0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μισθός του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου θα είναι μόνο μέρος του βασικού ή θα περιλαμβάνει και μέρος των επιδομάτων;
Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί πλήρως. Αν τελικά τα τμήματα γίνουν 30άρια όχι μόνο δε θα προσληφθεί σχεδόν κανένας αναπληρωτής, αλλά θα... περισσέψουν και μόνιμοι! Στο σχολείο πχ που ήμουν φέτος η Α και
χριστινα καλα τα λες αφ'ενος ομως εγω σκεφτομαι τα χρονια που εφαγα στις σπουδες, τα χρηματα που ξοδεψα για το μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ και πιστευω οτι ακομα και ετσι αν με καλεσοθν θα δεχτω την θεση. δεν βλεπω πολλες επιλογες να κανω απο εδω και περα εκτος αν αλλαξω κλαδο. δυστυχως τα βρηκαμε ετσι και πρεπει να σκεφτουμε τι θα κανουμε εχοντας στο μυαλο οτι πολλα ατομα εχουν μεινει χωρις δουλεια πλεον. και ναι τωρα σκεφτομαι τα μοριακια μου γιατι ειμαι 3 χρονια ωρομισθια και δεν ξερεις τι αλλες αλλαγες μπορει να προκυψουν στον επομενο χρονο. οσο για τα 30αρια τμηματα παιδια μην κοροιδευομαστε... ηδη υπαρχουν. στο σχολειο που ειμαι εγω φετος η τριτη ταξη εχει 27 παιδια σε ενα τμημα. βεβαια στο υπουργειο ειναι καταχωρημενη Γ1 και Γ2 και η δασκαλα που θα επρεπε να κανει την Γ2 καθεται στην αιθουσα κ βλεπει τηλεοραση ολη μερα. Της πηραν και ασυρματο τηλεφωνο να μην φευγει απο κει. και ενα ολοκληρο σχολειο αλλα και το γραφειο πρωτοβαθμιας την καλυβουν. Αφου λειτουργει η ταξη με τα 27 και η συναδελφος δεχτηκε να την αναλαβει γιατι να μην γινει αυτο με ολους? εγω απλα συλλογισμους κανω τα συμπερασματα δικα σας.
Παράθεση από: olgalia στις Μαΐου 24, 2010, 05:10:09 pmΕγώ πάντως έχω απογοητευτεί πλήρως. Αν τελικά τα τμήματα γίνουν 30άρια όχι μόνο δε θα προσληφθεί σχεδόν κανένας αναπληρωτής, αλλά θα... περισσέψουν και μόνιμοι! Στο σχολείο πχ που ήμουν φέτος η Α και
Αν υπολογιστεί στο βασικό μισθό ο μέγιστος μισθός ενός αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου θα είναι 700 ευρώ μικτά. Για επιδόματα εννοώ το εξωδιδακτικής απασχόλησης, της διδακτικής προετοιμασίας, κίνητρο απόδοσης, οικογενειακό κλπ.Υπάρχει νομοθεσία που να μας καλύπτει ή πρέπει να περιμένουμε κάποιο ΠΔ ή υα;
τα κενα διδονται απο τώρα; ; ; ; πώς υπολογίζονται ξερουμε; ; ; με 30 παιδια το τμημα; ; ; ;