0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: void στις Απριλίου 10, 2010, 06:21:52 pmΠαράθεση από: kwnstantina στις Απριλίου 10, 2010, 06:16:03 pmφανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;οχι αλλα θα εισαι και του χρονου και εχεις ελπιδα να εισαι σχετικα ψηλα στο νεο πινακαΤι εννοείς 17μορια καθαρα?Εγώ έχω 28 μόρια απο τους δύο τελευταιους ΑΣΕΠ και 9 μορια από προυπηρεσία που θα προστεθούν (πρώτη φορά αναπληρώτρια ΠΕ60) υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν την επόμενη σχολική χρονιά?
Παράθεση από: kwnstantina στις Απριλίου 10, 2010, 06:16:03 pmφανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;οχι αλλα θα εισαι και του χρονου και εχεις ελπιδα να εισαι σχετικα ψηλα στο νεο πινακα
φανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;
Παράθεση από: kbotzo στις Απριλίου 10, 2010, 07:14:09 pmΠαράθεση από: void στις Απριλίου 10, 2010, 06:21:52 pmΠαράθεση από: kwnstantina στις Απριλίου 10, 2010, 06:16:03 pmφανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;οχι αλλα θα εισαι και του χρονου και εχεις ελπιδα να εισαι σχετικα ψηλα στο νεο πινακαΤι εννοείς 17μορια καθαρα?Εγώ έχω 28 μόρια απο τους δύο τελευταιους ΑΣΕΠ και 9 μορια από προυπηρεσία που θα προστεθούν (πρώτη φορά αναπληρώτρια ΠΕ60) υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν την επόμενη σχολική χρονιά? ποιο ειναι το μελλον μας??
ΑΝΟΙΞΗ Μ.Χ.....Με τους καινούργιους ροδαμούςοι γέροντες αστόχησανκι όλα τα παραδώσανεαγγόνια και δισέγγονακαι τα χωράφια τα βαθιάκαι τα βουνά τα πράσινακαι την αγάπη και το βιοςτη σπλάχνιση και τη σκεπήκαι ποταμούς και θάλασσα.και φύγαν σαν αγάλματακι άφησαν πίσω τους σιγήπου δεν την έκοψε σπαθίπου δεν την πήρε καλπασμόςμήτε η φωνή των άγουρων.κι ήρθε η μεγάλη μοναξιάκι ήρθε η μεγάλη στέρησημαζί μ' αυτή την άνοιξηκαι κάθισε κι απλώθηκεωσάν την πάχνη της αυγήςκαι πιάστη απ' τ' αψηλά κλαδιάμεσ' απ' τα δέντρα γλίστρησεκαι την ψυχή μας τύλιξε......(Γ. Σεφέρης)
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 11, 2010, 01:12:50 pmΠαράθεση από: aeee στις Απριλίου 11, 2010, 01:01:23 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;Ο Φυσικός νομίζω μιλούσε για τους φετινούς διορισμούς ..μα οι φετινοι διορισμοι , δεν είχει ειπωθει απο το υπουργειο οτι θα γινουν συμφωνα με το ισχυον συστημα ; ; ; άρα το ερωτημα αφορα τους διορισμους του 2011
Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 11, 2010, 01:01:23 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;Ο Φυσικός νομίζω μιλούσε για τους φετινούς διορισμούς ..
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;
το θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)
ΣΥΓΝΩΜΗ
Εγώ πάντως έχω να παραθέσω την εξης πληροφορία : Συνάδελφος αναπληρωτής φιλόλογος έστειλε επιστολή στην Δ.(ούτε το ονομά της δε μπορώ να γράψ)και του απάντησε ο σύμβουλός της -τον οποίο μάλλον τρέχουν σε πειθαρχικό για ανάρμοστη συμπεριφορά προς συναδέλφους -πως θα διοριστεί με 21 μήνες +ΑΣΕΠ. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας .
δεω καταλαβαινω την ερωτηση σου.ειναι ευκολο να αναλυσεις αυτο που ρωτας?