελική, μας συμφέρει να μπούμε στο δημόσιο ή δεν θα έχει να μας πληρώσει;
Παράθεση από: ks10 στις Απριλίου 27, 2010, 02:15:14 pmΜια χαρά λοιπόν... Το ecdl που το πήρα το 2004 είναι άχρηστο πλέον...Γιατί είναι άχρηστο; Αν το λες για τη χρονολογία, ξέρω από φίλη μου ότι κάνεις ανανέωση του πιστοποιητικού.