0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον πίνακα έχω εκτιμήσει περίπου 90 οαεδίτες.Όπως έχει αναφερθεί στο σύνολο πρέπει να είναι περίπου 96. Εκτίμησή μου είναι ότι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν μικρή προϋπηρεσία. Όσο για τα τσιμπούρια.. μην ανησυχείς , αν είναι να βοηθηθούμε ευπρόσδεκτες οι ενοχλήσεις
Παράθεση από: VIR στις Απριλίου 16, 2010, 12:14:10 amΣυγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?VIR λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έκανα την εκτίμηση του 24μήνου σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο όπου λογαριάζεται η 24μηνη πραγματική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε σε σχολεία αρμοδιότητας ΥΠΕΠΘ.Άρα αν από τα εκτιμώμενα συνολικά μόρια αφαιρέσεις τα 3,9 πέφτεις στα 22,567 άρα δεν μπαίνεις στην κατηγορία 24μήνου.Ίσως αν αλλάξει κάτι στη φετινή εγκύκλιο.Θα δούμε.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?
Παράθεση από: VIR στις Απριλίου 17, 2010, 01:42:45 amτα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....Δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου όταν τους αφήνεις να έχουν το θέμα μας στην επικαιρότητα. Κακό μας κάνεις!Η ανασφάλειά σου είναι απαράδεκτη γιατί τίποτα δεν μας χαρίστηκε και όλα έγιναν κατόπιν εντολών των συνταγματικών επιταγώνΥπερμαχία
τα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....