0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φαντάζομαι τον εαυτό μου 65 ετών ως αναβαθμισμένη ωρομίσθια με 30 μαθητές στην α'Λυκείου είναι γεγονός ότι δε θα βγω ποτέ στη σύνταξη.Γι'αυτό δεν έχω άγχος.Του χρόνου όμως αν με καλέσουν ως αναβαθμισμένη στου διαόλου τη ... γιατί να πάω; μόρια δε θα πάρω λεφτά δε θα πάρω γιατί να πάω;Και γιατί να μην πάει η Αννούλα μόνη της;
Tελικά κανονικός αναπληρωτής θα υπάρχει ?Οπως το λεει το φεκ αν υπάρχει κενο 16 ωρων τοτε εχουμε μονιμη θεση ενω μεχρι 15 αναπληρωτής μειωμένου ωραριου.
Ωραία ρε παιδιά και πείτε οτι μας καλούνε (λέμε τώρα!), με τόσο μικρή μοριοδότηδη βρίσκει κανείς τον λόγο να πάει; Ο μόνος λόγος που βρίσκω είναι αν δεν έχεις καταφέρει να βρεις μια δουλειά μέχρι τότε που θα σε καλέσουνε (με αυτά που γίνονται είναι πιθανό σενάριο)
Καλημέρα! μιά ερώτηση: τα προσεχή 2 χρόνια οι πολύτεκνοι και όσοι γίνουν εντωμεταξύ πολύτεκνοι διορίζονται κανονικά;;
πιστεύω πως πολλοί θα πάνε/με αν μας καλέσουν. με το νέο σύστημα είναι σχεδόν αδύνατον να περάσεις μόνο με ασεπ. μου φαίνεται πως η διαμ. πέτυχε το αντίθετο από αυτό που έλεγε. δλδ σε κάθε νέο ασέπ σχεδόν πάντα θα προηγούνται τα άτομα που έχουν μόρια από προυπηρ. λυπάμαι πραγματικά τα νέα παιδιά που βγάζουν φιλοσοφική. μπορεί ο 1ος χρόνος ή ο δεύτερος να δίνει λίγα μόρια αλλά μετά ανεβαίνουν πολύπ.χ. 1ος χρονος ωρομίσθιος : 2,5*0,10=0.25 μόρια 2ος χρόνος αναπληρ : 11.5*0,15= 1,1725 μόρια 3ος χρόνος αναπλ : 20,5*0,20=4,1 μόρια 4ος χρόνος αναπλ : 29,5*0,30=8,85 5ος χρόνος αναπλ : 38,5*0,35=13,47 6ος χρόνος αναπλ : 47,5*0,40=16,80 (βάζω 1ο χρόνο ωρομίσθιος διότι οι περισσότεροι ήταν το πρώτο τους χρόνο ωριμίσθιοι)είναι μάλλον μονοδρομος διότι ποιος θα πάει να συναγωνιστεί στον ασέπ με άτομα που έχουν ήδη μέχρι και 16,8 μόρια από προυπ.;
Αναπληρωτης 21 ωρων δεν θα υπαρχει πλεον στην δευτεροβαθμια. Δεν αναφερερετα πουθενα στο φεκ. Εξαλλου το 15 ωρες αν. μ.ωραριου και 16 κανονικος αν. με μεγαλη διαφορα στον μισθο περιεργο μου φαινεται