0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω το νομοσχεδιο το εχω κατανοησει πληρως, αλλη απορια εχωπως βγηκε το τζεφρυ;
Το ότι θα πάρει αναπληρωτές μόνο από τους επιτυχόντες του 2009 και όχι του 2007 από που το κατάλαβες?
Το 60% είναι οι κυρωμένοι, δημοσιευμένοι σε ΦΕΚ πίνακες του ΑΣΕΠ του 2009. Αυτοί δεν μπορούν να αλλάξουν με νέα μόρια, προϋπηρεσίες κλπ.Φετινές προϋπηρεσίες θα προστεθούν μόνο στον πίνακα του 40% και μετά ο πίνακας θα "κλειδώσει".Έτσι θα γίνουν οι διορισμοί μονίμων και αναπληρωτών φέτος και του χρόνου.Μετά θα γίνει ΑΣΕΠ και θα δημιουργηθεί ο νέος πίνακας (επιτυχόντες νέου ΑΣΕΠ+επιτυχόντες 2007 και 2009).
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 25, 2010, 09:08:58 pm εγω το νομοσχεδιο το εχω κατανοησει πληρως, αλλη απορια εχωπως βγηκε το τζεφρυ; Πέρυσι, στο ράδιο αρβύλα είχαν κάνει την.. αποκάλυψη (αληθινή όμως) ότι το μεσαίο όνομα (middle name, αγγλιστί) του Γιωργάκη είναι Jeffrey.
Κατά τα άλλα οι προσλήψεις στο μεταβατικό στάδιο θα γίνουν με το ισχύον σύστημα για να μην αλλάξουν τον προγραμματισμό των εκπαιδευτικών..... Αυτά δεν έλεγε τόσο καιρό;;; Ακριβώς αυτά θα κάνει.... Πόσα ακόμη ψέματα πρέπει να ακούσουμε από το στόμα της;;; Έλεος πια!!!!
Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί το κλείσιμο των σχολείων γίνεται τόσο νωρίς.