0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατά την άποψη μου το νέο νομοσχέδιο είναι καλύτερο από ό,τι ίσχυε ως τώρα. το πρόβλημα είναι οι λίγοι διορισμοί και όχι ο νέος τρόπος πρόσληψης.γιατί οι 24μηνήτες να μη ξαναδώσουν ασεπ όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; στο κάτω κάτω πάλι ευνοούνται με το νέο σύστημα διότι θα βρεθούν με 20 επιπλέον μόρια στο τσεπάκι τους με μια επιτυχία ενώ παλιά οι επιτυχόντες έπαιρναν ψίχουλα από την προυπηρεσία.το αν ανατράπηκαν τα σχέδιά τους.... ΕΛΕΟΣ! το κατανοώ.... αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτό ισχύει για τους μισούς Έλληνες εργαζομένους...
"Πάνω από όλα θέλω να διαβεβαιώσω ότι το νομοσχέδιο έχει και τη μεταβατική εκείνη περίοδο που δεν πρέπει να δημιουργεί αγωνίες και φόβο στους ανθρώπους που είχαν λειτουργήσει με μια συγκεκριμένη πρότερη ρύθμιση της πολιτείας."...τι να εννοει ο ποιητης??...μην εννοει τους "ΟΑΕΔ" ?...μην τους "24αρων" ?...μηνα τους "30ηδες", που ειναι και πιο λιγοι ?
Από το μηδέν, εμφανίστηκαν πέρυσι όλοι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ και πήραν φέτος εκατοντάδες θέσεις αναπληρωτών. Ε όχι και να διοριστούν είτε έχουν ΑΣΕΠ, είτε όχι και να μας πάρουν και τόσες θέσεις. Είναι άδικο για όσους δουλεύουμε χρόνια, με επιτυχίες ΑΣΕΠ και κουβαλώντας σε κάθε ραχούλα τα παιδιά μας. ΠΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΙΑ???
Παράθεση από: kozzi1 στις Απριλίου 15, 2010, 03:45:25 pm"Πάνω από όλα θέλω να διαβεβαιώσω ότι το νομοσχέδιο έχει και τη μεταβατική εκείνη περίοδο που δεν πρέπει να δημιουργεί αγωνίες και φόβο στους ανθρώπους που είχαν λειτουργήσει με μια συγκεκριμένη πρότερη ρύθμιση της πολιτείας."...τι να εννοει ο ποιητης??...μην εννοει τους "ΟΑΕΔ" ?...μην τους "24αρων" ?...μηνα τους "30ηδες", που ειναι και πιο λιγοι ?Εννοεί και τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ! Άραγε τα επόμενα 2 έτη θα διορίσει 500+500, άρα 1000 πολύτεκνους δίπλα στο σπίτι τους;; Η μεταβατική περίοδος θα είναι μάλλον ευκαιρία να διορίστουν πολύ πολύτεκνοι και θα μείνουν ψίχουλα για τους υπόλοιπους τους μη πολύτεκνους.
Το σωστό είναι να διορίσει όσους γίνανε πολύτεκνοι εφόσον υπήρχε αυτός ο νόμος, γιατί οι άνθρωποι μεγάλωσαν την οικογένεια τους γνωρίζοντας πως το κράτος εφαρμόζει τους νόμους και δεν κοροιδεύει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας!Το πρόβλημα μας δεν είναι αυτοί οι ήρωες.....
Παράθεση από: kala1821 στις Απριλίου 15, 2010, 04:57:26 pmΤο σωστό είναι να διορίσει όσους γίνανε πολύτεκνοι εφόσον υπήρχε αυτός ο νόμος, γιατί οι άνθρωποι μεγάλωσαν την οικογένεια τους γνωρίζοντας πως το κράτος εφαρμόζει τους νόμους και δεν κοροιδεύει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας!Το πρόβλημα μας δεν είναι αυτοί οι ήρωες........την οικογενεια τη μεγαλωνει καποιος επειδη νιωθει την αναγκη αυτη, επειδη ξερει οτι θα μπορεσει να της προσφερει ολα οσα ονειρευεται...οχι για να δοκιμασει την αξιοπιστια και την προνοια του κρατους...
εκκλησιαστικα, σιβιτανιδειος και λοιπα παραθυρα τελοςοι οαεδιτες καλο θα ειναι να εχετε και ασεπ, ισως σας χρειαστειμεταπτυχιακο στον κλαδο σου 3 μορια, στα παιδαγωγικα 6μηνας =0.333 μοριαπιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρ. γι αυτους που θα μπουν τωρα στις σχολες, οχι ποιο παλιουςοσοι με ξερουν , η θυμουνται τι ειχα γραψει παλιοτερα δεν θα αρχισουν να μου λενε οτι τα φανταστηκααυτη που πηρα τηλ. ως τωρα δεν μου ειπε κατι λαθος