*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60818 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα με την tihea. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ούτε να κοιμηθώ δεν κατάφερα. Νιώθω εξαπατημένη. Από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία παίρναμε διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει μεταβατική. Και τώρα αποκαλύπτεται το μέγεθος της απάτης. Αν δεν εξασφαλίσει ούτε καν αυτούς που φέτος διορίζονταν για τι μεταβατική μιλάμε; Και μη μου πείτε ότι αυτές οι ανοησιες περί δυνατότητας να μπούμε στους επόμενους πίνακες με χαμηλότερη βάση είναι σοβαρά πράγματα. Πρέπει να αντιδράσουμε. Να συσταθεί άμεσα μια αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί στο υπουργείο σε συνδυασμό με το υπόμνημα που θα σταλεί από τους συναδέλφους που κινήθηκαν με τον δικηγόρο. Αν δεν τρέξουμε τώρα, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά άσχημα και για πολλούς από εμάς που επί 3 χρόνια και παραπάνω τρέχουμε από 'δω κι από ' κει έχοντας και την επιτυχία στον ΑΣΕΠ όλη αυτή η πορεία θα αποδειχθεί μάταιη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Στους 2 προηγούμενους: 2007 και 2009

Το "νομοσχέδιο" λέει στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς.

Στη συνέχεια, εφόσον οι συμμετέχοντες στους κλειδωμένους πίνακες δεν έχουν διοριστεί και διαθέτουν εμπειρία άνω των 24 μηνών εντάσσονται στους πίνακες επιτυχόντων ΑΣΕΠ με μέσο όρο βαθμολογίας 50-54 δηλ. πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

... ή εννοεί: όσοι με 24 μήνες δεν έχουν ΑΣΕΠ ότι δίνουν στους 2 επόμενους με χαμηλότερη βάση ή ότι πιμοδοτούνται στους πίνακες που θα δημιουργηθούν χρονικά μετά τους 2 επόμενους, από οριακή αποτυχία τους στους 2 προηγούμενους (από συνολική βαθμολογία δηλ. 50-54) ...!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Στη συνέχεια, εφόσον οι συμμετέχοντες στους κλειδωμένους πίνακες δεν έχουν διοριστεί και διαθέτουν εμπειρία άνω των 24 μηνών εντάσσονται στους πίνακες επιτυχόντων ΑΣΕΠ με μέσο όρο βαθμολογίας 50-54 δηλ. πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

... ή εννοεί: όσοι με 24 μήνες δεν έχουν ΑΣΕΠ ότι δίνουν στους 2 επόμενους με χαμηλότερη βάση ή ότι πιμοδοτούνται στους πίνακες που θα δημιουργηθούν χρονικά μετά τους 2 επόμενους, από οριακή αποτυχία τους στους 2 προηγούμενους (από συνολική βαθμολογία δηλ. 50-54) ...!

To ίδιο μου φαίνεται και στις δύο περιπτώσεις...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
στην α περίπτωση πριμοδοτεί εκείνον που δίνει μελλοντικό ΑΣΕΠ με χαμηλότερη βάση και στη β κατεβάζει τη βάση σε προηγούμενη αποτυχία και την καθιστά επιτυχία.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
στην α περίπτωση πριμοδοτεί εκείνον που δίνει μελλοντικό ΑΣΕΠ με χαμηλότερη βάση και στη β κατεβάζει τη βάση σε προηγούμενη αποτυχία και την καθιστά επιτυχία.

Το λες μεταβατική αυτό; Ανώφελο μου φαίνεται θα μας τρελλάνουν!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εγώ λέω τι καταλαβαίνω
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
εγώ λέω τι καταλαβαίνω

Ολοι αυτό κάνουμε  ,αφού ούτε η ίδια ξέρει τι θα κάνει... :) :) :)

Πάω στο σχολείο μου να τους ξεσηκώσω γιατί κοιμούνται ... τον ύπνο του δικαίου ...

Καλημέρα!
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Οπως και να εχει δινεις ΑΣΕΠ.Ουσιαστικα δεν υπαρχει καμια μεταβατικη περιοδος για το 24μηνο.Και τι εγινε που θα μπει σε πινακες αφου το 2012 θα ξαναδωσει αφου δεν προλαβαινει να διοριστει,.

Αποσυνδεδεμένος dmm

• Νέο μέλος
  • *
  • ...
    • Προφίλ
καλημέρα

Η Διαμαντοπούλου στο Μέγκα, δήλωσε:όσοι ήταν να διοριστούν με το παλιό σύστημα το καλοκαίρι,θα διοριστούν και το ίδιο θα ισχύσει και του χρόνου.

πρέπει να γίνει μια σαφής και ξεκάθαρη ερώτηση:Θα γίνει διορισμός 24μηνου+ΑΣΕΠ,και όσοι δεν διοριστούν φέτος,κατοχυρώνουν διορισμό;

ας μην πανικοβαλόμαστε ακόμα πριν επιβεβαιώσουμε κάποια πράγματα.Εάν τυχόν συμβεί το χειρότερο,τότε...γιούρια!

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
καλημέρα

Η Διαμαντοπούλου στο Μέγκα, δήλωσε:όσοι ήταν να διοριστούν με το παλιό σύστημα το καλοκαίρι,θα διοριστούν και το ίδιο θα ισχύσει και του χρόνου.

