0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Απριλίου 16, 2011, 11:46:01 amΠαράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 16, 2011, 11:37:53 amαλλα, να σας πω,.... τωρα πολυ ωραια τα λεμε και μπραβο μας και ολοι εχουμε δικιο. Οταν το ψηφιζαν δεν ηταν στη διαμαρτυρια πανω απο 25 ατομα. Αρα,...τί να λεμε τωρα?Να λεμε, πως ισως αλλαξουν τα πραγματα αναλαμβανοντας αλλος υπουργος, γιατι μαθαμε πια να τα περιμενουμε ολα απο τον καθε υπουργο, αν εχει την ορεξη ή οχι. ενω η προσωπικη μας ευθυνη δεν υπαρχει σε τιποτα.Δυστυχως ετσι ειναι.Δεν φταίνε οι εκπαιδευτικοί αν τα συνδικαλιστικά τους όργανα είναι στον κόσμο τους και πρασινοσυνδικαλιστές!Και φυσικά φωνάξαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και απεργήσαμε και σε πορείες πήγαμε.Εσύ για ποιά διαμαρτυρία μιλάς και ήταν 25 άτομα;Και φυσικά είναι γνωστό πλέον σε όλους,ότι μόνο η παρούσα κυβέρνηση θα μπορούσε να περάσει τέτοιυς νόμους!Για να ήταν άλλος(οποιοσδήποτε δεν με αφορά αυτό) και θα σου λεγα αν θα άφηναν τα πράσινα συνδικαλιστάκια να περάσει τέτοιος νόμος!Και όχι μόνο αυτό,αλλά και τόσα άλλα....Ας πέσουν οι μάσκες του σοσιαλισμού επιτέλους.....Δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι. Επί Κουτσίκου είχε γίνει χαμός για τη... μηδενική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, με συλλαλητήρια σε καθημερινή βάση και φυσικά και τα γνωστά επεισόδια από τους "γνωστούς άγνωστους". Για να μη μιλήσουμε για κάτι υπουργούς και πρωθυπουργούς που κατέβαιναν στις πορείες για να διαμαρτυρηθούν για μέτρα που δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο όσο σκληρά είναι αυτά που παίρνουν αυτοί.
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 16, 2011, 11:37:53 amαλλα, να σας πω,.... τωρα πολυ ωραια τα λεμε και μπραβο μας και ολοι εχουμε δικιο. Οταν το ψηφιζαν δεν ηταν στη διαμαρτυρια πανω απο 25 ατομα. Αρα,...τί να λεμε τωρα?Να λεμε, πως ισως αλλαξουν τα πραγματα αναλαμβανοντας αλλος υπουργος, γιατι μαθαμε πια να τα περιμενουμε ολα απο τον καθε υπουργο, αν εχει την ορεξη ή οχι. ενω η προσωπικη μας ευθυνη δεν υπαρχει σε τιποτα.Δυστυχως ετσι ειναι.Δεν φταίνε οι εκπαιδευτικοί αν τα συνδικαλιστικά τους όργανα είναι στον κόσμο τους και πρασινοσυνδικαλιστές!Και φυσικά φωνάξαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και απεργήσαμε και σε πορείες πήγαμε.Εσύ για ποιά διαμαρτυρία μιλάς και ήταν 25 άτομα;Και φυσικά είναι γνωστό πλέον σε όλους,ότι μόνο η παρούσα κυβέρνηση θα μπορούσε να περάσει τέτοιυς νόμους!Για να ήταν άλλος(οποιοσδήποτε δεν με αφορά αυτό) και θα σου λεγα αν θα άφηναν τα πράσινα συνδικαλιστάκια να περάσει τέτοιος νόμος!Και όχι μόνο αυτό,αλλά και τόσα άλλα....Ας πέσουν οι μάσκες του σοσιαλισμού επιτέλους.....
αλλα, να σας πω,.... τωρα πολυ ωραια τα λεμε και μπραβο μας και ολοι εχουμε δικιο. Οταν το ψηφιζαν δεν ηταν στη διαμαρτυρια πανω απο 25 ατομα. Αρα,...τί να λεμε τωρα?Να λεμε, πως ισως αλλαξουν τα πραγματα αναλαμβανοντας αλλος υπουργος, γιατι μαθαμε πια να τα περιμενουμε ολα απο τον καθε υπουργο, αν εχει την ορεξη ή οχι. ενω η προσωπικη μας ευθυνη δεν υπαρχει σε τιποτα.Δυστυχως ετσι ειναι.
Αυτό που προτείνατε συνάδελφοι 20 ή 25% (λέω εγώ τώρα ) +ΑΣΕΠ μια χαρά μου ακούγεται ....έτσι για τροποποίηση του νόμου 3848
είμαι ''νεουδάκι" με άριστα πτυχίο&μεταπτυχιακό&παιδαγωγική κατάρτιση&Η/Υ&αγγλικά, και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν σας/τους για αυτά.οι τίτλοι του βιγρφικού μου/σου/μας, νέων ή όχι, είναι -βεβαίως- αυτονόητα χαρτιά που αποκτήθηκαν εν μια νυκτί, ανέξοδα,χωρίς κόπο, χωρίς πρδοσδοκίες.δυστυχ'ως, δεν έχω κάνει καριέρα σε ραχούλες, αφού δυστυχώς, δεν διαθέτω προυπηρεσία, όμως, πια, και τις ραχούλες και τα λιμανάκια τα βλέπω να απομακρύνονται από το 'οπτικό' πεδίο των προσδοκιών μου να διδάξω στα παιδιά Κοινωνιολογία. πλέον, σκέφτομαι να ανοίξω ένα γραφείο κηδειών.το 'άδικο που ζούμε μέσα από την κούνια μας' μπορεί εξ ίσου να ίσχύει για ολές/όλους, εκ΄τός κι αν βγάλουμε ζυγαριές να ζυγίζουμε τ'άδικα του καθένα. έλεος πια, το δικαίωμα στην αξιοπέπεια διεκδικούμε ώστε να έχουμε δουλειά, να ζούμε χωρίς να ντρεπόμαστε, να δουν οι γονείς μας τους κόπους τους να 'πιάνουν τόπο' επαγγελματικα, ...και για κάποιους απο μάς, να κοινωνικοποιούμε ανθρώπους απαλλαγμένους από προκαταλήψεις και στερεότυπα. καλό βόλι σε όλες/όλους μας!
Σήμερα ανακοινώθηκε το metro τις άδειάς άνευ αποδοχών για τους δημοσίους υπάλληλους και επίσης ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν ανήκει στο υπουργείο άλλα στο κράτος. Καταλάβατε τορα αν θα γίνει η όχι;
δεν νομιζω πως εκει ειναι το προβλημα. Ξερεις ποσους πτυχιουχους με αριστα ξερω με μεταπτυχιακα κλπ και ομως ΔΕΝ κανουν για παιδαγωγοι! και στον αντιποδα καθηγητες με 5 που ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους(?)!!!συναδελφε ο ΑΣΕΠ μας κατσικωθηκε και Δυστυχως δεν μπορουμε να τον βγαλουμε απο πανω μας.