0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκουσα μια πληροφορία ότι τα 21 μόρια θα είναι φέτος η βάση διορισμού.(δεν πιστεύω ότι θα φτάσει τόσο κάτω,αλλά τόσα θα ζητήσει λένε)
Καλαμέρα σε όλους.Νομίζω πως το υπουργείο παίζει με τα νεύρα και τις ζωές μας.Θα συμφωνήσω με τον φυσικό πως όλα είναι εκτιμήσεις και τίποτα δεν έχει διευκρινιστεί.Ποιοί θα μπουν στη μεταβατική περίοδο;;;Για παράδειγμα,εγώ έχω 3 επιτυχίες ασεπ και είμαι δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια.Με το ισχύον σύστημα,θα διοριζόμουν του χρόνου τώρα τίποτα δεν είναι ξακάθαρο.Αυτό που είναι σωστό είναι να μπουν όλοι σε μια μεταβατική περίοδο και να διορίζει ένα ποσοστό απο εκεί κάθε χρόνο...Άκουσα μια πληροφορία ότι τα 21 μόρια θα είναι φέτος η βάση διορισμού.(δεν πιστεύω ότι θα φτάσει τόσο κάτω,αλλά τόσα θα ζητήσει λένε).Αναμένεται η σφαγή του Αγίου
το θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα,
το θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;
Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 11, 2010, 01:01:23 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;Ο Φυσικός νομίζω μιλούσε για τους φετινούς διορισμούς ..
Nαι έχεις δίκιο void.Εννοούσα ΠΕ60(Νηπιαγωγούς).Τα 21 μόρια βάση για μόνιμο διορισμό.Πέρυσι ζητούσαν 17 σε μας.Αυτό που θα ζητήσουν στην εγκύκλιο διορισμού εννοούσα.Το μεταφέρω σαν πληροφορία,ίσως είναι και αρβύλα.Όσο για τους αναπληρωτές,όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο κόσμο θα διορίσει και πώς θα κυμανθούν οι σειρές.Όσοι έκαναν φέτος δυσπρόσιτα,έχουν σημαντικό προβάδισμα....
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 11, 2010, 01:12:50 pmΠαράθεση από: aeee στις Απριλίου 11, 2010, 01:01:23 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 11, 2010, 09:05:02 amτο θεμα δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα η πολιτικη, δηλαδη οχι τα προσωπα, αντε να δουμε τι μας ξημερωνει στο χωρο της παιδειας, για να (ξανα)ρυθμισουμε τις ζωες μαςπαντως το 24μηνο με εναν απο τους δυο τελευταιους ασεπ, ισως και να ισχυσει, και βαζουν μονο τους δυο για να μην μαζευονται πολλοι(εκτιμηση και οχι πληροφορια αυτο)το ερωτημα μου ειναι: ποιον απο τους δυο; ; ; ; ; αυτούς που έχουν ήδη γινει ; ; ; ;; ή τον τελευταιο και αυτον που θα γινει ; ; ; ;Ο Φυσικός νομίζω μιλούσε για τους φετινούς διορισμούς ..μα οι φετινοι διορισμοι , δεν είχει ειπωθει απο το υπουργειο οτι θα γινουν συμφωνα με το ισχυον συστημα ; ; ; άρα το ερωτημα αφορα τους διορισμους του 2011