πρέπει να γίνει μια σαφής και ξεκάθαρη ερώτηση:Θα γίνει διορισμός 24μηνου+ΑΣΕΠ,και όσοι δεν διοριστούν φέτος,κατοχυρώνουν διορισμό;

ας μην πανικοβαλόμαστε ακόμα πριν επιβεβαιώσουμε κάποια πράγματα.Εάν τυχόν συμβεί το χειρότερο,τότε...γιούρια!

Ναι αλλά προφανώς οι διορισμοί αυτοί θα αφορούν στις  κατηγορίες 60-40 που αναφέρονται άλλωστε και ονομαστικά στο νομοσχέδιο. Η κατηγορία του 24μηνου δεν περιλαμβάνεται πουθενά ονομαστικά στο εν λόγω νομοσχέδιο (εκτός από το γελοίο πριμ του 50-54 για επιτυχία στον ΑΣΕΠ) και αυτό θα πρέπει να ανησυχεί βαθιά τον κάθε ενδιαφερόμενο. Άποψή μου: άμεση και συντονισμένη δράση, ο καιρός της αναμονής έληξε χθες στις 12 το μεσημέρι...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 09:29:52 am από athapris »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

Επιλέγεις έναν από τους δύο;;;  ???
Εκείνον στον οποίο έγραψες καλύτερα;;;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
1. όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική (Διαμαντοπούλου Alter)

==> Μήπως προηγηθούν στο 40% όσοι έχουν 24μηνο+ΑΣΕΠ; (η ίδια άλλωστε υπεραμύνεται του Ασεπ, οπότε τους προτάξει στον πίνακα)

Κι έτσι, σε αυτούς που θα απομείνουν, λόγω του ότι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία, τους δώσει την επιτυχία του ΑΣΕΠ για να μην τους αναγκάσει να δώσουν στο διαγωνισμό;  (Στη συνέχεια, εφόσον οι συμμετέχοντες στους κλειδωμένους πίνακες δεν έχουν διοριστεί και διαθέτουν εμπειρία άνω των 24 μηνών εντάσσονται στους πίνακες επιτυχόντων ΑΣΕΠ με μέσο όρο βαθμολογίας 50-54 δηλ. πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ).

Λέω, μήπως...
όπως και να' χει χρειάζεται μαζική αντίδραση, όλοι θίγονται...

...χμ...οχι και εντελως ουτοπικη η σκεψη σου ...
δε θα ηταν παραδοξο να απορροφησει αρχικα το 40% +  ΑΣΕΠ ...

Έτσι θέλω να πιστεύω κ εγώ...  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ό,τι έχω καταλάβει:

Το 2010 και 2011 οι διορισμοί με το καθεστώς 60%-40% (υποθέτω όσοι θα διορίζονταν φέτος σε 2 δόσεις)
Από το 2012 και μετά από νέο ΑΣΕΠ, οι διορισμοί και οι κλήσεις αν/τών από πίνακα όπου θα μπαίνεις με επιτυχία στο νέο ΑΣΕΠ ή σε 1 από τους 2 προηγούμενους. Κατ΄εξαίρεση, οι έχοντες 24 μήνες προϋπηρεσία θα πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση (50-54) στο νέο ΑΣΕΠ.

Αυτά, με το φτωχό μου νου ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
1. όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική (Διαμαντοπούλου Alter)

==> Μήπως προηγηθούν στο 40% όσοι έχουν 24μηνο+ΑΣΕΠ; (η ίδια άλλωστε υπεραμύνεται του Ασεπ, οπότε τους προτάξει στον πίνακα)

Κι έτσι, σε αυτούς που θα απομείνουν, λόγω του ότι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία, τους δώσει την επιτυχία του ΑΣΕΠ για να μην τους αναγκάσει να δώσουν στο διαγωνισμό;  (Στη συνέχεια, εφόσον οι συμμετέχοντες στους κλειδωμένους πίνακες δεν έχουν διοριστεί και διαθέτουν εμπειρία άνω των 24 μηνών εντάσσονται στους πίνακες επιτυχόντων ΑΣΕΠ με μέσο όρο βαθμολογίας 50-54 δηλ. πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ).

Λέω, μήπως...
όπως και να' χει χρειάζεται μαζική αντίδραση, όλοι θίγονται...

...χμ...οχι και εντελως ουτοπικη η σκεψη σου ...
δε θα ηταν παραδοξο να απορροφησει αρχικα το 40% +  ΑΣΕΠ ...

Έτσι θέλω να πιστεύω κ εγώ...  ::)

Παιδιά πρέπει να το καταλάβετε: ο μόνος τρόπος να απορροφηθεί ένας 24μηνίτης την επόμενη 2ετία θα είναι μέσω του 40% και μόνο (ειδικά στις ειδικότητες που το 40% θα περιλαμβάνει και ΟΑΕΔ θα γίνει κυριολεκτικά σκοτωμός). Όποιος αναμένει να διοριστεί με συγκεκριμένη κλήση της κατηγορίας του 24μηνου με τη μορφή που εκλήθη το 2008 και το 2009 πλανάται πλάνην οικτράν...Διαβάστε πιο προσεκτικά το νομοσχέδιο και μην μπερδεύεστε από τις κομμένες και ραμμένες τηλεοπτικά δηλώσεις της υπουργού...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)