0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φασίζουσα νοοτροπία: καταστρέφω τις ζωές των άλλων και τους αναγκάζω να μη μιλούν και να μην διαμαρτύρονται!
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση από όποια γνωρίζει κάτι σχετικά. Είμαι τρίτεκνη αναπληρώτρια (δεν κλήθηκα φέτος), είμαι πολύ χαμηλά στον πίνακα των αναπληρωτών (περίπου 4000 σειρά), δηλώνω πάντα 2 περιοχές, καθώς δεν μπορώ να απομακρυνθώ και να πάρω μαζί μου τα τρία παιδιά (λόγω του ότι είναι ακόμα πολύ μικρά). Σκοπεύω να δώσω ΑΣΕΠ, αν και όποτε γίνει, αλλά θα το κάνω μόνο με στόχο να προσπαθήσω να βελτιώσω κάπως τη θέση μου στον πίνακα των αναπληρωτών. Για μόνιμο διορισμό δεν ενδιαφέρομαι καθόλου, καθώς μου είναι πρακτικά αδύνατο να μετακινηθώ σε μια άλλη πόλη (για 3 χρόνια πιθανότατα), χωρίς καμία βοήθεια με τα παιδιά. Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος είναι αναπληρωτής και θέλει να μείνει αναπληρωτής; Υπάρχει ουσιαστικός λόγος να μπω στη διαδικασία να δώσω ΑΣΕΠ; Και εάν δεν δώσω, θα έχω ελπίδα να με καλέσουν ξανά αναπληρώτρια (ή θα καλούν μόνο όσους θα έχουν δώσει ΑΣΕΠ); Δεν ξέρω αν η ερώτησή μου ήταν σαφής. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω καθόλου καλά το θεσμικό πλαίσιο, γι'αυτό και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε ενημέρωση και διαφώτιση.
Όποιος δεν έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ (από τον επόμενο και μετά) - σε έναν από 3 στη σειρά δεν θα είναι στους πίνακες.