0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω ξαναγράφει και παλιότερα, το πιο σωστό θα ήταν "βαθμολογία από διαγωνισμό ΑΣΕΠ = τελική βαθμολογία ΑΣΕΠ" χωρίς καμία προσαύξηση από πουθενά. Τα υπόλοιπα (προϋπηρεσίες κλπ) ας λαμβάνονται υπόψη μετά τον διορισμό, στο μέτρο του δυνατού. Αυτό θα σήμαινε διορισμοί 100% από ΑΣΕΠ. Αλλιώς ας μην γίνεται διαγωνισμός, αλλά απλά επιλογή μέσω ΑΣΕΠ. Για την ώρα έχουμε μεικτό σύστημα..
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 18, 2011, 09:52:39 pmΤο έχω ξαναγράφει και παλιότερα, το πιο σωστό θα ήταν "βαθμολογία από διαγωνισμό ΑΣΕΠ = τελική βαθμολογία ΑΣΕΠ" χωρίς καμία προσαύξηση από πουθενά. Τα υπόλοιπα (προϋπηρεσίες κλπ) ας λαμβάνονται υπόψη μετά τον διορισμό, στο μέτρο του δυνατού. Αυτό θα σήμαινε διορισμοί 100% από ΑΣΕΠ. Αλλιώς ας μην γίνεται διαγωνισμός, αλλά απλά επιλογή μέσω ΑΣΕΠ. Για την ώρα έχουμε μεικτό σύστημα..Αν έχεις την καλοσύνη πες μας σε πια άλλη επαγγελματική κατηγορία ανθρώπων γνωρίζεις να γίνονται κατα αυτόν τον τρόπο οι προσλήψεις δτην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Το έχω ξαναγράφει και παλιότερα, το πιο σωστό θα ήταν "βαθμολογία από διαγωνισμό ΑΣΕΠ = τελική βαθμολογία ΑΣΕΠ" χωρίς καμία προσαύξηση από πουθενά. Τα υπόλοιπα (προϋπηρεσίες κλπ) ας λαμβάνονται υπόψη μετά τον διορισμό, στο μέτρο του δυνατού. Αυτό θα σήμαινε διορισμοί 100% από ΑΣΕΠ. Αλλιώς ας μην γίνεται διαγωνισμός, αλλά απλά επιλογή μέσω ΑΣΕΠ. Για την ώρα έχουμε μεικτό σύστημα..[/quote συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί έχω δώσει πέντε φόρες ΑΣΕΠ και επειδή δεν έχω καλό βαθμο πτυχίου ούτε και προϋπηρεσία πηγαίνω πολύ πίσω και άλλοι με μικρότερη βαθμολογία να βρίσκοντε πιο μπροστά από εμένα γιατί έχουν προϋπηρεσία και μεγάλο βαθμό πτυχίου
Πάλι ξεφύγαμε ε.. Αλλά είναι και το θέμα τέτοιο.. τι να πεις για το ερώτημα; Αν θα γίνει ή όχι; Που να ξέρει ο καθένας μας; Όταν ανακοινωθεί επίσημα, θα μάθουμε.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 19, 2011, 11:39:03 amΠάλι ξεφύγαμε ε.. Αλλά είναι και το θέμα τέτοιο.. τι να πεις για το ερώτημα; Αν θα γίνει ή όχι; Που να ξέρει ο καθένας μας; Όταν ανακοινωθεί επίσημα, θα μάθουμε.