0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tihea, το παιδαγωγικό ινστιτούτο συγχωνεύτηκε με το ΚΕΕ (Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας) και τον Ο.ΕΠ.ΕΚ (Οργανισμός επιμόρφωσης εκπαιδευτικών).Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι ότι το περιοδικό επιστημονικών και εκπαιδευτικών ερευνών που εκδίδεται με ευθύνη του παιδαδωγικού ινστιτούτου λέγεται ΜΕΝΤΟΡΑΣ;
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 22, 2010, 09:55:28 amtihea, το παιδαγωγικό ινστιτούτο συγχωνεύτηκε με το ΚΕΕ (Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας) και τον Ο.ΕΠ.ΕΚ (Οργανισμός επιμόρφωσης εκπαιδευτικών).Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι ότι το περιοδικό επιστημονικών και εκπαιδευτικών ερευνών που εκδίδεται με ευθύνη του παιδαδωγικού ινστιτούτου λέγεται ΜΕΝΤΟΡΑΣ;Ναι, όντως, rozy, οι οργανισμοί συγχωνεύτηκαν. Όσο για το περιοδικό.. προσπαθούν με πολλούς τρόπους να εμπεδώσουμε τη "νέα τάξη πραγμάτων". Αρχής γενομένης από την πλύση εγκεφάλου.Φύγαμε .. πάμε όλοι για την Πορεία...Την καλημέρα μου
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 22, 2010, 10:10:46 amΠαράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 22, 2010, 09:55:28 amtihea, το παιδαγωγικό ινστιτούτο συγχωνεύτηκε με το ΚΕΕ (Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας) και τον Ο.ΕΠ.ΕΚ (Οργανισμός επιμόρφωσης εκπαιδευτικών).Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι ότι το περιοδικό επιστημονικών και εκπαιδευτικών ερευνών που εκδίδεται με ευθύνη του παιδαδωγικού ινστιτούτου λέγεται ΜΕΝΤΟΡΑΣ;Ναι, όντως, rozy, οι οργανισμοί συγχωνεύτηκαν. Όσο για το περιοδικό.. προσπαθούν με πολλούς τρόπους να εμπεδώσουμε τη "νέα τάξη πραγμάτων". Αρχής γενομένης από την πλύση εγκεφάλου.Φύγαμε .. πάμε όλοι για την Πορεία...Την καλημέρα μου Αρκετούς στο Forum δεν τους άρεσε πριν λίγους μήνες ο Άρης. Ήθελαν φρέσκο αέρα. Τρέξτε τώρα όλοι στην πορεία να διεκδικήσετε ένα μέρος από αυτά που θα έδινε ο Άρης σε κάθε περίπτωση.
Δημοκρατία έχουμε. Ότι αποφασίσω θα κάνω. Εσύ να βλέπεις τον εαυτό σου. Αν πίστεψες τις προεκλογικές υποσχέσεις της Αννούλας είναι δικό σου θέμα. Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια. Τρέξτε ποδαράκια μου στις πορείες.
σωστα. εισαι