0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι τώρα ήμουν στο ΔΣ της ΔΟΕ. Κατά 99% βγαίνει η εξής απόφαση:στάσεις εργασία από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα στο διδακτικό ωράριο του καθενός (άρα ωρομίσθιοι-αναπληρωτές δεν πάνε για δουλειά)Πέμπτη απόγευμα 6μ.μ. πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο48ωρη απεργία 4-5 Μάη και 48ωρη με την ψήφισηΑυτά για αυτή τη βδομάδα και ξανά ΔΣ για να δούμε τι θα γίνειΕπειδή η συνάδελφος ρωτά για παραίτηση, αν και είναι προσωπική απόφαση, εγώ θα έλεγα όχι ακόμα, τουλάχιστον. Υπάρχει και η επίσχεση εργασίας στο ενδεχόμενο που δεν προχωρά κάτι και βλέπουμε. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα και έξω από τα σχολεία διαρκώςΣήμερα είναι η πορεία 6.30μ.μ. Να κατέβουμε όλοιΑύριο έχει ΔΣ η ΟΛΜΕ στις 10.30. Να είμαστε εκεί
Συνάδελφοι θα ήθελα τη βοήθειά σας.Είμαι ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο σχολείο φέτος και στο τέλος της χρονιάς υπολογίζω ότι θα έχω 11,5 μόρια μικτής προϋπηρεσίας.Μετά τα χθεσινά σκέφτομαι να τα μαζέψω και να φύγω.Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?
ε, ναι και τι? θα αλλαξουν τα ποσοστα και θα προσλαβουν περισσοτερους? καλα που ζειτε ? οραματα εχουμε, λογικη εχουμε? βρε, απολυουν εργαζομενους χρονια, μειωνουν τους μισθους, κοβουν επιδοματα και μεις θα φωναξουμε για μαζικους διορισμους? φρου-τοπια!!να φωναξουμε, γιατι θα ειμαι και γω, για να γινει ΑΣΕΠ. αυτο μαλιστα.δεν μπορει να κοβει την ελπιδα στα νεα παιδια και να περιμενουν 4 χρονια ακομα